reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam z ranka
tu co za pustki ja juz na nozkach popijam kawusie,a moje dziecko dalej spi
MA JUZ ZABKA,pierwszego,wczoraj znalazlam :-) :-) gorna ,prawa jedynke:tak: a pozatym to moje dziecko pije tylko z butli albo z niekapka,bo z kubka jeszcze sie zzalewa ale powoli cwiczymy;-)
Shady jak tam meridia ile schudłas-- pochwal sie:-)
u mnie pogoda straszna ,pada i wieje,a mnie meczy taka pogoda bo niemozna wyjsc na spacer a ja w domu nie lubie siedziec
ac co do 2 dzidzi to nie- ja dziekuje:laugh2: moj porod był straszny,a pozatym to wydaje mi sie ze jeszce za szybko jak dlamnie wskoczyc w drogie pieluchy;-)

reklama
Brenda - gratulacje dla Dawidka, to teraz pewnie Wam się posypie więcej ząbków:tak:. U mojego jest już sześć i potrafi z nich zrobić użytek;-).
U nas piękna pogoda, więc jak ktoś chce pospacerować to zapraszam:-). Słyszałam ostatnio, że w połowie stycznia ma spaść śnieg, a w lutym już go nie będzie. Na święta też chyba nie ma na co liczyć, więc nasze dzieci nie pojeżdżą zbyt dużo na saneczkach tej zimy.

Witam!

Gratulacje dla Dawidka z okazji ząbka!

Mnie tam zimy nie brakuje, jak dla mnie mogłoby być nawet tak ciepło jak tydzień temu przez cały grudzień :-)

Ja sobie kawkuję, a zaraz czeka mnie mycie okien...

Dzien dobry, moje dziecka na "wybiegu" bawi sie klocuszkami i gada:-D

Brenda, to super nowina!!! Congratulations:tak: :-)

U Eryka na razie dwie dolne jedynki, ale chyba lada chwila i gorne sie posypia, bo juz takie chropowate dziaselka ma.
Pogoda u nas jak na razie jesienna, ale bez deszczu, wiec zaraz skoczymy na spacerek i przy okazji wyslemy kartki swiateczne. Mnie tez sie marzy snieg na Swieta, ale to chyba marzenie zcietej glowy:laugh2:

Witam się i ja po mojej nieobecności:-) Ale przy mojej rozrabiace niewiele mogę porobić:-) Teraz włączyłam MINI MINI i ogląda Noddiego i tańczy:-)
A przede wszystkim powoli sprzątam,ale dopiero jak łosiek wróci z pracy;-)

Gratulacje Brendo za pierwszego ząbka:-) To powoli posypią się zębiska:-) Mojej Olce wychodzą trójki i ciężko przechodzimy:-( W nocy regularnie się budzi co 2 godziny i płacze bez powodu,śpi z nami-niestety:zawstydzona/y: I te trójki są ponoć najgorsze,bo oczne i długo się jej wykluwają:tak:

ok ja narazie spadam,bo coś zaczyna broić....potem jeszcze wpadnę poklikać :-)

Brenda gratulacje pierwszego zabka

Pycha u mnie porod tez nie był przyjemny, popirwesze za wczesnie i teraz tez sie martwie jak to bedzie ale co tam co ma byc to bedzie :))

Teraz my sie chwalimy wczoraj macius przeszedł z kuchni do pokoju trzymany za raczki, były to pierwsze kroczki do przodu a nie w bok :))

Brenda schudlam 5,5 kilo :-) :-) :-) :-) ale jestem happy. Wagowo to nie tak duzo, ale to dobrze, bo mniejsze prawdopodobienstwo efektu jojo. Czuje sie super, zadnych dolegliwosci ubocznych nie mam, slodyczy nie chce mi sie ani fast foodow :-) Ale po ciuchach widze duuuuza roznice, spodnie, ktore wrzynaly mi sie w brzuch teraz na mnie wisza :-)

Joanna nie stosuje diety, tylko lykam ta Meridie, a ona powoduje, ze nie chce mi sie jesc. Jem co to zwykle ale 3/4 mniej, bo nie jestem w stanie wcisnac w siebie wiecej :-) a co do slodyczy to ich nie ograniczylam tylko WYKLUCZYLAM, chcialam sprawdzic jak zachowam sie jak zjem kawalek batonika i wiesz co, myslalam ze umre z bolu zoladka, nie wiem co jest w tej Meridii ale jest cos cudownego, bo dzieki niej reaguje zle na slodycze, wiec ich nie jem, a na fast foody nie mam ochoty :-) . Wczoraj poszlam wykupic recepte i wiecie co? Cudowne zaskoczenie, w tej aptece maja Meridie 15 mg po 89 zl (!!!!) ja kupuje Meridie 10 mg po 169 zl w tej samej aptece i to tak tanio bo w aptece kolo mnie kosztuje 350 zl. Wiec powiedzcie mi skad ta roznica??? Z tego co mi powiedzial aptekarz z tej tanzej apteki to oni maja bezposrednio od producenta wiec nie placa marzy w hutrowni. Niezle co??? marza 100%. Jutro jade po te obie i kontynuuje dalej. Dobrze , ze moja pani gin jeszcze przed wyjazdem dala mi zapas 4 recept :-) musze tylko daty sobie powpisywac

reklama
Do góry