reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzień dobry!

Wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta!!!!!!

Ja dziś na nogach od 6:45 :szok: U mnie pogoda na razie znośna, nawet słonko świeci, ale już widać nadciągające chmury, więc pewnie za jakiś czas będzie padać.:-( :no:

Zaraz idę na spacerek, potem do mamy, a o 17 mam wizytę u stomatologa:szok: :-( już mi słabo na samą myśl.

Życzę miłego dnia. Papatki!

Marzec pięknie się wystroił, w kole między dziećmi stoi. I gromadkę uśmiechniętą pyta: jakie dzisiaj święto?... Zapamiętaj sobie - dzisiaj jest :
DZIEŃ KOBIET!
Marzec wyjął grosik srebrny, teraz będzie mu potrzebny. Do kwiaciarni marzec pobiegł, kupić bukiet na święto kobiet.

Wszystkiego najlepszego z Okazji Dnia KObiet życzy : OSKAREK

:-) :happy: :-) :happy: :-) :happy: :-) :happy: :-) :happy: :-) :happy: :-) :happy: :-) :happy: :-) :happy:

hej kobiety

wszystkiego naj naj najlepszego
w dniu naszego świeta
:-):-):-)

kwiatek91qu8.gif
kwiatek91qu8.gif
kwiatek91qu8.gif
kwiatek91qu8.gif
kwiatek91qu8.gif

my po spacerku, dziś krótkim, bo zakupy większe trzeba było zrobic :-( a szkoda, bo choć nie jest tak ładnie jak wczoraj, to i tak fajnie, a potem może padac, bo u nas zapowiadali :no:

reklama
Do góry