reklama
Noelia melduje ze jestem i poprawie sie ,czesciej bede zagladac
a zabek rosnie i juz 2 nam sie przebija u gory,mały troszke marudzi i moze dlatego tak czesto nie zagladam,a zreszta nauczył sie kompa wylanczac jak pisze i troszke mnie to denerwoje, a on ma radoche bo swiatełko mu sie zapala i wylancza hihihi
pozatym od ostatniego kataru, mały ma ucho przeziebione:-( dzis byłam u laryngologa i dostal kropelki i syrop--mam nadzieje ze szybko mu przejdzie.
a zabek rosnie i juz 2 nam sie przebija u gory,mały troszke marudzi i moze dlatego tak czesto nie zagladam,a zreszta nauczył sie kompa wylanczac jak pisze i troszke mnie to denerwoje, a on ma radoche bo swiatełko mu sie zapala i wylancza hihihi
pozatym od ostatniego kataru, mały ma ucho przeziebione:-( dzis byłam u laryngologa i dostal kropelki i syrop--mam nadzieje ze szybko mu przejdzie.
Kurcze,wiecie, ze ja sobie otworzylam czekoladki i je wlasnie wpierniczam, normalnie niby sie odchudzam a tu taki numer odwalam...
KURCZE AGA NIC WIECEJ NIE MÓW ,BO ZARAZ TEZ POLECE PO CZEKOLADKI ,A MAM TAKIE PYSZNE CO W USTACH SIE SAME ROZPŁYWAJA .............HMMM MNIAM
Joanna@
Fanka BB :)
noelia.....wiesz ja tak do konca nie jestem przekonana do tych antybiotykow, to strasznie oslabia organizm i potem jeszcze latwiej o chorubsko:-( Poczekam do jutra jak nie bedzie lepiej to dam mu, ale teraz doustny bo juz nie mam serca go kuc:-( . Mam znajomych co twierdza ze nawet przy zapaleniu pluc by nie dali
Pycha
mama Mai i Marty
brenda moja Majka tez mi ciągle wyłącza kompa, najpierw kreci się, kręci koło mnie, potem nacisnie na guziczek, powie "nie nie" i ja jak krzykne "nie wolno" to ona do mnie taki triumfalny usmieszek
Patryczkowi zdrówka życzymy
dobrze ze nie mam nic słodkiego w domu bo też bym jadła
Patryczkowi zdrówka życzymy
dobrze ze nie mam nic słodkiego w domu bo też bym jadła
reklama
Pycha
mama Mai i Marty
kurde ale mam maksa, moj sasiad znów sie awanturuje, myslałam że po ostatniej jadce jak pobił żone, matke i policjanta będzie troche spokoju
Podziel się: