reklama
Pycha
mama Mai i Marty
prymulki to moje, a reszta moja i Majci od męża/taty, teścia/dziadka i szwagra/wujka i jeszcze mój tato przyjdzie :-)
Pycha
mama Mai i Marty
ja tez bym musiała sie ruszyć, ale Majcia jadła przed spaniem, to wystarczy jak obiad zrobię na 15
a wogóle to nie chwaliłam mojej córki jak pięknie sama już je i jest przy tym tak zadowolona i potrafi naprawde duzo zjeśc, bo taka ma frajde no gorzej jest z zupami,
a wogóle to nie chwaliłam mojej córki jak pięknie sama już je i jest przy tym tak zadowolona i potrafi naprawde duzo zjeśc, bo taka ma frajde no gorzej jest z zupami,
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
a co sie stało Vanessce w nóżkę????? :-(
Noga ja bolala od uklucia igla wczoraj na szczepieniuMoje dziecko spi,obiadek sie gotuje a tak wogole to siedze caly czas na dworzu bo pogoda jest wspanialaSlonce swieci na calego i jest 18 stopni Jak sie dziecko obudzi to idziemy znow na podworko:-)Iwonka moze do lekarza poszła? ciekawe co z ta noga
Zapomnialam o dniu kobiet
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ZYCZE WAM KOBITKI KOCHANE !!!
Wszystkiego najlepszego kobietki z okazji naszego święta :-) :-)
Mój chłop dziś wraca do domu po 5 dniach nieobecności, ale znając życie nie będzie pamiętał - wcale mnie to nie martwi, cieszę się, że już wraca
U nas pogoda fatalna, ale akurat nie pada, więc Maksio (jeszcze z nianią) wybrał się na obserwację śmieciarki krążącej po osiedlu) hihi
Mój chłop dziś wraca do domu po 5 dniach nieobecności, ale znając życie nie będzie pamiętał - wcale mnie to nie martwi, cieszę się, że już wraca
U nas pogoda fatalna, ale akurat nie pada, więc Maksio (jeszcze z nianią) wybrał się na obserwację śmieciarki krążącej po osiedlu) hihi
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
noelia zawsze co chodze na szczepienie to ma na przemian ,raz w jedna noge,raz w druga,jedna reka ,druga reka:-)Nie wiem czy to tak jest z tymi szczepionkami skojarzonymiA i zapomnialam wam napisac ze oczywiscie wazenie odbylo sie na tej wadze dla niemowlakow i mierzenie na lezaco na stole przy miarce:sick::-wściekła/y:Ale za to moja corka miala podryw w przychodnitaki fajny chlopaczek starszy od niej ja zaczepial i biegali tak wkolko po caly korytarzu a ona tez go zaczepialajak weszlismy do gabinetu to chciala mi z tamtad uciec do tego chlopca i walila w drzwi
Wlasnie przed chwilka widzialam jak moj Robert szedl z koszem kwiatow i jeszcze jednym mniejszym ale gdzies je schowal i udaje ze nic nie ma
Wlasnie przed chwilka widzialam jak moj Robert szedl z koszem kwiatow i jeszcze jednym mniejszym ale gdzies je schowal i udaje ze nic nie ma
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
No,chyba ze to nie dla mnie te kwiatki;-);-);-)
Pycha Twoje ladniusie kwiatki a wiesz ja wogole nie umiem dbac o te co dostalas w doniczcezawsze mi wiedna i je zaraz wyrzucam.Nie wiem czy za duzo wody czy za malo daje
A moje dziecko jeszcze spi.chyba ja troche zaczne przebudzac bo w koncu pogoda sie zepsuje i juz nie wyjdziemy na powietrze a i tak juz slonca nie ma.
Pycha Twoje ladniusie kwiatki a wiesz ja wogole nie umiem dbac o te co dostalas w doniczcezawsze mi wiedna i je zaraz wyrzucam.Nie wiem czy za duzo wody czy za malo daje
A moje dziecko jeszcze spi.chyba ja troche zaczne przebudzac bo w koncu pogoda sie zepsuje i juz nie wyjdziemy na powietrze a i tak juz slonca nie ma.
Podziel się: