reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A ja własnie sprzatam , sprzatam i juz mam dosc

Myslałam ze mi sie naprawiło a tu nie dalej nie mam usmieszkow...ciekawe co moj mały przestawił ze ja nie moge dojsc do ładu :)

Anakonda witaj z powrotem :)

reklama
A juz myslalam ze znowu na bb sie nie dostane bo robilam maly remoncik w kompie.musialam zainstalowac kilka programow zeby moj tesc mogl z naszego kompa robic przelewy bankowe i po tym wszystkim bb chcialo zebym sie zalogowala a ja nie pamietalam hasla a zapisane mam w notesie ktory zostal w starym mieszkanku.Ale dumalam i sobie przypomnialam.Teraz sobie pije kawusie i zajadam ciasteczka HIT.Zjadlam juz wiecej niz pol opakowania......

Ja też idę zrobić sobie kawusie, więc będziemy pić razem:-)
A co do sprzątania to nic nie robię ponieważ moja chora kruszynka zajmuje mi teraz cały czas, trzeba ją nosić na rękach i przytulać, i tak non stop

Dalismy dziś samochód do naprawy i mamy fajnego mechanika który powiedział że to niec takiego ,odkrecił posmarował i wyczyscił ,zakręcił i skasował bagatela 20 zł ,bardzo jestem zadowolona ,bo inny mechanik by zaraz nawymyślał ,ile on to cześci musiał powymieniac i kazał by placić wielkie pieniadze

Moja panna tez podziębiona i poszłam z nią do lekarza bo weekend się zbliża ,ale powiedział że ok ,antybiotyku nie dał i dobrze

Tylko Emi bardzo boi się lekarzy ,i płacz był juz na korytarzu nie mówiąc co w środku było,nawet nagroda była obiecana i itp ,ale nic to nie daje ,dopiero po badaniu jak lekarz już za biurkiem siedzi to jest ok i nawet ładnie mu na dowidzenia pa pa robi:tak:

A lekarz dał jej naklejke i potem jak już wyszłam z gabinetu i ją ubierałam to jeszcze lekarz wyszedł ,żeby jej kartkę do kolorowania dać ....bardzo to miłe było:tak: :-D

Noelia bardzo miły lekarz a Emilci zyczymy szybkiego powrotu do zdrowka

Ja juz posprzatałam wiec swieta moga przyjsc :)

A ja sprzatam codziennie bo wciaz jest remont i wlasnie w tej chwili moja przyszla kuchnia jest zdemolowana.Juz mam dosyc tego remontu i tez bym chciala miec juz posprzatane na swieta.A tak to sie ciagle kurzy i kurzy....

witam! My już po szczepieniu, mały płakusiał bardzo, z trudem go przed chwilą uśpiłam. Ciekawe co będzie, jak się obudzi, pewnie gorączka... :-(

Idę brać się za obiad, póki śpi...

reklama
Iwonka - nie martw się, przeżyjesz:tak:, za to jak skończy się remoncik, to będziesz miała pięknie;-).
Leika - biedny maluszek:-(, a szczepiłaś szczepionką odpłatną (5 lub 6w1), czy zwykłą:confused:. U nas po szczepionce 5w1 nie było żadnych skutków ubocznych, nawet gorączki. Miejsce ukłucia smarowałam altacetem w żelu.

Do góry