reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

iwonka2006 - nie ma szczepionki przeciwko sepsie, bo sepsa to ciężkie zatrucie organizmu, które może być wywołane różnymi czynnikami, min. bakteriami takimi jak pneumokoki czy meningokoki. Nie sposób więc zaszczepić się na wszystko co może wywołać sepsę. A szczepionka, na którą teraz wszyscy się "rzucili" to właśnie przeciw meningokokom.

reklama
my wlaśnie tydzien temu bylismy na szczepieniu pneumokoki
pozniej idziemy na powtorzenie tez duzo sie tutaj o tym mowi ale slyszalam ze w pl te szczepienia sa płatne i nie tanie:confused:

Fajne sa takie babcie:-)

Pycha to powodzenia w studiowaniu:-) ja sie jeszcze przed ciaza zastanwaiałam nad doktoratem ale teraz to nie ma czasu ale moze kiedys:-)

Straszna jest ta sepsa ,cholernie podstępna ,dzieciak ma goraczke i dopiero jak te cholerne plamki sie pokazuja to wiadomo o co chodzi:baffled: :wściekła/y: :no: :no: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: tfu tfu ,świństwo chlerne cholerne:sick:

Byłam u bratowej ,a jak wracaliśmy to gliny nas zatrzymały :szok: :wściekła/y: byłam w szoku.Ale Emilcia nas uratowała ,bo jak ją zobaczyli to kazali jechac :tak: :tak: :-D :-D :-D :laugh2: :laugh2: :laugh2: :tak: :tak: :tak: :-D :-D :-D

Witam wieczorem,bardzo wieczorem.
Normalnie dzisiaj miałam nawedzenie domu.
Jak przyszłą szwagierka koło 14,tak moja siostra o 15,a jak poszła szwagierkaa to przyszli znajomi.Także dopiero powszli znajomi i siostra poszła też.
Miałam dużo ludzi w domku,nie nudziłam się chociaż.
Teraz wyłączam komputerek i synek idzie lulu.
Dobranoc wszystkim.:-)

Ewcia to zlot rodzinny mialas:tak: . Ja tez bym chciala, by moja rodzina mnie czesto odwiedzala, ale niestety 1100km to troche za daleko, by wpasc na podawedke:tak: ;-).
U mnie juz tez wszyscy spia, oprocz mnie, teraz moge troche odreagowac, bo ciagle syczalam na mojego meza:zawstydzona/y: :baffled:
Mam nadzieje, ze jutro mi przejdzie:tak:

hej, to babcia iwonki :-D

Ups, strzeliłam gafę:zawstydzona/y: Obiecuję czytywać forum z większym zrozumieniem:zawstydzona/y:

Ewcia twój synek w kraciastym kombinezonku wygląda zupełnie jak Misia -koleżanka mojej córci. Misia mam nawet takie same sanki:tak:
Właśnie mój mąż zajrzał mi przez ramię by zobaczyć co ja tu wypisuję i stwierdził że zarzuciłam ci że ubierasz syna jak dziewczynkę:eek::eek:
Otóż nie zarzucam. Na dowód tego oznajmiam że wszystkie ciuszki po mojej córci czekają schowane na strychu na drugiego potomka, bez względu czy będzie to chłopiec czy dziewczynka, co najwyżej przy chłopczyku zrezygnuję z bluzeczek w lalki i skarpetek z falbankami. Ubranka dziecięce są w większości unisex.
To tyle gwoli wyjaśnienia ( na wszelki wypadek żeby nie podpaść Ewci;-))

reklama
Wsatawac spiochy:-)

u mnie nocka ok mały przespał cała wiez zyc i nie umierac teraz oglada Teletubisie a ja sprawdzam co słychac na forum:-)

Cloe u mnie ubaranka tez czekaja w wszystko jedno czy bedzie dziewczynka czy chłopiec...no dla dziewczynki dokupi sie kika sukienek:-)

Do góry