reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam wieczorkiem! Moje dziecko spi i ja tez wpadlam tylko na chwilke bo dzisiejszy wieczor mam zamiar spedzic ze swiom misiaczkiem......
Zycze duzo duzo zdrowka a chorobskom mowie precz!!!!!!!!!!Moze pozniej jeszcze zajrze.

Noelia a na co wam pomógł Nizoral? Nie przypuszczałabym że można go użyć dla dziecka.:confused:

Co do kataru, to Aga miała go dwa tygodnie i w ogóle się nie zmniejszał. Zaczęłam podejrzewać alergię, choć do tej pory nigdy nie miała żadnych objawów (my oboje jesteśmy alergikami). Wpadliśmy z mężem na pomysł, że to uczulenie na flanelową pościel. No i faktycznie. Zmieniłam i wszystko minęło. Wcześniej mój mąż już odchorował te mięciutkie powłoczki, bo one strasznie pylą takimi kłaczkami. Nie dość że kichał, to jeszcze całe ciało go swędziało. A szkoda, bo to taka milutka, zimowa pościel.

Witam
u nas naszczescie choroby niema,synus zdrowy....dzis cały dzionek w domku bo u mnie tak wiało ipadało ze szok:-(
mały spi juz od 7.30 jak na niego to bardzo szybko w porownaniu do 22.00 i zasnoł bez mleczka wiec w nocy pewnie sie zbudzi.....a ostatnio to tak wierci sie w łuzeczku ze zamiast na poduszce to spi,głowa w nogach:confused:
moj mały tez alergik i wszystko je danonki- serki danio, a nawet jogurt jogobelli,ale mleko musi miec nutramigen bo jak podałam inne to zaraz wysypka
a dzis sciełam go maszynka,na ZAPAŁKE:-D i grzeczniej siedział jak u fryzjera-nozyczkami.......:tak:

Ale fajno!!!:tak: :tak: :tak: Dzisiaj też kupiłam balony, trąbki, kolorowe kubeczki i taką urodzinową girlndę do powieszenia. W poniedziałek idę już do pracy i nie będę miała już tyle czasu....a impreza w przyszła niedzielę.

UDANEJ BALANGI I MNÓSTWA PREZENTÓW DLA MAJECZKI.

Pycha wszystko się uda - zobaczysz. Ale rozumiem, że pierwsze urodziny własnego dziecka to stres.

Spadam do łóżeczka. Dobranoc wszystkim.

reklama
witam z ranka(1)
Pycha tez mam stresa choc jeszcze pare dni mi zostało,ale mam nadzieje ze wszystko bedzie oki,baloniki supeer wygladaja....na kladce tez bedziesz miala bo u mnie na poreczy od schodow beda zawieszone:-)
Magda a nasze dzieciaczki to razem obchodza bo ty robisz tez w niedziele:tak: bo u nas to tak wypadło ze niedziela(12.11.)moj ma roczek:szok:

Do góry