reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Leika - wielkie gratulacje:-)
Aga - staruszko jesteś z rocznika mojego brata;-):-D.
Na razie widzę, że nasz rocznik wygrywa:-). Wiecie co się stało? Mój mąż siedział cały wieczór na forum motoryzacyjnym:szok:. Teraz mam konkurencję, pewnie jak tylko zje kolację, to mnie wygoni od kompika;-).

reklama
OJEJ NIE WIEDZIAŁAM ZE MAM TU TYLE RÓWIEŚNIC ,A AGA TY TO NAPRAWDE TAKA STARA JESTEŚ ZE WSTYD...:-D :-D :-D

Leika wielkie gratulacje ,ale jak było:confused: ,denerwowałas sie bardzo:confused: :eek:

witam
jejciu powariowałyscie tyle naklikac:szok:
zamiast sprzatac,gotowc to wy co --kompa meczycie;-)
Witam nowe mamusie ktorych nie ma:baffled:
LEIKA GRATULACJE:-)
ja jestem rocznik 78-wiec posrodku
hihihihihi Aga dinozaury to juz dawno wygineły;-) :-D :-D
ja nawet lubie piec ciasta ....ale jestem leniwa w tym roku i kupie gotowe:eek:
oczywiscie reszte jedzonka sama bede robic a juz sie nie moge doczekac zupki grzybowej z makaronem ktory sama zrobie:laugh2:
co do spania mojego smrodka to zazwyczaj drzemke robi sobie w południe i potrafi 2 godzinki spac ....ale nieraz i pod wieczor sie tez drzemnie .

Halo może ktoś jeszcze siedzi przed kompem?:confused: Moje dziecię właśnie usnęło i zaczyna się wolny czas dla mnie:-) co prawda czeka góra rzeczy do prasowania ale co tam w końcu nie ucieknie, no nie?;-).
W tym roku u nas jakoś mało przygotowań świątecznych.Choinki jeszcze nie mamy, bo obawiam się czy mojemu dziecięciu za bardzo nie spodobają się bombki i tym samym nie zwali sobie na głowę, ale już jutro ubieramy, mąż ma urlop więc będzie więcej rąk do pilnowania Mojego urwisa.;-)Nie piekę bo nie potrafię:zawstydzona/y:ale obiecuję sobie że w przyszłym roku zacznę się uczyć (obym wytrwała) Sprzątanie zostawiam na sobotę bo przy mojej Julci nawet nie ma sensu zaczynać wcześniej. Wigilię będziemy mieć w niedzielę a już następnego dnia jedziemy do teściów. Dziwne ale bez tego rozgardiaszu jaki zawsze panował tuż przed świętami ( w tym roku wyją takowy spokój) jakoś jeszcze nie czuje atmosfery świąt, liczę że to się zmieni może nawet jak tylko ubierzemy choinkę)

Hej cloe

ja jeszcze jestem ,ale zaraz zmykam ,zimno mi sie zawsze robi jak za długo przy kompie siedze brr:nerd: ręce mam juz lodowate ,

Ja prawie nie prasuje ,chyba że jakaś bluzeczke ,co wy prasujecie ,:confused: i to jeszcze góre:elvis:

my choinke juz mamy ,ale Emi moze ze dwa razy ja dotkneła ,ale wytłumaczylismy żeby bombek nie dotykała i jest ok.

reklama
Wy to umiecie pocieszyc starsza kolezanke:-D :-D :-D ;-) ;-) ;-) ;-)
Ja tez jeszcze nie spie i nie zamierzam wskakiwac do lozka, bo nie ma mnie kto ogrzac w nocy:tak: :-D :-D :-D , a zawsze mi stopy tak marzna, ze nie wiem.
Brenda, Ty tak nie produkuj tyle jedzonka, tylko zapodaj sobie przerwe:tak: ;-) :-D
Kurcze,wiecie, ze ja sobie otworzylam czekoladki i je wlasnie wpierniczam, normalnie niby sie odchudzam a tu taki numer odwalam...:szok: :baffled:

Do góry