reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześć laseczki:)
U nas juz 25 w cieniu porazka normalnie!Gaja poszła na drzemke a ja pije kawkę z Wami:)\
Któraś chętna??

Ja muszę się pochwalić ze wczoraj zamóilismy szafke do łazienki z ceramiczna umywalka taka w nią wlana i kibelek i mamy wszystko:)
Teraz czekamy na pytkarza;)

reklama
Bry:)
U nas dzis znowu upalnie:-D wiec w planach wypad do Nałęczowa na lody po południu:-)
Na obiadek dzis robie rybke wiec tez za wiele roboty nie mam.... lenie sie hehe... jeszcze w pizamce sobie siedze:-D

Hejka!
Wpadłam się przywitać. Jedziemy dziś do siostry T w odwiedzinki i trochę posiedzimy. Mieliśmy jechać na grilla ale pogoda jest brzydka za oknem wiatr, stopni 12 i będzie padało i tak do soboty :dry:. Więc nie wiadomo co z wypadem nad morze. Babcia dzwoniła, że u nich zimno i wietrznie :-(.
Lena, smacznej kawy :tak:. Ja też niedawno się ogarnęłam :-D.
Różyczk@, udanego wypadu :tak:.
Beata, u mnie to samo z tą pogodą :-(.
Asienka, udanego wypadu rowerowego :tak.
Lalila, fajny rowerek ;-)
Miłego i spokojnego dnia oraz poprawy pogody :-);-)

Hejka!
Wpadłam się przywitać. Jedziemy dziś do siostry T w odwiedzinki i trochę posiedzimy. Mieliśmy jechać na grilla ale pogoda jest brzydka za oknem wiatr, stopni 12 i będzie padało i tak do soboty :dry:. Więc nie wiadomo co z wypadem nad morze. Babcia dzwoniła, że u nich zimno i wietrznie :-(.
Beata , Fanta serio u Was pogoda aż tak kiepska ? :szok::eek:
A u nas upały i niebo błękitne .:tak:
Zaraz zabieram Amelkę ( bo dziś we dwie w domu urzędujemy, mąż w pracy , starszaki u babci...) i idziemy "na wieś" do babci, poopalać się. :tak:

Bodzia :-D ale wymyśliłaś z tą wanienką. :-D
Różyczko no to teraz na rowerek i palić tłuszczyk! ;-):-D
Lalila miłego spacerowania. :-)
Lena dzięki za kawkę! :-D
Asieńka pracusiu . :-D

Justa, serio :tak::-(. Normalnie szkoda, że tak się pokićkała ta pogoda... Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :-p.
Uciekam się umalować i będziemy lecieli :happy:.
Papa! :-)

fanta współczuje pogody:baffled: pewnie i do nas przyjdzie niedługo... :-(
asienka no kiedys trzeba sie polenic:) ale w sumie nie tak do konca... hehe bo kuchnie własnie posprzatałam i gotuje zupke groszkowa dla Olka:tak:
lena no i ja sie musze ogarnac.... mieszkanko ogarnełam wiec pora i na mnie;-)
lalila rowerek fajny:tak: ja mysle ze Olkowi kupimy biegówka za rok a w tym roku ma samochodzik pchacz.... i mysle o hulajnodze.... intensywnie....
beata współczuje pogody...

Olo cos maruda dzis.... nie da sobie nawet pampersa zmienic....

Justa no przydało by sie spalic wczorajsze obzarstwo... ale mi sie nie chce:p

Fanta miłego dnia!

Ostatnia edycja:
hejka, ja tylko się szybciutko zamelduję że nadal jestem w dwupaku, choć czuję że mogę nie dotrwać do 10 maja... ech nie ważne, ważne że i tak już będzie po urodzinkach Ani, przyjdą co prawda tylko dziadkowie, ale Ania ma wyczekany serniczek z galaretką i świecami, no i baloniki!!! normalnie szał
laugh.gif

miłego wypoczynku dla wszystkich!!!
no a dla tych komu nie pasuje pogoda posyłam dużo słoneczka od siebie, u nas nawet aż za dużo tego, dzieci na spacer nie mogę puścić bo by się przegrzały :-p

reklama
Do góry