reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ja tylko czekoladki dostałam ,i jeszcze zła jestem ,bo chcę troszke zeszczuplć a tu taka pokusa

Pycha a ty skąd masz ich tyle ...mąż ..a dalej

reklama
ja tez bym musiała sie ruszyć, ale Majcia jadła przed spaniem, to wystarczy jak obiad zrobię na 15

a wogóle to nie chwaliłam mojej córki jak pięknie sama już je i jest przy tym tak zadowolona i potrafi naprawde duzo zjeśc, bo taka ma frajde :happy: no gorzej jest z zupami,

Moja juz własciwie wszytko sama je ,a z zupą idzie jej najlepiej :szok: jestem w szoku ale zupe zje sama od poczatku do końca ,gorzej z daniami takimi bardziej stałymi ,to jej ucieknie z łyzki ,to sie znów nie chce nabrac:baffled:

a co sie stało Vanessce w nóżkę????? :-(

Iwonka moze do lekarza poszła?:confused: ciekawe co z ta noga :confused: :eek:
Noga ja bolala od uklucia igla wczoraj na szczepieniu:tak:Moje dziecko spi,obiadek sie gotuje a tak wogole to siedze caly czas na dworzu bo pogoda jest wspaniala:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:Slonce swieci na calego i jest 18 stopni :happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:Jak sie dziecko obudzi to idziemy znow na podworko:tak::-)
Zapomnialam o dniu kobiet :zawstydzona/y:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ZYCZE WAM KOBITKI KOCHANE !!!

Wszystkiego najlepszego kobietki z okazji naszego święta :-) :-)

Mój chłop dziś wraca do domu po 5 dniach nieobecności, ale znając życie nie będzie pamiętał - wcale mnie to nie martwi, cieszę się, że już wraca :-D

U nas pogoda fatalna, ale akurat nie pada, więc Maksio (jeszcze z nianią) wybrał się na obserwację śmieciarki krążącej po osiedlu) hihi

noelia zawsze co chodze na szczepienie to ma na przemian ,raz w jedna noge,raz w druga,jedna reka ,druga reka:tak::-)Nie wiem czy to tak jest z tymi szczepionkami skojarzonymi:confused:A i zapomnialam wam napisac ze oczywiscie wazenie odbylo sie na tej wadze dla niemowlakow i mierzenie na lezaco na stole przy miarce:szok::baffled::sick::-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ale za to moja corka miala podryw w przychodni:-D:-D:-D:-Dtaki fajny chlopaczek starszy od niej ja zaczepial i biegali tak wkolko po caly korytarzu a ona tez go zaczepiala:-D:-D:-D:-D:-D:-Djak weszlismy do gabinetu to chciala mi z tamtad uciec do tego chlopca i walila w drzwi:szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Wlasnie przed chwilka widzialam jak moj Robert szedl z koszem kwiatow i jeszcze jednym mniejszym ale gdzies je schowal i udaje ze nic nie ma:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
No,chyba ze to nie dla mnie te kwiatki:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::no::no::no::confused::confused::confused:;-);-);-)
Pycha
Twoje ladniusie kwiatki a wiesz ja wogole nie umiem dbac o te co dostalas w doniczce:zawstydzona/y::no:zawsze mi wiedna i je zaraz wyrzucam.Nie wiem czy za duzo wody czy za malo daje:confused:

A moje dziecko jeszcze spi.chyba ja troche zaczne przebudzac bo w koncu pogoda sie zepsuje i juz nie wyjdziemy na powietrze a i tak juz slonca nie ma.

Do góry