reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Olek wstał i zaraz sniadanko zje jak wystygnie:tak: spacer na razie sobie darujemy bo u nas pada...

aguska biedny Bartus moze cos w przedszkolu zjadł co mu zaszkodziło...

bodzia no to zawijaj kiece i do sklepu lec:-p

justa mam pytanie jeszcze do tej cukini bo tak sobie dzis robiłam omlet z cukinia i sie zastanawiam czy taka starta cukienie mozna zamrozic? I potem na omlet zeby było... tylko sie zastanawiam czy po rozmrozeniu ciapa sie nie zrobi:baffled:

reklama
Agnieszka moj tez robi wielka afere, jak kupke robi. naprawde krzyczy itd.
Mysle, iz zaczyna poznawac swoje cialo i jego reakcje.
Daj znac co lekarz powie.
My dzisiaj wybywamy, wiec malo czasu mamy.
Ide wlosy myc.

Aguska ja tez tak mowie, ze auto to nie dla mnie. Tyle na raz tam trzeba robić ze ja nie wyobrazam sobie ze sama jezdze np po miescie. no ale mam nadzieje ze sie naucze. Wyprowadzamy sie na takie zadupie ze latem tam tylko jeden autobus jezdzi. ok 17. z mojej miejscowosci do B-stoku. W razie czego to ja nie bede miala jak sie do lekarza z dzieckiem dostac jak Ł w pracy bedzie. a pdosić non stop kogoś to tez nie za fajnie.

I zdroweczka dla Bartusia. z tym brzuszkiem to moze za duzo zjadł i stąd te bole.
energetyka sącze. chyabpadne zaraz. A musze isc po papryke do sklepy. i do znajomego. sklep z angielskimi ciuchami otwiera. jeszcze to po cichu jest. ale wczoraj naodkladalam kilka rzeczy chlopcom i musze zaplacić. i do ciclandu moze skocze.. nałóg :)

tak sie kijowo czuje, jakas rozjechana, sflaczala, pozbawiona energii, a chlopcy tego nie rozumieją. i tak glosno mowią i non stop coś ode mnie chcą.

i czekam na listonosza. z allegro *******ki do kolczyków zamowilam.

Asienka mój też poznaje świat i swoje ciałko:tak:ale ten ból ma okropny sprawdzimy co sie dzieje może jakieś kropelki dostanie czy cuś
Renata no tak jak będziecie mieszkać daleko od miasta to ja Ci się nie dziwie że chcesz nauczyć sie jeździć:tak:;-)

Renata skad ja to znam,tez mam tu teraz dwoch chlopcow,jeden przez drugiego klepie i wogole..masakraaa
krolcia to urlopuj sie z mezem:),,ale nie zapomnij o nas...
lena zwolnij zleksza...

reklama
Do góry