reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

wrublik co tam sie dzieje?
justa a dziś postny dzień:-p
Bartek spał mi 2 h więc świrować będzie do 22-23:eek::sorry:
ząbek górna 5 mu sie wyrzyna i marudny jest:sorry: wczoraj pięknie jadł ale dzi już nie bardzo
fanta kochana a ty gdzie?Krolcia a co z tobą?Ael mały daje popalić?
bo coś dziewczynki nie odzywacie sie:eek:

reklama
No bo ja jakoś nie skojarzyłam że dziś post:-D:-D:-D
:-p:-p:-p:-p
za kilka lat będę na bieżaco jak Bartek będzie śmigał do szkoły to przed komunia chyba będę wszystko wiedziała:-D

Hej
Ja po rehabilitacji. Zaczęłam od dziś zabiegi. Jakieś prądy. Wcześniej tego nie miałam więc pokładam nadzieję, ze pomoże.:tak:
Wróciłam do domu, patrzę, a u małego w oczku znowu ropka:-(, a dopiero co skończyliśmy antybiotyk w związku z tym. Więc uprosiłam teścia, żeby jeszcze z Matim posiedział a ja skoczę do lekarza. No wiec okazało się, ze jeszcze się trochę tli ta stara infekcja i jeszcze parę dni pociągnać antyba trzeba:-(. Pewnie stąd to brzydkie zachowanie wczoraj wieczorem i w nocy.

Zaraz lecę nadrobić co naskrobane

Aguśka oj zdążysz się do kościoła nachodzić. :-D
krolcia a to coś związane z kanalikiem łzowym? Zapalenie czy zapchanie?
Skończyłam matmę. Kacper ma ułamki. :tak: Ale ja nie przypominam sobie , bym w szkole podstawowej miała to co on teraz.:no: My mieliśmy dodawanie ułamków, odejmowanie, skracanie, poszerzanie, zamianę na dziesiętne ... a ten ma jakieś dziwne , niestworzone rzeczy. :eek: Sama nagłowić się musiałam, pięć razy przeczytać podręcznik jak , co i dlaczego. :cool2:

Aguska mój bez spania w dzień do tej godziny nie śpi :confused2: a czasem się zdarza że nawet do 24 :sorry:
Krolcia zdrówka dla Danielka oby mu szybko przeszło :tak:
Justa szkoda że wcześnie nie napisałaś że taki obiad robisz bym się wprosiła hehe :-D a co z ułamkami ma?

Ja wpadłam napisać dobranoc :-) oglądamy z Kubą kung fu panda :tak: dawno nie oglądałam ;-) jutro się wybieram do mamy, na jedną noc :tak: może na lumpki skoczę jakieś :tak: a na piątek się umówiłam z koleżanką ze średniej, dawno się nie widziałyśmy, więc wpadnę do niej na plotki i powspominać :tak: w grudniu zmarła ich córeczka, miała 10 dni więc załamana jest biedna :-( ach życie jest niesprawiedliwe :-( wpadnę w piątek wieczorem albo w sobotę Kochane więc nie piszcie za dużo :-)

ja też wpadam na dobranoc
Krolcia oby te prądy były pozytywne i pomogły Ci, no a oczko da się wyleczyć my mieliśmy kropelki na bazie antybiotyku i antybiotyk zapisany, ale obeszło się samymi kropelkami
a dołek? szkoda gadać... finanse pieją romanse...

wrublik o finansach nic mi nie mów:sorry:głowa do góry;-)
justa bo co nowy rocznik to jakieś kosmosy w tych szkołach dodaja a komu to potrzebne to nie wiem:eek: oj chyba nachodzę sie do kościoła:sorry:o ile dam Bartka do komunii bo to jeszcze wielka niewiadoma:-p:-D;-)pożyjemy zobaczymy
Beata to Kuba też do śpiochów nie należy a o której ci wstaje jak tak późno chodzi spać?współczuje śmierci koleżanki córeczki ach życie jest bardzo niesprawiedliwe:no:
A mój Bartusiński leży z tata na podłodze i ogląda baje oczywiście tatuś już śpi a dziecko nie:-D

reklama
Witam, wszystkie mamy... Od września zeszłego roku stałam się pełnoprawną domową mamą:) Chociaż plany były inne, to życie zweryfikowało je po swojemu. Kilka mam z tego wątku "znam" z Grudniówek 2010, nie wiem czy One mnie kojarzą, bo napisałam tylko kilka postów.
U starszego synka Radka zdiagnozowano autyzm dziecięcy właśnie we wrześniu i z tego powodu musiałam zrezygnować z planów zawodowych i zająć się terapią i rehabilitacją Radzia. Najgorsze już za nami, tak myślę. Radek zrobił już ogromne postępy od tamtego czasu, dlatego nie poddajemy się:)
Mam nadzieję, że przyjmiecie nową mamę do swojego grona:) Pozdrawiam

Do góry