reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

W dni powszednie wstaje o 5.20 bo tak dzwoni budzik i wtedy pije mleczko chwile pobawi sie z tatusiem i robi papa tatusiowi i o 6 laduje w łózeczku i jak od razu usnie to spi do 8 potem usypia miedzy 12-13 i spi roznie od 15min do 2 godziny a potem idzie spac po 19 zazwyczaj ok 19.30

reklama
A mój synek "psuje" się coraz bardziej... Nie chce spać sam już w trakcie dnia również! Do tej pory w dzień ładnie spał sam, a teraz się budzi po 15 min i w ryk, jeśli mnie nie ma. Jeśli jestem, to zamyka oczka i spi dalej. To już 3 dzień z rzedu...
Nie wiem, to chyba przez zęby, bo w trakcie dnia też jest bardziej marudny. No bo chyba nie chodzi o niewyspanie, skoro jeśli przy nim jestem to śpi nadal?

Witajcie
Moj Oliwier wstaje miedzy 7:00 a 8:00 pozniej idzie spac o 12:00 spi do 14:00 a na wieczor idzie spac miedzy 19:00 a 20:00 a w nocy budzi sie dwa razy do picia ale staram mu sie to zmniejszyc

U mnie to juz jest tak fajnie, ze potrafimy sobie wszyscy pospac do 9-tej. Wieczorek dziewczynki zasypiaja między 21 a 22.
I pomyślec, że za 8 miesięcy sie to skończy - znowu nocki nieprzespane :(

a mi rosnie mały informatyk:-)
ddjr5.png

Kunda - super informatyk:-), mam podobnego, tylko mniejszego;-):-D.
Ciekawe, czemu wszystkie dzieciaki tak się interesuję komputerami, kabelkami i generalnie wszystkim, czym nie powinny:confused::baffled:. Zakazany owoc smakuje najlepiej, coś w tym jest:tak:.
Madziara - no niestety, takie są uroki posiadania maluszka w domu, ale na pewno dasz radę, a dziewczynki pewnie też będą ci pomagać.
Moje dzieciaczki już słodko śpią, dzisiaj kładłam je sama, bo mój jeszcze do 22.00 w pracy:wściekła/y:. Kurcze, on chyba to robi specjalnie i przychodzi na gotowe, jak w domku już jest cicho i spokojnie:baffled::dry::wściekła/y:.

Zuzia ja juz stwierdziłam ze dziecia nie potrzebne sa zabaki bo wystarcza przybory kuchenne, szafki z ktorych wszystko mozna wyrzucac, telefony, piloty i komputery...tylko my rodzice kupujemy im zabawki:-)

reklama
A tak wogole to juz wiecie dlaczego nie zawsze moge zagladac bo albo Macio albo duzy chłopczyk czyli mezus:-) zasiadaja przed monitorem

Do góry