reklama
W tym wypadku to chyba najlepsze rozwiązanie.AS trzymam kciuki musicie podołać!!!
Nie wiem co z mlekiem zrobic nigzie nie ma bebikokurde moze rzeczywiscie przejde na gerbera
Aga "i jak to będzie z truskawkami..." Jak mnie się marzą już truskawki.
Bodzinko a to wy w końcu nie kupiliście tego łóżka piętrowego? Jak dzisiejsze samopoczucie?
As trzym się!
Wrublik a ty bez problemów znosisz ciążę?
krolcia przeglądałam szafę , mam kurtkę ale taką :
Zmierz małego, bo na metce jest tylko XL. Mnie to wygląda na 110 -128 cm.
Ale piękne słoneczko. :-)
Pościel na dworze się wietrzy , sprzątanie mieszkanka w toku. Odpoczynek na herbatkę.
B
Beata1988
Gość
As ja bym na Twoim miejscu została w szpitalu chociaż na jeden dzień ale jak jesteś w domu to leż i odpoczywaj
Justa koszyk super :-)
Witam nową mamuśkę ;-)
Witam, pogoda dzisiaj typowo wiosenna więc super jak dla mnie może tak być już cały czas dzięki za rady, będę musiała tylko jakieś ceratki kupić bo gdzieś miałam ale nie mogłam ich ostatnio znaleźć Kuba sobie siedzi i ogląda bajkę, M na służbie a ja usiadłam z herbatką dwa prania na balkonie, poodkurzane, kurze wytarte, w szufladach porządek już jest jeszcze tylko za Kuby ciuchy się muszę wziąć i wolne ale spać mi się dzisiaj chce jak nie wiem wczoraj jak pojechaliśmy na zakupy o 14 to dopiero w domu byliśmy przed 21 Kuba po drodze padł i nawet w domu go nie mogłam obudzić żeby kolację zjadł no ale za to kupiłam Kubie dywan z drogą i łóżko dla nas :-) i żeśmy utargowali jeszcze 120zł mniej za łóżko i dostawa gratis bo łóżko super ale lekko uszkodzone ale to mała drobnostka i można samemu spokojnie naprawić :-) łóżko przywiozą w poniedziałek a dywan odbiorę w środę dobrze że M ma wolne od pon do środy :-) w biedronce ludzie na nas dziwnie patrzyli bo z dwoma wózkami z zakupami chodziliśmy hehe :-) ale za to wszystko kupiłam i na razie mam spokój
Justa koszyk super :-)
Witam nową mamuśkę ;-)
Witam, pogoda dzisiaj typowo wiosenna więc super jak dla mnie może tak być już cały czas dzięki za rady, będę musiała tylko jakieś ceratki kupić bo gdzieś miałam ale nie mogłam ich ostatnio znaleźć Kuba sobie siedzi i ogląda bajkę, M na służbie a ja usiadłam z herbatką dwa prania na balkonie, poodkurzane, kurze wytarte, w szufladach porządek już jest jeszcze tylko za Kuby ciuchy się muszę wziąć i wolne ale spać mi się dzisiaj chce jak nie wiem wczoraj jak pojechaliśmy na zakupy o 14 to dopiero w domu byliśmy przed 21 Kuba po drodze padł i nawet w domu go nie mogłam obudzić żeby kolację zjadł no ale za to kupiłam Kubie dywan z drogą i łóżko dla nas :-) i żeśmy utargowali jeszcze 120zł mniej za łóżko i dostawa gratis bo łóżko super ale lekko uszkodzone ale to mała drobnostka i można samemu spokojnie naprawić :-) łóżko przywiozą w poniedziałek a dywan odbiorę w środę dobrze że M ma wolne od pon do środy :-) w biedronce ludzie na nas dziwnie patrzyli bo z dwoma wózkami z zakupami chodziliśmy hehe :-) ale za to wszystko kupiłam i na razie mam spokój
krolcia
Fanka BB :)
Nie no to dużo za duża Justa. Według cm to ona na 122 jest. Dzięki za pamięć.
AsienkaPL
Mamusia Ksawusia
Właśnie kolezanka od nas wyszla, zaraz obiad trza zjesc i chyba przelece sie znow na spacer. Tylko kto za mnie podlogi pomyje!
Hejooo hoo
My juz po obiadku. Pogoda piekna ale, że wieje i Fifi kaszle to siedzimy w domku. Tylko z Lolkiem wyskoczyłamna troche. Maly spał ponad 2 h i prawie przez sen nie kaszlał :-)
Justa kupiliśmy i miałam przez to wedrowną nocke...
My juz po obiadku. Pogoda piekna ale, że wieje i Fifi kaszle to siedzimy w domku. Tylko z Lolkiem wyskoczyłamna troche. Maly spał ponad 2 h i prawie przez sen nie kaszlał :-)
Justa kupiliśmy i miałam przez to wedrowną nocke...
aguska2017
Fanka BB :)
my zaraz wychodzimy na spacer i do teściowej
justa mój synuś jeszcze nigdy nie jadł truskawek:-( a ja je kocham mam nadzieje że w tym roku spróbuje i alergii nie będzie;-)
miłego dzionka laski
justa mój synuś jeszcze nigdy nie jadł truskawek:-( a ja je kocham mam nadzieje że w tym roku spróbuje i alergii nie będzie;-)
miłego dzionka laski
AsienkaPL
Mamusia Ksawusia
Chlopakow wywalilam na dwor, ale szybko wrocili. zaraz biore sie za porzadki!
B
Beata1988
Gość
Oj widzę dzisiaj ruch mały :-) pogoda dopisała to wszyscy na dworze Kuba ogląda Dorę, myślałam że po obiedzie przyśnie bo taki jakiś chodził kopnięty ale gdzie tam, jak się rozbawił to dopiero teraz usiadł dzisiaj epoka lodowcowa więc zaraz trzeba szykować kąpiel i kolację bo już 18 a nawet nie wiem kiedy to minęło
reklama
Podziel się: