reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Lena to modne w czym się dobrze czujesz :-p Ja na chrzcinach miałam spódniczke i sweterek i to na obu :-p Tylko kolorystycznie inaczej było ;-) I, na żadnych nie byłam w ukochanych czerwieniach bo się jeszcze w czerwone nie miescilam :-p
Padam....

reklama
Asiulka - to leniwy weekendzik!Nieraz tak trzeba!

Oj żebyś wiedziała leniwy i to bardzo.
Nawet dziś na 5 minut na dworze nie byłam,aż wstyd się przyznać.:zawstydzona/y::zawstydzona/y:,
nawet w tym mnie mężuś wyręczył,
i poszedł z chłopakami na boisko pokopać piłkę jak wstał.

A ja spokojnie dokończyłam prasowanie,
porobiłam zdjęcia ciuszków przymałych,i wrzuciłam wszystko na szafkę i mam z głowy.

A teraz idę się poprzytulać do tego mojego mężusia.

Od jutra on 1 zmiana,ja 2,więc się na tygodniu zawsze mijamy zmianami.
W weekend trzeba korzystać;-);-):-D.
Chłopaki już dawno sobie smacznie śpią.

Spokojnych,stosunkowo udanych nocek.
Buziaki.

Witam się kochane Poniedziałkowo!
Zasiadam oczywiście z kawką jak to mam w zwyczaju :tak:.
Widzę, że mój post dziś pierwszy :szok:.
Więc chyba jeszcze śpicie :-D:-D;-)
Pogoda u mnie nie teges... szaro, buro, ponuro....
Wiosna chyba się obraziła i poszła gdzieś sobie :confused:.
Weekend spędziłam raczej na zakupach.
Młody mój wystraszył się potwora który grasował w sklepie :baffled: i przeżywa do tej pory... <facet przebrany za jakąś idiotyczną gąbkę łaził po sklepie :blink:>.
Dziś po 10 wpada koleżanka na kawkę i pewnie posiedzi troszkę.
We wtorek wizytę mam u zębologa.
W środę też koleżanka wpadnie.
Na czwartek, też planuję wizytę u dentysty.
Więc na siedzenie przy komputerze zostaje mi tylko piątek...
Życzę Wam kochane udanego tygodnia!

Fanta witaj. :-)
Wiosna chyba do mnie się przeniosła, bo u mnie dziś piękne słoneczko, aczkolwiek widzę oszronioną jeszcze trawę.Więc mroźno , ale słonecznie. :-)
Nie ma to jak z poniedziałku zaplanować cały tydzień. ;-)
W weekend nadają ciepełko +18 , więc z oknami wstrzymuje się do końca tygodnia. :tak:
Starszaki w szkole, Amelka w łóżku bajkę ogląda.. a ja popijam czerwoną herbatkę .:-)
Co tu dziś na obiad zrobić?:confused:

Witam sie i ja:)
Widze ze tu dzis spokojnie....
I u mnie wiosna za oknem! Słoneczko swieci:-) az normalnie chce sie zyc!!!
Tylko ze moje dziecko chore:-( na 11.30 idziemy do pediatry. Niby nic takiego sie nie dzieje, jakies przeziebienie chyba bo katar i kaszel bez goraczki. Ale katar zielony:-( kaszel mokry.... I jeszcze jakies wybroczyny sie pojawiły na klatce piersiowej... jakby ktos Olka pokuł igła takie kropki- popekane naczynka. Kurna no nie wiem co to!!!! I sie martwie bardzo......
A mnie watroba boli od rana:(

Lece sobie zrobic jakies sniadanko i cherbatke zielona.

9005.gif

Witam się kobietki.
U nas piekne słoneczko świeci,aż chce się wstać.
Wiatru zero,super się dzień zapowiada.

Różyczka@ zdrówka dla malucha.
Fanta,ja jak na razie zakończyłam wizyty u zębologa,wszystko zaleczone,naprawione:-D

Justa
,u mnie też słoneczko,w porównaniu z wczorajszym wiatrzyskiem,
to piękny dzień się zapowiada,nawet na + było z rana.
Ja od dziś druga zmiana,dobrze,bo o 5 wstawać nie muszę.
Maciuś w szkole m.w pracy, Emilek urzęduje w klockach,

a ja z kawusią do Was zaglądam.
Koło 11,z Emilkiem wyjdziemy sobie na jakiś mały spacerek,
po południu z m.zrobią powtórkę.

Wczoraj mi się udało i powystawiałam to co chciałam na szafce,
jeszcze tylko kilka mi pozostało do wrzucenia.
Muszę jeszcze tylko zrobić przegląd w spodniach i spodenkach.

Miłego dnia.

Dobry
U nas też szaro buro i ponuro..
Lolo wreszcie w przedszkolu!!! Ufff ;-)
Ja pożarłam z Fifkiem pączka i biore się za oblecenie mieszkania. Z duzymi porządkami czekam na sloneczko bo wtedy ide jak burza :)
W sobote zrobiłam zamówienie decu : świeczniki, aniołki, zakładki, ze 3 pary kolczyków , jakies drobiagi i 50 dych poszło bo u dwóch sprzedawców ;-( Ale trudno, swieczniki mi sie marzyły juz ho ho ho ho ;)

Dzień dobry;-)
I ja z kawą.
Chyba to nasze wczorajsze słońce do Was uciekło, bo buuuuuro, za to ciepło.
Wczoraj umyłam okno u chłopaków:tak:. Czyli okna mam na błysk...znaczy miałam na błysk:dry:, bo balkonowe oczywiście uwalone już na dole paluchami!

Plecy mnie coś znów bolą, tabletki już poszły w ruch. Dzień zapowiada się kiepski...

reklama
Witajcie :-)
Pogoda jakaś blee, pochmurno i co chwilę pada :sorry2: M przyszedł ze służby i pojechaliśmy do Bolesławca złożyć pita :tak: na szczęście szybko poszło i wszystko oki :-) obiadek mam już w połowie zrobiony, potem tylko ryż ugotuję i git ;-) Kuba już z przedszkola odebrany, na szczęście był grzeczny :tak: no to tyle zajrzę później :-)

Do góry