reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej kobietki!!!
witam sie w srodowy,zimny,ponury dzien.:wściekła/y:tylko patrzec kiedy snieg spadnie.
m w pracy,dzieci spia a ja wlasnie poprasowałam(wczoraj mi sie nie :no:chcialo):zawstydzona/y:zjadlam z krystianem obiad i odpoczywam.;-)
mojemu krystianowi nie przechodzi :-(tzn.miał gorączkę rano(jak na razie nie ma temperatury)ale brzydko kaszle i ma straszna chrypkę.cos mi sie wydaje ze jednak antybiotyk bedzie konieczny.zobacze jutro,jak sie nie bedzie lepiej czuł to pojade z nim jeszcze raz do doktora.

as-sliczne te aniołki,masz talent!!!:tak:

agnes-czekamy na fotki!!!

malinka-brawa dla antosia.
fajnie ze adama zachowanie sie poprawiło.
mam nadzieje ze piotr dostanie sie jak najszybciej do lekarza.

as-duzo zdrówka Ci życze.
fajnie ze juz jestes.

dowikla-no to ladnie kobietko pospałaś.:szok::tak:
a dominik na prawde wydoroślał-przystojniak z niego.

kerna,ania-a wy gdzie jesteście??????

reklama
Dzwoniłam do laboratorium .
Beta hcg = 1
Czyli powinno być wreszcie dobrze.:tak:
Markery nowotworowe CA 125 mam jutro do odebrania po 15 :baffled:

Natalko nie wiem czy mnie dobrze zrozumialas, ja nie robie wyrzutoe Tobie ze zastrzepilas chore dziecko...tylko ja juz przewrazliwiona bo u nas jak jest katar to na pewno i beda oskrzela

As
dobrze ze przynajmniej jedna wiadomosc dobra, teraz trzymam za jutrzejsza &&&

A ja bylam z chlopakami u lekarza i...no Maciej oskrzela i antybiotyk a Krzys zatoki i antybiotyk...oj mam ja z tymi chorowitkami!

PS i co z tym majerankiem?????

anaconda - syrop z cebuli :tak::tak::tak:

as no to oby bylo juz dobrze :tak:

lidka zdrowka dla krystiana :tak:

za chwile pojde z pieskiem na dwor, potem zrobie dziecim jakis podwieczorek no i pozniej to nie wiem, nudy :sorry2:

prosze oto fotki o które prosiliście i jedna dodtkowa z naszym futrzakiem:-):-):-)

2d8q8hs.jpg

ru9ngo.jpg

11l5vle.jpg

55iftk.jpg

2dsnxg0.jpg

Witam wieczorkiem
Kurde,ale jestem padnieta:szok:Czekam tylko az mlodzi pojda spac i sama mam zamiar tez sie polozyc;-)
Na zakupkach bylo ok i w sumie to jestem zadowolona:tak::tak::tak:Dziewczynkom kupilam w h&m takie kapciuszki domowe z hello kitty oczywiscie:tak::tak::tak:Mlodemu fajny i dlugi szalik w h&m i sam sobie powybieral jakeis *******y a ja sobie kupilam fajna bielizne w reserved i tuniczke i rekawiczki w new yorker:tak::tak::tak:No i oczywiscie to co bylo potrzebne do chaty:tak::tak::tak:A i jeszcze moim siostrzencom kupilam juz prezenty na mikołajki:tak::tak::tak:
Bylismy tez u fryzjera i zaraz wstawie fotke jak mlody sie obcial:tak::tak::tak:
Moze byc niewyraznie wiec napisze ze jest to pajeczyna i z drugiej strony glowy jest taka sama:tak::tak::tak:

AGNES
Ale ladnie Oliwce w tych kolczyczkach:tak::tak::tak:
A futrzak tez niczego sobie;-):-)

Załączniki

• P7250053.jpg
    P7250053.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 30
Moje dzieci ogldaja wlasnie zdjecia Oliwki i sie pytaja kto to jest:tak:Jak powiedzialam ze Oliwka to Wiktoria mowi " o Oliwka,ale pieknie ma na imie"hehe;-):-)

Justa a Tobie na porządki się zebrało, to przyjedź do mnie i moje trzy okna jeszcze umyj ;-):-D:-D[/B]
O nie, nie.:no::sorry2: Jeszcze swoich nie skończyłam. A zabrałam się, bo od przyszłego tygodnia straszą mrozami -12.:szok:

Dzwoniłam do laboratorium .
Beta hcg = 1
Czyli powinno być wreszcie dobrze.:tak:
Markery nowotworowe CA 125 mam jutro do odebrania po 15 :baffled:
a co to znaczy?:confused::baffled::sorry2:

prosze oto fotki o które prosiliście i jedna dodtkowa z naszym futrzakiem:-):-):-)

2d8q8hs.jpg

ru9ngo.jpg

11l5vle.jpg

55iftk.jpg

2dsnxg0.jpg

O jaaaaaa , ale słodkość.:tak::-) I Oliwka , i futrzak , i tatuś.:-p

reklama
Do góry