reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Siemka przy sobocie. Moj skarb właśnie mi sie wpija w szyje komunikujac kolejne cycowanie hihi. Chyba jej sie wydaje ze mama to ma studnie bez dna albo conajmniej jeszcze ze trzy cycole na podmiane :p . No ale moj pulpecik chociaz od sobotniego generalnego sprzatania mnie wybawia ;D.

reklama
Moje dziecko też zrobiło pobutke o 6 pogadało do 9 i teraz spi :D
A ja juz po zakupach. jak moji mezczyzni sie zwlekał z łóżeczka to bede musiała zabrac sie za sprzatanie

Hej kobity....juz trzeci dzień się przymierzam do was napisac...jedno dziecko mi zasnęło drugie wdrapuje się na fotel to moze w końcu sobie z wami popiszę...

jus20sto trzymaj się tam dzielnie z malutkimi pannicami ;) Wiesz... podziwiam Cię, ze dajesz sobie radę ::) Ja bym chyba nie wyrobiła, za mało zorganizowana jestem jak narazie ::) Dla dziewczynek to super , ze ta mała róznica WIEKU JEST MIĘDZY Nimi. Będą sie dogadywały, rozumiały i bawiły. Też bym tak chciała, ale niestey siła wyższa w postaci mojego lubego, no i znalazło by sie jeszcze parę innych kwestii ::)

Dziewczyny z jedną sztuką bobo , kiedy zamierzacie miec kolejne ? :)

Kunda skad ja to znam. Mój synek też sie budził o 6-7. Pochasał, ja sie rozbudziłam , a on ...poszedł spać ::) 8) Przez resztę dnia czułam sie jak ćma, wszytskie ściany były moje :laugh: ;)

Idę ogarnąć troszkę mieszkanko i dać szkrabowi obiadek , no i spacerek zaliczyć. ::) :-*

kurcze zjadło mi posta

MaMalgosia w L to może bym się zmiesciła ale w S to w zyciu. Wielka jestem mam 178 hihi ;D ;D ;D

Ja chyba na jednym poprzestanę mój mężulo nie chce słyszeć o drugim a ikaski brak. mamalgosia załozyłam nowy wątek o zaletach i wadach posiadania jednego dziecka zapraszam

Ja sie kiedyś miesciłam w XS a teraz to cos miedzy M a L bo to zależy od numeracji.

Jak ta zima sie szybko nie skończy to dopadnie mnie jakas depresja, wiosny mi trzeba!!!

Ja juz po dlugis spasecku ale bez JAsia bo zimno i pochmorno. Moj spacerek mialm nac elu zakupy robic i znowu wydalam duuuzo kasy i rece mie sie do ziemi wydluzyly

reklama
Hop hop gdzie wy sie podziewacie??
Spedzacie weekendzik w rodzinnym gronie??
Ja tez jestsm przelotem od jednej roboty do drugiej- jak to w sobote

Do góry