reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
hej hej w końcu mam weekend:)
Byłam dzisiaj kąpać małego kuzynki pierwsza jego kąpiel w domu:)ale ajnie takie maleństwo słodkie:)

Witajcie!
Dzisiaj zaliczyłam cd. nauki, ale już bliżej niż dalej.:sorry2: Później obiad i na 16 pojechaliśmy do znajomych na drugi koniec miasta. Odległość od nich do nas to dokladnie 28 kilosow.:baffled::szok::-D
As - piekne cudenko:tak:!:tak:
Ael - zagłosowane!
Zdrowka chorowitkom! Ja niestety tez smarcze!:baffled:
Niedlugo wlaczymy sobie z malzem jakis fajny filmik.:-)
Dobranoc!:-)

hej hej w końcu mam weekend:)
Byłam dzisiaj kąpać małego kuzynki pierwsza jego kąpiel w domu:)ale ajnie takie maleństwo słodkie:)
I dała Ci???
Bo u nas jak wrócilismy z Lolkiem to zabronilismy w ten dzień przychodzic na kapiel i kąpał tata, Filpka pierwsza kąpiel - tez tata :-)
Babcie się troche obraziły ale co tam :-p
Asieńka to ty na FB???

Ostatnia edycja:
To z nas paskudy :-p Nikomu nie dalismy ;-)
Ja to w ogóle od razu sama przebierałam i wszystko robiłam sama...Pierwsza minuta troche strachu ale potem to sie mnie pytały, które dziecko a ja, że pierwsze :-p Pan Mąż też od poczatku sobie świetnie radził. Może dlatego, ze oboje mamy duzo mlodsze rodzeństwo a Pan Maz i bratanice ;-)

reklama
Dobry
No i w nocy gorączka i teraz z rana 38,2...Fifi...Nic poza tym wyjatkiem mega ostrej czwórki, ktora czuc tuż tuż ale przebić sienie może..Wnocy jak piec gorący..Teraz lezy koło brata bida...
No i rano jak go przebieralam to myślałam, że węzelek pod pachą ma powiększony i to sporo...Chwila paniki, dokładne obejrzenie i to fałd skórny...Tak sie polozył, że był wiekszy niz z drugiej strony...Ach to moje przewrazliwienie..:crazy::angry:

Do góry