reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Allo, alloooo :-)
ja sie pobyczylam w wannie razem z moim synkiem, pan maz wsadzil mi go do wanny, wody mial po szyje, zachlapalismy cala lazienke, ale mial frajde \:)

reklama
Witam o poranku! My już na nogach od 6.30.

Jak tam nastroje Sylwestrowe? U mnie dość marnie. Kolejna imprezka w domu przed TV. Jeszcze do tego nic ciekawego nie ma do obejrzenia.

Madziara masz rację - dziewuchy to jest to! Też za bardzo nie wyobrażam sobie mieć chłopaka. Obawiam się, że nie umiałabym go wychować na prawdziwego faceta , taka jestem przewrażliwiona. A chłopakowi trzeba na wiele pozwolić, bo inaczej będzie z niego dupa z uszami.

Zuzia zazdroszczę, że masz posprzątane od Świąt. U mnie po porządkach juz we wtorek nie było śladu. Taką mam zdolną rodzinkę.

Shady nieźle już zjechałaś. Gratulacje! I oby tak dalej szło. Ja po Świętach +1kg!

Dzien dobry, kurde Wy tak mowicie,ze nie wyobrazacie sobie miec syna:tak: :-) a ja nie wiem jak to jest jak sie ma corke. Moja mama zawsze twierdzila, ze syn latwiejszy w wychowaniu, a dziewczyna to wiecznie cos tam, a to wkolko nowe ciuchy, a to chce malowidla:szok: ;-) ;-) i ogolnie jest "drozsza" w wychowaniu;-)
Ja mysle, ze dziewczyny bardziej marudza i sa chyba "wredniejsze" od chlopow. W kazdym razie wolalabym miec szefa niz szefowa:tak: :-D :-D :-D Ale wyjatki sie zdarzaja:laugh2: :laugh2: :laugh2:

My na Sylwestra zrobimy sobie raklet. Juz skladniki zakupione i juz sie ciesze na wyzerke:-D :-D Na wage po swietach nie weszlam, nie chce sie stresowac, wejde w nastepnym roku i rozpoczne katorznicza diete:baffled: :baffled: :tak: ;-) :-D

Witam
Aga29 Raklet jadłam we Francji mniam, mniam , próbowałam też zrobić w domu, ale nie było nawet w połowie tak dobre.
Siedzę i nadrabiam chociaż część tego co naklikałyście. W sumie to nie było mnie troche dłużej, ale teraz powoli wracam do siebie.
Moja córeczka się bawi i jest takim aniołkiem, że słów brak, radosne, spokojne dziecię.
Mam nadzieję, że to następne też bedzie spokojne, ach mam tylko nadzieję, że nie będzie kolek , nieprzespanych nocy, bo przy dwójce to trochę cieżko, tym bardziej, że mam dodatkowo i tak masę pracy, chociaż w większości pracuje w domu przy komputerze i telefonie, to i tak jest tego sporo a czasu jak wiadomo....Niestety na sprzątanie i gotowanie juz nie starcz, dobrze, że mąz wyrozumiały, ale mnie już czasami ten wieczny bajzel wkurza.Ach jak sobie przypomnę czasy kiedy mogłam spędzić cały dzień przed tv, albo czytać, leżąc na balkonie, popijać winko, ach.......

Kończę bo się łzami zaleję, a mała juz marudzi;-)

Witam!:-) Pogoda oklropna bo jest pochmurno,mokro i bardzo wieje wiatr.:-( A my spalismy do 7:30.Wczoraj wieczorem jak sie moje dziecko obudzilo z placzem tak nie chciala wogole dac wziasc sie na rece i wyjac z lozeczka bo zaraz sie rzucala.Normalnie jakby byla obrazona na mnie ze spi w lozeczku a nie w naszym lozku.Az sie wystraszylam troche jak wpadla w jakas histerie.:szok: U nas goscie sylwestrowi maja byc kolo 17:00.:cool2: Sylwester BabyBoomowy rozumiem ze nadal aktualny:confused: :happy: :elvis: :rofl: :cool: :-D :-) i po polnocy spotykamy sie na malego kielicha i kilka zyczen:tak: :-) :-) :-) :-)Jesli chodzi o synka to moglabym miec choc zawsze chcialam miec dziewczynke ale skoro juz ja mam......Zobaczymy pozyjemy.

Dlaczego nie mogę wstawić zdjęcia????
Robię wszystko tak jak trzeba i nic!!!

Iwonka2006 I co odłożyłaś plany ciążowe??? Bo ja w sierpniu będę drugi raz mamą !!!

lenaWiem ,wiem juz gratulowalam Tobie:-) :-) :-) A plany ciazowe nadal sa tylko ze w realizacji beda najpozniej do lata odroczone,Musze swojego malego ssaka odstawic od cyca i troszke przytyc i dojsc do siebie.:-) :happy:

reklama
Pycha Ja na wiosne planuje poczac kolejne malenstwo wiec moze wspolnie zaczniemy staranka :-D :-D :-D

iwonka niestety ja jeszcze musze poczekac :-(

witam

u nas tez jest brzydko na dworze, strasznie wieje :-( choć na termometrze +8

Maja wczoraj w padła w histerie przy kąpaniu, bo chciałam ją trochę odchylić, żeby główkę umyć, a ona w pisk, płacz i już nie można jej było dalej kapać :-(

Do góry