reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
nie no u mnie też jeszcze jesień ale coraz bliżej wiosny:-D:-D:-D chyba bez zimy będziemy:dry:
mój ma zaraz wrócić to też na chwile jestem:-D
ja to chyba dziś sobie piwko strzele tak na rozgrzewke przed jutrzejszym:-D:-D:-D chociaż ja i piwo :confused: będę sączyć pomału:-p

Moj P spi:dry: U mnie dzis pogoda była przepiekna słonecznie, ciepło jak na wiosne- wyszłam balkon sprzatac to tak przyjemnie było:-) Ale ja tu na zime czekam i snieg bo sanki czekaja i karmnik stoi pusty.... nikt go nie odwiedza....
Mój Olo dzis spał do prawie 16 wiec teraz bedzie długoooooo siedział:baffled:

Aguska, smaczniawego. Ja osobiście nie lubię piwa i jego zapach mi przeszkadza :dry:.
Rożyczk@, szkoda jak by nie było zimy, bo u nas też sanki czekają... Jak ma się Alex? Zdrowy już? Bo mój Kubulec już od 2 dni katarzy... jeszcze 6 :-D, ale co się z nim namęcze to moje ;-):tak:.

fanta jak bylam nastolatka to lubiłam piwo ale teraz to tylko słodkie wypije i też jakoś bez lepszego smaku ale czasem sobie wypije(czyli bardzo rzadko) za to winko owszem lubie:tak: ostatnio na świętach wujek zrobił mi delikatnego drinka to piłam go chyba godzine:-D
ale jutro obiecalam sobie że sie upije hehe

I ja jestem. Mój w domu ale zapatrzony na skoki:-D. Małysza co prawda nie ma ale Stoch też nieźle daje radę.
Chyba kawkę sobie strzelę. Aaaale mi smaka na pifko zrobiłyście:szok::tak:. Ja uwielbiam piwo! Inne alkohole to w zasadzie mogłyby nie istnieć ale piwo...i to zimne...z kija...latem...zes sokem:-p...mmmmmmm

fanta tak Olo juz zdrowy! dzis juz mu nic nie dokucza nawet katar:tak: Zdrówka dla Kuby!!!! (bardzo mi sie imie Jakub podoba i nawet mi sie marzyło zeby synek miał tak na imie lecz P. nie zaakceptował :sorry2:)
Ja tez piwka nie lubie choc jest takie jedno.... kasztelan miodowy chyba to nawet mi smakuje:tak: My na jutro mamy winko i szampana ale znajac mojego P. to nie otworzymy nawet tego.... on olewa wszelkie takie swieta dzien jak co dzien dla niego:sorry2: A co mi tam sama bede swietowac!!!

Ostatnia edycja:
różyczka dziś Oluś ci długo pewnie będzie szalał bo on na jutro już sie szykuje:-D
jejciu ja też chce żeby Bartek jutro w dzień spał i żeby wytrzymał chociaż do 22 :sorry2: no ale zobaczymy boje sie że fajerwerki go obudza ale w tamtym roku o 24 z nami oglądał przez okienko fajerwerki:-D:-D:-D

aguska możliwe:) ehehe.... rok temu był jeszcze malutki i faktycznie fajerwerki obudziły smyka:tak: wiec powitałam nowy rok przy łóżeczku mojego słoneczka a P. stał z nosem przy szybie w drugim pokoju.... Mysle ze jednak jeszcze Olo jest za malutki i nie wytrzyma do 24 choc do 22 to na pewno dał by rade:tak:

reklama
Ja też mam obawy, że mi malucha obudzą. Ciekawa jestem czy to nie będzie tak, że my będziemy chcieli się położyć to on wstanie..:dry:

No i pies..mam nadzieję, ze dobrze to zniesie. Im starsza tym bardziej strachliwa jest.
Moim ulubionym piwem ostatnio jest desperados

Do góry