reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A my Ci kurde nie starczamy?:confused2:;-)
No wystarczycie :tak::-).

Witam jaka Agateczka bo nie rozumiem? Mam na imię Anna mam 28 lat i mieszkam w Poznaniu.
Mam synka Adasia, na razie mało piszę bo Adaś zachorował i ma zapalenie ucha.

Dużo zdrówka dla smyka :tak:.
Przywiążemy ci kość do nogi.:-D

Normalnie. Ten spał , chciał pociągnąć może konderkę i pociągnął z choinkom. :-D Najśmieszniejsze jest to, że nawet się nie obudził. :-D

W imieniu Kacpra bardzo dziękuję za życzenia. Jak wróci ze szkoły to dam mu poczytać. :tak:
No i oczywiście dla wszystkich po cukierasku.;-)

Lenka , że ci się jeszcze wczoraj tak chciało. :szok:

Słoneczko? :eek: Ale mamy piękne lato tej zimy. :-D

Idę mięsko zmielić na spagetti.
Jakie tam lato? Justa wiosna jak już :tak::-D. Kacper się nie obudził? :-D:laugh2: no to chłopak ma twardy sen :tak:. Dziękujemy za cukieraski :tak:, a swoją drogą co tak mało? :-p:-D:-D:-D:-D

reklama
Przywiążemy ci kość do nogi.:-D

Normalnie. Ten spał , chciał pociągnąć może konderkę i pociągnął z choinkom. :-D Najśmieszniejsze jest to, że nawet się nie obudził. :-D

W imieniu Kacpra bardzo dziękuję za życzenia. Jak wróci ze szkoły to dam mu poczytać. :tak:
No i oczywiście dla wszystkich po cukierasku.;-)

Lenka , że ci się jeszcze wczoraj tak chciało. :szok:

Słoneczko? :eek: Ale mamy piękne lato tej zimy. :-D

Idę mięsko zmielić na spagetti.

bym skończyła gdyby mi taśmy nie zabrakło:)

Witajcie babolki.:-)
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
DLA SOLENIZANTA
:-):-)

A ja jestem chora....
Z nosa mi leci jak z kranu..
Kaszel suchy ,męczący...
I jestem po prostu nieprzytomna :-:)-:)-(

Witajcie babolki.:-)
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
DLA SOLENIZANTA
:-):-)

A ja jestem chora....
Z nosa mi leci jak z kranu..
Kaszel suchy ,męczący...
I jestem po prostu nieprzytomna :-:)-:)-(

W takim razie dużo zdrówka dla Ciebie i oby szybko przeszło :tak:

U mnie pogoda zrobiła się iście wiosenna :tak:. Aż się żyć zachciało :-D;-). Wybrała bym się z małym na jakiś spacer ale jest podchorowany i dalej mi kuśtyka...

Karolcia, chce Ci się aż tyle dźwigać? :confused2:. Kurczę może w strong men'ach powinnaś wziąć udział :-D:-D;-)
He he, chce, nie chce, muszem!:-p
Raz żel mi się kończy. Dwa jak widziałam ceny w innych molochach....:confused2: W auchan to zaczęłam się śmiać do półki z płynami jak głupia:-D! He he. 72 zł za 3,5 litrową butlę! Poj...ało ich! A tu w tesco 18 z groszami za 2,625 litra.

Witam sie i ja:tak:
Bosze jak dzis jest ciemno u mnie.... normalnie deprecha murowana! Zaraz bedzie lało:angry:
Nie poczytałam co u Was ale zaraz nadrobie:tak: chciałam sie najpierw przywitac.
Wczoraj nie wchodziłam na bb jakos ochoty brak.... na cokolwiek.... Pogadałam z P. o zajsciu noworocznym, oczywisie zaczął swoje madrosci wygadywac juz nawet nie chce mi sie pisac co mówił ale zatkało go jak mu powiedzialam ze pewnie jego mama samego zostawiała w łóżeczku i ryczał godzinami! I dlatego teraz krytykuje mnie ze ja nie pozwalam na takie traktowanie mojego synka!!!! I chyba dotarło cos do niego bo zaraz zmienił stosunek do Olka:tak: przytulał go o wogóle:tak: mam nadzieje ze rozmowa cos da! a i mysle ze w takich sytuacjach wychodzi jego egoizm i jest poprostu zazdrosny!
Ok zmykam was poczytac!

AS zdróweczka;)

Krolcia mi mąż przywozi persil w żelu z niemiec rewelacja i ostatnio zakupił dash i powiem Ci ze to ewidentna podroba zelu persil:)a tansza;)

reklama
Do góry