reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

I nic mi znow nie wyszlo:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: Chcialam sobie zrobic napis Vanesska z tych kolorowych teczowych rychomych literek :tak: Co wpisalas ze choc jedna literka Ci sie zapisala:confused: :confused: :confused: :-(

reklama
A zdjecie to tez przez jeden program zmniejszam i potem z tego jest kod do pobrania ktory wpisuje w podpisie

Iwonka napisz imię Vaneski tymi literkami ,a potem kazda z osobna literke kopiuj i powkolejaj w podpis i zapisz podpis to jest takie proste że az głupie ,od niechcenia tak spróbowałam i jest:szok: :szok: ,powinno byc ok ,ciekawa jestem czy cały napis ci wejdzie ....czekam

Idzie cały napis zrobic bez problemu ale trzeba kazda z osobna literke klikac kopiować, i obok siebie w podpisie wklejac :tak:

Ale nie da sie w podpisie wiecej niz trzech kodow wpisac a ja juz mam jeden z suwaczkiem tik taka drugi z myszka miki .....wiec jeszcze tylko jeden sie da a nawet jednej literki nie umiem a znalazlam jeszcze jedna supre stronke z literkami Glitter Text Graphics

reklama
Do góry