reklama
Witajcie,
Ja dziś pojechałam na ploteczki a po powrocie siedziałam pół dnia kuchni piekłam ciacho z bitą śmietaną i jagodami,potem zrobiłam galarete a na końcu chłopina mnie tak wkurzył że myślałam że wyląduje to wszystko na nim ale żal mi mojej pracy było
Lena ja polecam kosz mam tyle bluzek od dziewczyn które mają już takie plamy, że ....i cóż z tego jak kupuje vanisha???
Więc chodzą z tymi plamami po domu ;-)
Ja dziś pojechałam na ploteczki a po powrocie siedziałam pół dnia kuchni piekłam ciacho z bitą śmietaną i jagodami,potem zrobiłam galarete a na końcu chłopina mnie tak wkurzył że myślałam że wyląduje to wszystko na nim ale żal mi mojej pracy było
Lena ja polecam kosz mam tyle bluzek od dziewczyn które mają już takie plamy, że ....i cóż z tego jak kupuje vanisha???
Więc chodzą z tymi plamami po domu ;-)
aguska2017
Fanka BB :)
WITAM W SOBOTE
lena na plamy ja zawsze używam Vanish jak on nie odplami to wiem że raczej już nic tego nie zrobi
lyla opowiadaj jak było jak mała?
anulaa mniam mniam;-)
ja zaraz sie zbieram bo do biedronki muszę iść po pieluchy itp.
lena na plamy ja zawsze używam Vanish jak on nie odplami to wiem że raczej już nic tego nie zrobi
anulaa mniam mniam;-)
Lenuszka
Mamusia Gajusi
o matko vanisch nie pomagaWITAM W SOBOTE
anulaa mniam mniam;-)
my szykujemy sie na wesele
aguska2017
lena to strzel fotke jak sie wystroiłaś i pokaż nam później;-)
Bartek coś zasnąć nie może
Lenuszka
Mamusia Gajusi
lena to strzel fotke jak sie wystroiłaś i pokaż nam później;-)
oki jak cos to jutro
Ja o dadach się nawet już nie wypowiadam fakt faktem miękkie są ale co dalej...
Od małego kupowałam pampersy ostatnio kupiła mi mama te dady no cóż z tego jak założyłam na noc a rano wstały z cąłym łóżkiem (przepraszam za wyrażenie)osranym i co teraz z tym materacem mam robić
na jednym się niby zaoszczędzi ale na innym straci i na jedno wyjdzie ;-)
Od małego kupowałam pampersy ostatnio kupiła mi mama te dady no cóż z tego jak założyłam na noc a rano wstały z cąłym łóżkiem (przepraszam za wyrażenie)osranym i co teraz z tym materacem mam robić
na jednym się niby zaoszczędzi ale na innym straci i na jedno wyjdzie ;-)
aguska2017
anulaa mnie dada jeszcze nie zawiodły a też wcześniej kupowałam pampersa;-)
lena to jutro bede czekała udanej zabawy:-)
Bartuś przed chwila zjadł rosołek więc zbieramy sie nie długo na spacerek a co jest najlepsze mały dziś nie miał drzemki coś zasnąć nie mogl
lena to jutro bede czekała udanej zabawy:-)
Bartuś przed chwila zjadł rosołek więc zbieramy sie nie długo na spacerek a co jest najlepsze mały dziś nie miał drzemki coś zasnąć nie mogl
reklama
Podziel się: