reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ja juz po goracym prysznicu:tak:

Niestety nba tym konczy sie moj optymizm:-( , maly ma 39 stopni goraczki, masakra, dopiero skonczyl brac antybiotyk a dzis juz chca ladowac mu nastepny, nie wiem co robic??

Noelia melduje ze jestem i poprawie sie ,czesciej bede zagladac:tak:
a zabek rosnie i juz 2 nam sie przebija u gory,mały troszke marudzi i moze dlatego tak czesto nie zagladam,a zreszta nauczył sie kompa wylanczac jak pisze :dry: i troszke mnie to denerwoje, a on ma radoche bo swiatełko mu sie zapala i wylancza hihihi
pozatym od ostatniego kataru, mały ma ucho przeziebione:-( dzis byłam u laryngologa i dostal kropelki i syrop--mam nadzieje ze szybko mu przejdzie.

Oj Joanna ,kurde przesrane chorubska ,może wez ten drugi antybiotyk ,moze będzie bardziej trafiony i bardziej mu pomoze ,
~~~~~~~~~~~~~~~fluidki dla Patryczka

Aga nie lam sie my tez bedziemy kiedys w twoim wieku(ale zawsze młodsze)hahahaha;-)
a wogole to narobiłas mi jazdy na słodkie juz sobie czekolade z orzechami otworzyłam:-)

noelia.....wiesz ja tak do konca nie jestem przekonana do tych antybiotykow, to strasznie oslabia organizm i potem jeszcze latwiej o chorubsko:-( Poczekam do jutra jak nie bedzie lepiej to dam mu, ale teraz doustny bo juz nie mam serca go kuc:-( . Mam znajomych co twierdza ze nawet przy zapaleniu pluc by nie dali:baffled:

brenda moja Majka tez mi ciągle wyłącza kompa, najpierw kreci się, kręci koło mnie, potem nacisnie na guziczek, powie "nie nie" i ja jak krzykne "nie wolno" to ona do mnie taki triumfalny usmieszek :baffled::baffled::baffled:

Patryczkowi zdrówka życzymy

dobrze ze nie mam nic słodkiego w domu bo też bym jadła

reklama
Do góry