Lenuszka
Mamusia Gajusi
Może mi lepiej doradz co teraz modne na chrzest??bo ja sie nie znamLena to udanych zakupów oby ci poprawiły nastrój;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może mi lepiej doradz co teraz modne na chrzest??bo ja sie nie znamLena to udanych zakupów oby ci poprawiły nastrój;-)
A dla kogo?
Dla dziewczynki?to są zdobione wisiorki grawerowane łyżeczki srebrne też grawerowane z data itp,komplety pościeli bądź kocyk z data urodzenia chrztu,kolczyki chyba nigdy z mody nie wyjdą
i takie bajery
Tort z pampersów WÓZEK+GRZECHOTKA chrzciny,roczek, (2171434297) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
SREBRNA GRZECHOTKA CHRZEST CHRZCINY PREZENT+GRAWER (2172163124) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Smoczek w etui na CHRZEST CHRZCINY SWAROVSKI !!! (2173023552) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
SMOCZEK SREBRNY CHRZEST PREZENT CHRZCINY ETUI 0zl (2174204988) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
TORT Z PAMPERSÓW + MASKOTKA, 10 WZORÓW chrzciny (2174636015) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
GRAWER Miś Szkatułka SWAROVSKI Chrzest Chrzciny (2182848292) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
duży jest wybór zależy wszystko od budżetu;-)