reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kunda gratulacje dla Maciusia pierwszych kroczkow!!
Shady, to juz niezly wynik prawie 6 kg, nie ma co:tak: :-)

My juz wrocilismy ze spacerku, bylo bardzo przyjemnie, chodzilismy ze dwie godzinki, oczywiscie mamusia musiala synkowi cos kupic, bo bez tego by sie nie obeszlo. Tym razem kupilam mu nastepny spiworek do spania, ponoc starcza do ukonczenia przez dziecko 3 lat. ;-) :tak: :-) Ciekawe. ;-)

Ja tez musze pochwalic Eryka, dzis usiadl sam w lozeczku i juz od paru dni podciaga sie trzymajac sie naszych rak do stania:tak:

reklama
Sporo dziś piszecie, nie nadążam, przez te okna...

Mam pytanie do bardziej doświadczonych w tym forum dziewczyn, wysłałam PW jednej z forumowiczek, bo prosiła mnie o pewne informacje, których nie chciałam poruszać na forum ogólnym no i dostałam jakiś punkt i ostżeżenie o Spammed Advertisements. O co w tym chodzi?? Jaki spam? przecież to była tylko prywatna wiadomość.
Wkurzyłam się :wściekła/y:

:-( Witam:-) Wczoraj nawet nie mialam czasu zajrzec do was :-( Moje dziecko dostalo kataru i sie meczy i mnie meczy bidulka:-(Nic sobie oczywiscie nie da wpuscic do nosa a nie mowiac juz ile jest krzyku zeby wytrzec nos:wściekła/y: :baffled:
shady Gratuluje takich wynikow! Ja bym chciala przytyc 5,5 kilo:-) :tak:
brenda To sie teraz zabki juz posypia:tak: U nas jest 16 i bardzo czesto odczuwam je na swojej skorze:wściekła/y: :-)
kunda Brawa dla Maciusia:-)

Jesli chodzi o drugie potomstwo to i tak bedzie juz spora roznica wieku miedzy nimi.Bo liczac mniej wiecej ze np.w maju zajde w ciaze to urodze w lutym+- wiec wtedy Vanesska bedzie miala 2latka i 4 miesiace.Pol roku pozniej kiedy te malenstwo juz moze bedzie samo siedziec czyli sie samo troche zabawi to roznica bedzie prawie 3 latka,wiec to juz bedzie duza dziewczynka...tak sobie wyobrazam.....:-) ;-) :happy: :-D Porodu sie tez boje kolejnego ale nie stety nie da sie tego ominac :-( ;-) :-)

My już też po spacerku połączonym z zakupami. Kupiłam mojemu mężowi prezent pod choinkę, on o tym wie i strasznie jest ciekawy, co to takiego;-):-D, a ja mam problem, gdzie schować, żeby nie znalazł:dry:. Faceci są jak dzieci:-p.
Shady - gratulacje:-), tak trzymać !!!
Aga - też się zastanawiałam nad śpiworkiem, bo moje dziecię ciągle śpi odkryte, ale nie wiem, czy śpiworek by mu nie przeszkadzał:confused:. On strasznie lubi wędrować w łóżeczku:-D.

Tez myslalam o spiworku do spania bo moja corka strasznie sie wierci i odkrywa ale zastanawiam sie jak ona w razie gdyby sie obudzila i chciala wyjsc z lozeczka sama czy w tym spiworku bylo by to mozliwe:confused: :confused: :confused:

Macio tez sie odkrywa, kupiłam mu polarowa pizamke i tez sie w niej kreci wiec podejrzewam ze spiworek tez byłby nie fajny

Iwonka ja tez jakbym zaszła w kwietniu-maju to porod byłby w 2008 a macius miałby juz skonczone 2 lata a rocznikowo 3 wiec byłoby super ale gdyby udało sie wczeniej to tez bede sie cieszyc:)
A moze załorzymy watek mam starajacych sie i siedzacych w domu

Iwonka w spiworku napewno by nie wyszla z lozeczka, ba moglaby sie w niego zaplatac i zrobic sobie krzywde. Dla malutkich dzieci to jeszcze ujdzie, ale dla roczniakow to nie, zreszta nie ma chyba takich duzych spiworkow. My mamy dwa ale uzylismy go raz, Alan sie zapocil i nic z tego, w mroz spal pod pielucha flanelowa, bo nic innego nie przechodzilo :-D :-D :-D :-D :-D

co do wagi, wiesz chce zgubic jeszcze 20 kilo wiec jak chcesz to bierz, oddam za darmo te kilogramy :-D :-D :-D

shady 10 kilo wzielabym bez zastanowienia;-) :tak: :-) :-D :happy:
Kunda Jestem za ale jak napisalam to staranka zaczynam dopiero na wiosne:tak: :-) a tak wogole to z tego co jak na razie widac tylko my dwie planujemy cos w najblizszym czasie:-D :happy: :rolleyes: ;-) :-) :rofl:

reklama

co do wagi, wiesz chce zgubic jeszcze 20 kilo wiec jak chcesz to bierz, oddam za darmo te kilogramy :-D :-D :-D
Ja też poproszę 6 kg ;-):-D;-):-D.
Śpiworki są nawet dla 3-latków, ale chyba nie każde dziecko chce spać w takim śpiworku. Moja Karolika nawet ma taki duży, dalmatyńczyk, ale służy jej do zabawy. Raz w nim spała jak była mała i też bardzo się spociła.

Do góry