reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Lena gratuluje kolejnego ząbka!!!! i życze udanej zabawy!!!!!

Aguska nie zazdroszcze ci wiem jak dzieci potrafią marudzić przy zebach....
Trzymaj sie dzielnie i życze choć chwilki wytchnienia.

My zaraz śmiamy na działke na grilla - juz sie tego karczku nie moge doczekać!!!!

reklama
Lena gratuluje kolejnego ząbka!!!! i życze udanej zabawy!!!!!

Aguska nie zazdroszcze ci wiem jak dzieci potrafią marudzić przy zebach....
Trzymaj sie dzielnie i życze choć chwilki wytchnienia.

My zaraz śmiamy na działke na grilla - juz sie tego karczku nie moge doczekać!!!!

Oj myslę, że zabawa bedzie udana;)
Miłego grillowania;)

Lena gratulujemy ząbków;) Ile ma Twoje dziecko??:)
Aguśka-wiem o czym mówisz , moja córeczka na ząbki też strasznie marudzi:(
Dziś jest taka kochana, w dzień po spała z 2 godziny;)
Później ładnie na dworzu z dziećmi się bawiła(nawet nauczyła się wchodzić na taki duży samochod do przyczepy;P)
Z jedzeniem dziś też dobrze idzie;)

Witam w niedzielę :-) wybaczcie że nie poczytam ale ja tylko na chwilę :tak: zaraz do kuchni obiad trzeba robić ;-) wczoraj cały dzień u teściowej, fajnie było :tak: dzisiaj siedzę w domu, a po południu na cmentarz :tak: dzisiaj ma przyjść babka do auta, mam nadzieję że go kupi bo mówiła że jest pewna :sorry2: no zobaczymy jak to wyjdzie ;-) uciekam do kuchni, miłej niedzieli życzę :-)

Lena gratulujemy ząbków;) Ile ma Twoje dziecko??:)
Aguśka-wiem o czym mówisz , moja córeczka na ząbki też strasznie marudzi:(
Dziś jest taka kochana, w dzień po spała z 2 godziny;)
Później ładnie na dworzu z dziećmi się bawiła(nawet nauczyła się wchodzić na taki duży samochod do przyczepy;P)
Z jedzeniem dziś też dobrze idzie;)
Gaja za 2 tyg bedzie miała roczek;)

Hej dziewczyny!!!!

Dzisiaj moja mała Kasia pojechała na swoje wymarzone zielone przedszkole. Oczywiście ona szczesliwa i z usmiechem od ucha do ucha a ja pełna obaw jak sobbie poradzi. To jej pierwszy nocleg poza domem....
Wyobraźcie sobie jak sie pusto i cicho w domu zrobiło... chyba wcale mi sie ta cisza nnie podoba:szok:

lena jak to szybko minęło... wow...pamiętam jak tu pierwszy raz napisałaś a twoja córcia miała pół roczku.. a tu już rok....
nieźle....

wybaczcie dziewczyny ale szczerze w wakacje to ciężko być na bieżąco
jak ładna pogoda to dużo czas spędzamy na dworze a jak siedzimy w domu to więcej czasu spędzam z diewczynkami... Emma już nie tylk lezy i śpi.. ale potrzebuje więcej czasu :-p hehe
wiadomo :-)

ewuniaf trzymaj sie i uwierz kasia napewno sobie poradzi;-)
Vikamcia masz w domu 2 ksieżniczki więc rozumiem że rzadko wpadasz;-)
U nas ok Bartuś już śpi
wiecie co dowiedziałam się dzisiaj że moje dziecko umie wchodzić po schodach:szok:u nas na klatce są dosyć wysokie więc wchodzi za rączkę ale byliśmy na spacerku i po drodze były schodki takie nie za wysokie ale jak na wysokość Bartusia to idealne więc mały uciekł mi w ich kierunku i ja się bałam że zaraz będzie wypadek a on sobie po nich śmigał w szoku byłam jeszcze z zejściem były problemy ale nawet nie wiedziałam że on to umie!dumna jestem z niego;-)

lena jak to szybko minęło... wow...pamiętam jak tu pierwszy raz napisałaś a twoja córcia miała pół roczku.. a tu już rok....
nieźle....

wybaczcie dziewczyny ale szczerze w wakacje to ciężko być na bieżąco
jak ładna pogoda to dużo czas spędzamy na dworze a jak siedzimy w domu to więcej czasu spędzam z diewczynkami... Emma już nie tylk lezy i śpi.. ale potrzebuje więcej czasu :-p hehe
wiadomo :-)

Kochana oj zleciało, zleciało;)
Ostatnio Cię wywoływałam ale cisza;)aż w końcu:)
Pisz co tam jeszcze u Ciebie;)

reklama
Do góry