reklama
Koralikowa
Fanka BB :)
no wiem,,tylko ja tez do pracyyy wtedy...kochana Lolo do przedszkola...uff ;-)
AsienkaPL
Mamusia Ksawusia
La cele znow na spotkania Mama na obsasach, w koncu nie bede czekala i liczyla godzin do przyjazdu malza. Cały tydzien mam juz z grubsza zaplanowany.
Renata - ja teraz nie chdze co ciucholandu, bo sa takie wyprzedaze ze za 5, 6 zl bluzki super mozna nakupowac. Pozniej jak sie skoncza to pewno zaczne, to takie uzaleznienie.
Renata - ja teraz nie chdze co ciucholandu, bo sa takie wyprzedaze ze za 5, 6 zl bluzki super mozna nakupowac. Pozniej jak sie skoncza to pewno zaczne, to takie uzaleznienie.
aguska2017
Ja gotuję fasolke:-)
mały mi świruje ale już nie płakał z tym że jak mówie że dizeimy do Pani doktor i go osłucha pokazuje mu to on stanowczo krzyczy NIE!!!!!!!więc pewnie będzie ryk
Asienka ja też lubie wyprzedaże i chodzenie po lumpkachgdybym miała więcej kasy to bym oszalała normalnieA co najlepsze to sobie nic nie kupię baaaardzo rzadko ale Bartkowi oj tak
mały mi świruje ale już nie płakał z tym że jak mówie że dizeimy do Pani doktor i go osłucha pokazuje mu to on stanowczo krzyczy NIE!!!!!!!więc pewnie będzie ryk
Asienka ja też lubie wyprzedaże i chodzenie po lumpkachgdybym miała więcej kasy to bym oszalała normalnieA co najlepsze to sobie nic nie kupię baaaardzo rzadko ale Bartkowi oj tak
Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......Jeszcze 3 tygodnie!!! i wrzesień..ufff
Oj nie wiem. Nie robiłam tak nigdy. Podejrzewam , że ciapka się zrobi.justa mam pytanie jeszcze do tej cukini bo tak sobie dzis robiłam omlet z cukinia i sie zastanawiam czy taka starta cukienie mozna zamrozic? I potem na omlet zeby było... tylko sie zastanawiam czy po rozmrozeniu ciapa sie nie zrobi
Wiecie , że nie dawno wstałam?
Nie wiem za co się zabrać, bo nie mogę się dobudzić.
Fejs mi szwankuje, wiadomości nie przychodzą, nie dochodzą. jak wklejam posty to potrójnie...
AsienkaPL
Mamusia Ksawusia
Lenka - czyli Kobieta pracujaca!
Aguska - nom ja tez, musze zmusic sie, aby cos zakupic dla siebie. Małemu duzo nie kupuje, bo chudy jest i to co w tym roku nosi to w przyszłym mysle tez ponosi. Zima zawsze tez cos na lumpkach na lato wychadze!
Aguska - nom ja tez, musze zmusic sie, aby cos zakupic dla siebie. Małemu duzo nie kupuje, bo chudy jest i to co w tym roku nosi to w przyszłym mysle tez ponosi. Zima zawsze tez cos na lumpkach na lato wychadze!
aguska2017
Asienka no mój też chudy i on teraz ma dwie pary spodenek na 86 i sa dobrebo wiadomo krótsze ale pielucha odeszła to i tyłek chudszy
Bodzia oj ciężko ty masz niestety ale co to dla ciebie;-)dasz rade;-)
Justa ty śpiochu!!!!!!!!!
Bodzia oj ciężko ty masz niestety ale co to dla ciebie;-)dasz rade;-)
Justa ty śpiochu!!!!!!!!!
reklama
Mlody spi ja zaraz jeszcze pdłogi pomyje i prasowanie mi zostało...
justa ale sobie pospałas ja to bym chyba nieprzytomna była... hehe starłam mały pojemniczek na spróbowanie tej cukini przekonamy sie w zimie czy plajta sie robi:-)
aguska i jak tam twoja fasolka wyszła? ja osobiscie nie lubie i nie gotuje tego
asienka ja to wogóle ubran Olkowi nie kupuje, sporadycznie cos zeby miał nowego a tak po bracie mam:-) a sobie to na palcach jednej reki moge policzyc co kupiłam od kad Alek sie urodził... hehe
bodzia Ty twarda kobieta jestes ze dajesz rade sama...
lena i kiedy pokoik bedzie gotowy?
justa ale sobie pospałas ja to bym chyba nieprzytomna była... hehe starłam mały pojemniczek na spróbowanie tej cukini przekonamy sie w zimie czy plajta sie robi:-)
aguska i jak tam twoja fasolka wyszła? ja osobiscie nie lubie i nie gotuje tego
asienka ja to wogóle ubran Olkowi nie kupuje, sporadycznie cos zeby miał nowego a tak po bracie mam:-) a sobie to na palcach jednej reki moge policzyc co kupiłam od kad Alek sie urodził... hehe
bodzia Ty twarda kobieta jestes ze dajesz rade sama...
lena i kiedy pokoik bedzie gotowy?
Podziel się: