reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jezu ale wy tu duzo piszecie!strasznie ciezko nadrobic...
Iwonka milo ze pamietasz!
Widze ze Vaneska strasznie urosla!duzo czasu minelo odkad bylam tu ostatni raz!
Judith zaczela samodzielnie chodzic 21 stycznia.tak ze potrafila przejsc juz caly pokuj.teraz juz normalnie chodzi po polu:)Lobuziak straszny i humory ma okropne.mam nadzieje ze tak wszystki dzieci maja:)
Pogoda dzis wieczorem tragiczna!!!snieg okropny zaczol tak sypac!!
Bylismy u alergologa.zezwolenie na chlebek.ciesze sie bardzo!!!!
jutro bioderka i laryngolog:(
milej nocki!!!

reklama
Witam:-)
Dziewczyny piękne napisy macie:tak:. Wczoraj byliśmy z Karolą na basenie, Kubcia został z babcią. Było super, ale po powrocie zjedliśmy ponad połowę chlebka i cały pasztet:szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::cool2:. Może to jest sposób, żeby przybrać na wadze;-):-D.
Pogoda u nas do d..y. Pada deszcz i jest okropnie:-p. Pewnie znowu na spacer nie pójdziemy:no:.
Lilith - to bardzo szybko twoja pociecha zaczęła chodzić:-).

Aga - Wszystkiego najlepszego dla Erika z okazji ukończenia roczku:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-).

3.gif
bajki1.gif

dzien doberek
a tu co ja pierwsza:)
dziewczyny ciesze sie ze bedziecie o mnie pamietac jak dzis znikne na pare dni buuuu:(
moj mały jeszcze spi wiec mam chwilke,wziełam prysznic i teraz pije kawke spokojnie:tak:
Kurcze mi sie tez strasznie podobaja wasze podpisy,ale nie bede dzis kombinowac

a moje dziecko to straszny nerwus sie zrobił :wściekła/y: jak cos nie po jego mysli to zaraz sie wscieka albo rzuca tym co ma w reku:szok:

a i mamy kolejny zabek ale jakos tak dziwnie bo u gory polewej urosła mu 5:confused: a ja myslałam ze zeby rosna pokolei jak miał 2 to powinna byc 3:baffled:

DZIEWCZYNY wstawac
to kawe wypijemy razem

Brenda - wyprzedziłam cię;-). A co do zębów, o ile dobrze pamiętam, to właśnie trójki rosną później, więc wszystko jest OK. Wychodzenie trójek jest podobno najbardziej bolesne:eek:.

Rośnij duży, dzielny, zdrowy.
W 100% procentach odlotowy.
Nie zaglądaj do kieliszka, bo ci będzie grała kiszka.
Teraz coś dla Twojej główki, by nie było z niej makówki.
Śmiej się dużo, ucz się mało.
Na klasówkach ściągaj śmiało.
Bądź pomocny jak komputer.
Szybki jak japoński skuter.
Sympatyczny jak maskotka i słodziutki jak szarlotka.
Te życzenia są dla Ciebie, byś czył się jak W SIÓDMYM NIEBIE!

Załączniki

• kubusz1swieczka5rb[1].gif
    kubusz1swieczka5rb[1].gif
    2,8 KB · Wyświetleń: 85
Hej

brenda zabki jakos tak rosna że 1 potem 2 a potem chyba 5 albo 4 a trójki po nich powinny urosnąć ,tak ma Emi i sama szukałam i tak ma być ...teraz czekam na 3 czyli kły:tak:

Cloe a co ci nie idzie ?musisz napis zrobic ,generowac ,i wziąść ten kod bb1 kopiuj i wkleic w podpis ,zrób podgląd czy jest i zapisz podpis

reklama
Serdeczne życzenia urodzinowe dla Erika :-) :-) Niech rośnie duży i zdrowy ku radości rodziców!

A propos ząbków - u nas po dwójkach wyrosły czwórki, teraz wyszły nam już 3 trójki i czekamy na czwartą, a piątek nie ma. Faktycznie w porównaniu z poprzednimi ząbkami, to te trójki są najgorsze.

Do góry