reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
La cele znow na spotkania Mama na obsasach, w koncu nie bede czekala i liczyla godzin do przyjazdu malza. Cały tydzien mam juz z grubsza zaplanowany.
Renata - ja teraz nie chdze co ciucholandu, bo sa takie wyprzedaze ze za 5, 6 zl bluzki super mozna nakupowac. Pozniej jak sie skoncza to pewno zaczne, to takie uzaleznienie.

Ja gotuję fasolke:-)
mały mi świruje ale już nie płakał z tym że jak mówie że dizeimy do Pani doktor i go osłucha pokazuje mu to on stanowczo krzyczy NIE!!!!!!!:baffled:więc pewnie będzie ryk:sorry:
Asienka ja też lubie wyprzedaże i chodzenie po lumpkach:-D:-D:-Dgdybym miała więcej kasy to bym oszalała normalnie:-DA co najlepsze to sobie nic nie kupię baaaardzo rzadko ale Bartkowi oj tak:-D

Jeszcze 3 tygodnie!!! i wrzesień..ufff
Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...... :ninja2::ninja2:

justa mam pytanie jeszcze do tej cukini bo tak sobie dzis robiłam omlet z cukinia i sie zastanawiam czy taka starta cukienie mozna zamrozic? I potem na omlet zeby było... tylko sie zastanawiam czy po rozmrozeniu ciapa sie nie zrobi:baffled:
Oj nie wiem.:no: Nie robiłam tak nigdy. :no: Podejrzewam , że ciapka się zrobi.

Wiecie , że nie dawno wstałam? :sorry::-D
Nie wiem za co się zabrać, bo nie mogę się dobudzić.

Fejs mi szwankuje, wiadomości nie przychodzą, nie dochodzą. jak wklejam posty to potrójnie... :wściekła/y::eek:

Jestem juz:)hehe gładzie zakupiłam nawet wniosła na góre, kleje i pierdoły Gaja spi wiec ja musze obrobic gospodarstwo;)

JUsta zazdroszczę
:-D:elvis::rolleyes::rofl2:

Lenka - czyli Kobieta pracujaca!
Aguska - nom ja tez, musze zmusic sie, aby cos zakupic dla siebie. Małemu duzo nie kupuje, bo chudy jest i to co w tym roku nosi to w przyszłym mysle tez ponosi. Zima zawsze tez cos na lumpkach na lato wychadze!

o tak!!! będe miała chwile na oddech :-p
Samotne macierzyństwo jednak męczące jest :-p
Ja ostatnio nawet wieczorem nie mam czasu w 100% dla siebie.

Asienka no mój też chudy i on teraz ma dwie pary spodenek na 86 i sa dobre:-Dbo wiadomo krótsze ale pielucha odeszła to i tyłek chudszy:-D
Bodzia oj ciężko ty masz niestety ale co to dla ciebie;-)dasz rade;-)
Justa ty śpiochu!!!!!!!!!

reklama
Mlody spi:) ja zaraz jeszcze pdłogi pomyje i prasowanie mi zostało...

justa ale sobie pospałas:tak: ja to bym chyba nieprzytomna była... hehe starłam mały pojemniczek na spróbowanie tej cukini:tak: przekonamy sie w zimie czy plajta sie robi:-)

aguska i jak tam twoja fasolka wyszła? ja osobiscie nie lubie i nie gotuje tego:no:

asienka ja to wogóle ubran Olkowi nie kupuje, sporadycznie cos zeby miał nowego a tak po bracie mam:-) a sobie to na palcach jednej reki moge policzyc co kupiłam od kad Alek sie urodził... hehe

bodzia Ty twarda kobieta jestes ze dajesz rade sama...

lena i kiedy pokoik bedzie gotowy?

Do góry