reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Aguska rozbrajające hehe :-D
Asiulka to miałaś fajną nockę :tak:
Lena dawaj kawałek ciasta ;-)

Witam w niedzielę :-) pogoda nawet fajna bo słoneczko świeci ale straszny wiatr wieje :sorry2: M na służbie, Kuba coś kombinuje na łóżku i ogląda bajkę a ja zasiadłam na chwilkę :-) obiadek mam ze wczoraj więc wolne od gotowania :tak: muszę sobie włoski umyć, ale to potem :tak: i coś za mną jakieś ciasto chodzi albo babeczki ale mam lenia do roboty coś :-p która wygrała wczoraj w totka, przyznać się :-) ja niestety jak zwykle nie trafiłam :dry: i miałam coś jeszcze napisać ale nie pamiętam :baffled: oj starość mnie dopada :baffled:

Witajcie!
Rano na lumpki pojechalismy i sie conieco odkupilam!
Kupilam taki wieksze sweterek dla synusia, nowa pizamke z metka dla synusia z SPIDERMENEM!
Sobie 5 bluzek:2 na 3/4 rekawek. koszula na krotki czy 2 tuniczki na ramiczkach. Takie sliczne w laczke!
Lato. lato gdzie jestes!
Dzisiaj zamierzalismy wpasc na basen, ale zal nam slonca i idziemy na spacer!

Dziendobry:)
Olo spi :) obiadek gotowy... poprasowane.... coz robic dalej.... P. drzemie....
Ja wygrałam w totka:-) w czwartek trafiłam czwórke:-):-D:-D a wczoraj jedynke... hehehe....

9005.gif
9005.gif

Witam się .
2752390508.gif

Boże nareszcie odespałam,wstałam dziś po 10.Mężulek zajął się wszystkim.
240885.gif

Rosołek już był ugotowany,mięsko się dusiło do drugiego.
Ziemniaczki obrane,surówka zrobione.
Psa wyprowadził,chłopakom zrobił śniadanko.
Jak wstałam to zrobił mi kawusię.Normalnie żyć nie umierać,
jak ja mam z tym moim padalcem dobrze.

A teraz wlazłam na chwilkę,bo prasuje.
I to co małe zaraz porobię foty i wrzucę na szafkę.
Może coś się znowu sprzeda,na allegro wpadło mi ponad 100,
z tablicy 40zł,i z szafki 25zł,także źle nie jest.
393845.gif

Mężuś ucina komara po obiadku,Maciuś palnął na boisko,a Emil bajki ogląda.

Miłej niedzieli życzę.

reklama
Do góry