reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

AS trzymam kciuki musicie podołać!!!

Nie wiem co z mlekiem zrobic nigzie nie ma bebiko:(kurde moze rzeczywiscie przejde na gerbera:)

reklama
AS trzymam kciuki musicie podołać!!!

Nie wiem co z mlekiem zrobic nigzie nie ma bebiko:(kurde moze rzeczywiscie przejde na gerbera:)
W tym wypadku to chyba najlepsze rozwiązanie. :tak:

Aga "i jak to będzie z truskawkami..." Jak mnie się marzą już truskawki. :szok::baffled:
Bodzinko a to wy w końcu nie kupiliście tego łóżka piętrowego?:eek: Jak dzisiejsze samopoczucie?
As trzym się!
Wrublik a ty bez problemów znosisz ciążę?
krolcia przeglądałam szafę , mam kurtkę ale taką :

14wahom.jpg

Zmierz małego, bo na metce jest tylko XL. Mnie to wygląda na 110 -128 cm. :baffled:

Ale piękne słoneczko. :-)
Pościel na dworze się wietrzy , sprzątanie mieszkanka w toku. :tak: Odpoczynek na herbatkę.

As ja bym na Twoim miejscu została w szpitalu chociaż na jeden dzień :tak: ale jak jesteś w domu to leż i odpoczywaj :tak:
Justa koszyk super :-)
Witam nową mamuśkę ;-)

Witam, pogoda dzisiaj typowo wiosenna więc super jak dla mnie może tak być już cały czas :tak: dzięki za rady, będę musiała tylko jakieś ceratki kupić bo gdzieś miałam ale nie mogłam ich ostatnio znaleźć :sorry2: Kuba sobie siedzi i ogląda bajkę, M na służbie a ja usiadłam z herbatką :tak: dwa prania na balkonie, poodkurzane, kurze wytarte, w szufladach porządek już jest jeszcze tylko za Kuby ciuchy się muszę wziąć i wolne :tak: ale spać mi się dzisiaj chce jak nie wiem :sorry2: wczoraj jak pojechaliśmy na zakupy o 14 to dopiero w domu byliśmy przed 21 :sorry2: Kuba po drodze padł i nawet w domu go nie mogłam obudzić żeby kolację zjadł :tak: no ale za to kupiłam Kubie dywan z drogą i łóżko dla nas :-) i żeśmy utargowali jeszcze 120zł mniej za łóżko i dostawa gratis bo łóżko super ale lekko uszkodzone ale to mała drobnostka i można samemu spokojnie naprawić :-) łóżko przywiozą w poniedziałek a dywan odbiorę w środę :tak: dobrze że M ma wolne od pon do środy :-) w biedronce ludzie na nas dziwnie patrzyli bo z dwoma wózkami z zakupami chodziliśmy hehe :-) ale za to wszystko kupiłam i na razie mam spokój :tak:

Hejooo hoo
My juz po obiadku. Pogoda piekna ale, że wieje i Fifi kaszle to siedzimy w domku. Tylko z Lolkiem wyskoczyłamna troche. Maly spał ponad 2 h i prawie przez sen nie kaszlał :-)
Justa kupiliśmy i miałam przez to wedrowną nocke...

my zaraz wychodzimy na spacer i do teściowej
justa mój synuś jeszcze nigdy nie jadł truskawek:-( a ja je kocham :tak:mam nadzieje że w tym roku spróbuje i alergii nie będzie;-)
miłego dzionka laski

Oj widzę dzisiaj ruch mały :-) pogoda dopisała to wszyscy na dworze :tak: Kuba ogląda Dorę, myślałam że po obiedzie przyśnie bo taki jakiś chodził kopnięty ale gdzie tam, jak się rozbawił to dopiero teraz usiadł :tak: dzisiaj epoka lodowcowa więc zaraz trzeba szykować kąpiel i kolację bo już 18 a nawet nie wiem kiedy to minęło :szok:

reklama
Ja się przeprosiłam z puszkami i ozdabiam je decu. A M lazi naburmuszony bo w domu nie ma nic słodkiego :-p He he he he ;-)

Do góry