reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam się z nastrojem na kawę, ale muszę sobie ją jeszcze zrobić :-D
Justa no to gratulacje dla dużego mężczyzny, a dla Ciebie dumy z synusia!
a tragediami to na prawdę sypnęło...:eek::no::no:
co do neta ja mam z TPsy i jest chyba ok nie narzekam

miłego dzioneczka życzę!!!

reklama
Justa
Wszystkiego Najlepszego dla Starszaka!!!!!
13_10_16.gif

Witam z poranną kawką.
I kolejny dzień zaiwania. Jest nadzieja na lepszą pogodę dziś. Słoneczko się wychyla zza chmurek!:tak:

Witajcie ja zajadam śniadanko i ide dalej sprzatac wczoraj do północy obszywałam firanki ale wyszła rewelacyjnie tzn jedna bo drugiej ne skończyłam!chyba mam ukryty talent;)
Dzisiaj przyjezdzaja tesciowie do Gai wiec musze cos upiec a na 13.30 mam do pracy:)

DLA KACPERKA dużo uśmiechu na twarzy, szczęscią, dużoooo zdrówka!!!
images

Witam się z kawką!
Patrze ile napisałyście i co, a tu same bzdurki na 3ciej stronie :-D:-D:-D:-D. Nowa koleżanka uciekła zastraszona przez Was i teraz z kim ja się będę kolegowała co?:-D:-D:-D:-D:laugh2::rofl2:.
Justa, jak to Kacpra choinka przygniotła? :-D Sory ale normalnie siedzę i się chichram :-D:-D:-D.
No to co?
STO LAT DLA TWOJEGO SOLENIZANTA :TAK:
Życia barwnego jak kolory tęczy,
ciepła w sercu, uśmiechu na twarzy.
Siły, aby spełniać wszystko co Ci się zamarzy...
:-)

Zobacz załącznik 421788Zobacz załącznik 421789.
Lena, o to widzę, że nie wesoło, może po prostu to jakiś wypadek :tak:, ale włos na głowie i tak się jeży.
Kurczę nie dosyć, że pieczesz ładne ciastuszka, to za szycie się wziełaś. Kurczę babo talenta masz ukrytego :tak:

Witam się z kawką!
Patrze ile napisałyście i co, a tu same bzdurki na 3ciej stronie :-D:-D:-D:-D. Nowa koleżanka uciekła zastraszona przez Was i teraz z kim ja się będę kolegowała co?:-D:-D:-D:-D:laugh2::rofl2:.
Przywiążemy ci kość do nogi.:-D

Justa, jak to Kacpra choinka przygniotła? :-D Sory ale normalnie siedzę i się chichram :-D:-D:-D.

Normalnie. Ten spał , chciał pociągnąć może konderkę i pociągnął z choinkom. :-D Najśmieszniejsze jest to, że nawet się nie obudził. :-D

W imieniu Kacpra bardzo dziękuję za życzenia. Jak wróci ze szkoły to dam mu poczytać. :tak:
No i oczywiście dla wszystkich po cukierasku.;-)

Lenka , że ci się jeszcze wczoraj tak chciało. :szok:

Słoneczko? :eek: Ale mamy piękne lato tej zimy. :-D

Idę mięsko zmielić na spagetti.

Załączniki

• cukierki182386d.jpg
    cukierki182386d.jpg
    43,6 KB · Wyświetleń: 15
Witam jaka Agateczka bo nie rozumiem? Mam na imię Anna mam 28 lat i mieszkam w Poznaniu.
Mam synka Adasia, na razie mało piszę bo Adaś zachorował i ma zapalenie ucha.

reklama
Do góry