reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Lena ale Ślicznie Gaja wygląda;)
Aguśka a my u babci byliśmy dziś;)
Ogólnie u Nas nie zbyt dobrze;/
Mieszkam z braćmi jeden(32 lata) to taki pijak, pracuje dorywczo , awanturuje sie itp.
No i drugi brat(22 lata)wyjechał na weekend do Warszawy a ja z tym pijakiem musiałam się użerać, wchodze wczoraj do domu a tam burdel, moje buty, kurtki porozrzucane na cały przedpokuj, zwracam mu uwage a ten mnie zaczął wyzywać od szmat, suk itp, zadzwoniłam po Policje bo zaczął się rzucać to przyjechali, spisali i to wszystko.
Pojechali a ten dalej zaczął wyzywać(Amelka się wystraszyła mocno:()Spakowałam się i pojechaliśmy na noc do mojej babci.
Już mam go kompletnie dość i nie wiem co mam robić;/
Pozwala sobie za dużo w stosunku do mnie bo w stosunku do drugiego brata jest spokojny;/

reklama
No mój M jest w Niemczech, jak dzwonił to mu powiedziałam o wszystkim, to i jeszcze jego słuchałam że zamiast siedzieć w Pl to do DE mam jechać do Niego.
No niby proste ale musze tu załatwić szkołę i zaświadczenie bo bede musiała zwrócić pieniądze do CPR(przez wakacje 4*500zl).
Więc chcąc nie chcąc do września jestem tu uwiązana.
Ale Teściowa ma do mnie zrobić i M zrobimy niespodzianke i przyjedziemy do Niego chyba;)

fajnie taka niespodzianke zrobić tylko szkoda że tak daleko jest co?mój mąż też myślał o pracy w niemczech na szczęście narazie nie wypaliło bo oczywiście całkiem inne pieniądze sie tam zarabia ale taka rozłaka to trudne.ja bym nie wytrzymała długo tak na odległość i bym pewnie za nim pojechała;-)

Aguśka no trzeba sobie radzić:)
M ma tam działalność swoją otworzoną, tam zaczął od zera, w już prawie 2 lat nasze życie pod względem materialnym zmieniło się o wiele na +, życie prywatne tak bardzo nie ucierpiało.
Żyjemy na odległość ze względu na mnie, tzn musze załatwić tu kilka spraw, tak jak pisałam do września-października jestem tu uwiązana;/
No strasznie daleko bo prawie aż pod Holandią(1200 km od malborka), ale czego się nie robi dla drugiej połówki;)
Amelka ma dziś imieniny;)
A jak tam Tobie dziś dzień mija?:)

To ucałuj Amelke:-)
A dzień ok zaraz męża wyciągam do carefoura na zakupy a z Bartkiem babcia zostanie.
No właśnie czego sie nie robi dla drugiej połówki:-) ja dla swojego męża wtedy chłopaka wyjechałam do płocka i tam sobie żyliśmy.zostawiłam tu wszystko nawet przerwałam szkołe ale nie żałuje.

Ja też szkołę przerwałam i wyjechałam z nim do Niemiec jednak wróciłąm bo byłąm niepełnoletnia jeszcze i policja mnie szukała heheh;D
Dziękujemy za buziaki i dla Bartusia też buziak;)
My w domku się wentylujemy wiatrakiem;P

Hej.

lenaDTR śliczną księżniczkę masz w domciu.:tak::-)
lyla1992 ja sobie nie wyobrażam bym została sama z dziećmi.:no::sorry2: On tam , ja tu. Zatęskniłabym się chyba na śmierć. :sorry2::-p Wolałabym już chyba z nim wyjechać i skoro tam by nam się wiodło lepiej to zostalibyśmy na zawsze. :tak: W Pl coraz gorzej się dzieje.:-(
Rozumiem , że musisz pozałatwiać wsio. :tak: Czy bierzesz możliwość zostania tam na stałe?:confused:
Widzę nowe suwaczki. :rolleyes: Piękne! :tak::-D
aguska2017 czy coś ciekawego w markecie zauważyłaś? Jakieś promocje?
kerna kupę czasu .:-D Brawa dla Laury! Zdolna i dzielna z niej dziewczynka.:tak: Zdrówka dla maluchów! :tak: A co więcej u was?
fanta20062 rocznica piszesz. 2? My w tym roku 11 :tak: i nigdy nie mam pomysłu jak ten dzień spędzić. :no::sorry2:
Na 10 rocznicę dostałam od męża maszynkę do mielenia mięsa. :-D:-D:-D

My wczoraj grilowaliśmy u mojej mamuśki.:tak: :sorry2:
A dziś wpadła do nas młoda parka zaprosić nas na wesele na 3 września. :surprised:
Ł. na noc do pracy pojechał...
Starszaki zostały u babci...
Z Amelką bajki oglądamy.
O i zleciał weekend.

As przepraszam , że nie odebrałam tel. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Nawet nie słyszałam. :sorry2: Coś się stało?

Ostatnia edycja:
reklama
Witam porannie dziś m ma wolne:-)
ja już poodkurzałam z małym pomocnikiem z tym że pod koniec odkurzania zrobił mi afere z niewiadomo jakich przyczyn:confused:no cóż to tylko dziecko
a bartuś taki miauczek się zrobił że szok!chwilami mam dosyć jego piskania ale trzeba jakoś to wytrzymać
pogoda taka sobie jakby na deszcz sie zapowiadało ale na szczęście ciepło jest
lyla dziękujemy za buziaczki:-)

Do góry