reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Justa, no niestety :dry:. Ja piję 2gą dopiero i coś mnie serducho zaczyna pobolewać... więc raczej swoją wyleję :-(. Albo to przez wczorajsze nerwy, ot co.
Powie mi ktoś jakie jest ciśnienie? Bo mnie głowa nie boli :confused: a druga kawa to za wiele... :sorry2:. Przestałam się orientować, chyba pora zainwestować w ciśnieniomierz :nerd:

Właśnie czytałam co z As i Karolinką!
Trzymajcie się dziewczyny!
Tak się czesto zastanawiam, czemu kobiety ktore tak bardzo dbaja o maluchy maja takie problemy!
Kurde no...
Co za swiat!

Witam mamusie, która jestem 10ta :-D ?

AS KOCHANA TRZYMAM KCIUKI &&&&&&&&&&

Ostatnio to tak dużo tych problemowych ciąż, ja nie wiem skąd to się bierze.

Babeczki przestańcie pić kawę, na ból głowy to nic nie da. Dlatego ja w ogóle nie pijam tej "smoły". Raz piłam po 18stce, to dostałam takiego rozwolnienia, że 5 kg na minusie poszło.
Ciśnienie dziś takie do dupy trochę. Wciśnijcie w siebie magnez.

Kurna czkawkę dostałam....

Justa, no niestety :dry:. Ja piję 2gą dopiero i coś mnie serducho zaczyna pobolewać... więc raczej swoją wyleję :-(. Albo to przez wczorajsze nerwy, ot co.
Powie mi ktoś jakie jest ciśnienie? Bo mnie głowa nie boli :confused: a druga kawa to za wiele... :sorry2:. Przestałam się orientować, chyba pora zainwestować w ciśnieniomierz :nerd:
Nie mam pojęcia jakie jest ciśnienie.:no:
Mnie ta głowa już od kilku dni tak pobolewa. :tak:
Właśnie czytałam co z As i Karolinką!
Trzymajcie się dziewczyny!
Tak się czesto zastanawiam, czemu kobiety ktore tak bardzo dbaja o maluchy maja takie problemy!
Kurde no...
Co za swiat!
Ano, takie życie. Niektóre o siebie w ogóle nie dbają, do lekarza nie chodzą i rodzą zdrowe dzieci, które porzucają... :-(
Babeczki przestańcie pić kawę, na ból głowy to nic nie da. Dlatego ja w ogóle nie pijam tej "smoły". Raz piłam po 18stce, to dostałam takiego rozwolnienia, że 5 kg na minusie poszło.
Ciśnienie dziś takie do dupy trochę. Wciśnijcie w siebie magnez.
.
Biorę magnez codziennie. :tak:
Kawy nie piję już od jakiegoś czasu. Przestała mi smakować. :eek:
Pomyślałam, że jak kawa podnosi ciśnienie... a ja jakaś taka ospała i nie do życia... to walnę sobie jedną. :tak:

Aelreda, na bóle głowy magnez jest nie wskazany, bo jest jeszcze gorzej :tak:. Zwłaszcza na migrenowe, bądź ciśnieniowe bóle głowy :tak:.
Justa, to wiesz tyle co ja ;-)
Uciekam... wzięłam sobie tabletki na nerwa, może po tym serducho się uspokoi.
Miłego dnia kochane!

Justa ból głowy od nerwów ale ogólnie sie czułam fatalnie...I u mnie nie tyle od ryby ile od oleju. Ja nie moge takich olejowych rzeczy bo mam z jelitami nie teges. Ale sie mylnełam i wziełam tuńczyka w oleju a nie w sosie włsanym i mam.
Ja kawy nie lubie, czasem puszczalską z mleczkiem i cukierem :-p
Dziecię śpi a ja lakieruje pudełko i puszki ;-) Także dzisiaj powinnam cos tam pokończyć.
Justa te jaja to styropianowe????

Ael moje dziecko tak lezy jak Twój Wiktorek ja mu pieluche zmieniam :-p Nogi do góry i gada do mnie i leży grzecznie ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aelreda, na bóle głowy magnez jest nie wskazany, bo jest jeszcze gorzej :tak:. Zwłaszcza na migrenowe, bądź ciśnieniowe bóle głowy :tak:.
Taaaaaaak? :confused: To może dlatego mnie od kilku dni ta głowa tak ćmi? :eek:
Albo to po wczorajszym martini. :-D
Justa, to wiesz tyle co ja ;-)
Uciekam... wzięłam sobie tabletki na nerwa, może po tym serducho się uspokoi.
Miłego dnia kochane!
Palpitacje masz?
Ale się musiałaś zdenerwować. :baffled:

Ahh Bodzinka widzisz, przypomniałaś mi, muszę ja wyciągnąć swoje jaja i je na święta udekorować, ale ja nie wiem czy znajdę czas z tym moim czortem. Bardziej zajmuje mnie niż mój chłop nocą XD

A tak w ogóle czekam ja na @... miała być wczoraj.... ja już mam ciemno przed oczami z powodu opóźnienia.... ale tłumaczę sobie, 4 miesiące po porodzie, może nie wszystko się uregulowało do końca.... prawda????

reklama
Do góry