reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hej moje kochane ,jestem i ja
sezon dobiegł końca....

Dzieci chodzą do szkoły,Ksawek do pierwszej klasy poszedł ,rany ,nie mogę w to uwierzyć:szok:
Klaudia już w piatej:szok:
a ja ciągle piekna i młoda...:-D:-D

Nie pamiętam, czy sie chwaliłam ,ale mam umowę do 10 lutego ,wiec juz zdecudowanie spokojniejsza o pracę jestem,szykuje mi sie na dniach urlopik,na pewno gdzieś pojedziemy na jakiś weekend,a i czas będe miała tutaj więcej zaglądać ,tak ,tak ,powoli wracam:-)

Kerna moje gratulacje,z okazji narodzin córeczki
wierzę ,ze jak mówi As wszystko da sie "naprawić" i rehabilitacja wróci małej sprawność:)

Heloł Bubka ,co z tym twoim kompem sie wyprawia:baffled:

Dowikla ,Wiktoria ,Medeuska ,jak ja dawno nie czytałam waszych postów ,no buziaki i oczywiście MH,ale sie za wami stęskniłam ,cholerka nie wymienie wszystkich ,bo ci chwle mi sie któraś przypomina:zawstydzona/y::-DAle wszystkie was ściskam i e-całuję;-)

No prosze MADZIULKA do nas dotarla:tak::tak::tak:Ale super:-)
Fajnie ze masz umowe do lutego i ze wybieracie sie na jakis wyjazd:tak::-)W pelni zasluzony zapewne:tak::tak::tak:

Dowikla ja ci dam zapewnie:-D,śmiesz wątpić:-D
ale tak serio ta na długo nie pojedziemy ,bo po pierwsze zbieramy na architekta ,a po drugie,szkoła dzieci ,Krzyska praca ,a ja z przyjemnościa posiedzę trochę w domu,posprzatam po swojemu(rany co mi sie marzy):-D,dziś moŻe sie dowiem od kiedy konkretnie na urlop pójdę i na jak długo..
Pojedziemy do Piły do znajomych poimprezować ,jak co roku:tak: a na następny planyjemy do Łeby pojechać ,do najwiekszego w Polsce parku dinozaurów i na pustYnie,w ogóle poszlajać sie troszke po okolicy:tak:

Agnes czytałam własny sklep otworzyła,rekordowych utargów życzę ,brawo za odwagę i pomysł:tak:

witajcie kochane. Pisze tylko, żeby podziękować za kciuki i zameldować że jesteśmy cali.
Poród był bardzo ciężki. Mała zaklinowała się w kanale i ma porażzenie splotu barkowego. Czyli nie rusza w ogóle rączką prawą. Dla mnie to cios i siedze i wyje. głupia obwiniam się za to że mogłam cosrobić. W ogóle jakiś dołek mam zamiast się ciesczyć. Sorki za błędy ale mam nadal opuchnięte paluchy i nogi ciężko mi pisać. Strasznie się boje tą jej rączkę.
Całuję wszytkie:blink:
Witaj kochana i Gratuluje dzidziusiaj(dziewczynka czy chłopiec) bo nie wtemacie bedzie dobrze trzymam kciuki za was.

No i witam dopiero teraz byłam sobie z netem załatwic i kupiłam pare rzeczy do swojej kuchni a i Martynce płaszczyk na zime teraz tansze są później wkleje fotke jak chcecie.
Ide teraz Kamilka uspic bo znowu mi do babci uciekł i musze isc po niego.

Dodaje jeszcze pare naszych fotek bo dawno nie dodawałam

Ostatnia edycja:
Podczytuje trochę o tej akcji pomocy dla Ani ,właśnie oddałam głos ,do kiedy to trwa i ile razy można te głosy oddawać??
As jak zwykle stoi na czele ,może mi w skrócie opowiesz o tej akcji,bo nie wiem o co kaman z tym kibicem co nas wyprzedza?????

As -hihi..ja tez za tydzien zaczynam szkołe....i też matura mie czeka....i jak nie znajde nikogo dobrego do pomocy to i ja angielski obleje.....
:-D:-D:-D:-D
To jedziemy na tym samym wózku :tak::-):-)

Hej moje kochane ,jestem i ja
sezon dobiegł końca....

Dzieci chodzą do szkoły,Ksawek do pierwszej klasy poszedł ,rany ,nie mogę w to uwierzyć:szok:
Klaudia już w piatej:szok:
a ja ciągle piekna i młoda...:-D:-D

Nie pamiętam, czy sie chwaliłam ,ale mam umowę do 10 lutego ,wiec juz zdecudowanie spokojniejsza o pracę jestem,szykuje mi sie na dniach urlopik,na pewno gdzieś pojedziemy na jakiś weekend,a i czas będe miała tutaj więcej zaglądać ,tak ,tak ,powoli wracam:-)

Kerna moje gratulacje,z okazji narodzin córeczki
wierzę ,ze jak mówi As wszystko da sie "naprawić" i rehabilitacja wróci małej sprawność:)

Heloł Bubka ,co z tym twoim kompem sie wyprawia:baffled:

Dowikla ,Wiktoria ,Medeuska ,jak ja dawno nie czytałam waszych postów ,no buziaki i oczywiście MH,ale sie za wami stęskniłam ,cholerka nie wymienie wszystkich ,bo ci chwle mi sie któraś przypomina:zawstydzona/y::-DAle wszystkie was ściskam i e-całuję;-)
Witaj Madziula .:-):-)

Dowikla ja ci dam zapewnie:-D,śmiesz wątpić:-D
ale tak serio ta na długo nie pojedziemy ,bo po pierwsze zbieramy na architekta ,a po drugie,szkoła dzieci ,Krzyska praca ,a ja z przyjemnościa posiedzę trochę w domu,posprzatam po swojemu(rany co mi sie marzy):-D,dziś moŻe sie dowiem od kiedy konkretnie na urlop pójdę i na jak długo..
Pojedziemy do Piły do znajomych poimprezować ,jak co roku:tak: a na następny planyjemy do Łeby pojechać ,do najwiekszego w Polsce parku dinozaurów i na pustYnie,w ogóle poszlajać sie troszke po okolicy:tak:

Agnes czytałam własny sklep otworzyła,rekordowych utargów życzę ,brawo za odwagę i pomysł:tak:
Fajne plany wyjazdowe.

A do mnie zadzwonili godzinkę temu ze specjalistycznej kliniki stomatologicznej ,gdzie jesteśmy umówieni na grudzień na konsultację.:baffled::baffled::szok::crazy::crazy:
Zwolniło im się dziś miejsce o 14,a my najbliżej mieszkamy ,więc chcą obejrzeć już dziś buźkę małego. :szok::szok::tak::-):-):-)
A ja jeszcze z ręcznikiem na głowie :szok::-D:-D:-D:-D
Zapomniałam,że dziś zmienili plan i za 10 minut Kuba wychodzi ze szkoły :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Wiki ale Kamilek urósl! super!
Natali nic się nie stalo, najwyżej na allegro jakies kupię;-)
Madziula kochana zaglądaj częściej;P
Luna, druki włąsnie mam. i nie pamiętam co mi ta babka mówila o tym zaswiadczeniu:baffled:
no nic chyba po prostu napisze maila żeby mi zaswiadczenie z pracy wysłali, lepiej miec niz nie mieć;-)

Ostatnia edycja:
czesc mamuski!!!
witam sie i ja w ten brzydki,zimny i deszczowy dzien.:wściekła/y:normalnie ta pogoda mnie dobija od samego rana pada i takie jest ciemno w domu ze swiatlo musze swiecic.:szok:
moje dzieci spia,ja sie wzielam za sprzatanie a ze plecy mnie przestaly bolec to szaleje,w pólkach porzadki robie,pranie nastawiłam obiadek sie robi (dzis mam łazanki.)
moj krystek zacza kaszlec i cos mi sie wydaje ze bez lekarza sie nie:no: obejdzie bo ten katar ma taki brzydki i mokry.:wściekła/y:
z m dalej ciche dni,:tak:on zawziety i ja zawzieta ciekawa jestem kto pierwszy odpusci.;-)

miłego dnia

kerna-kochana trzymaj sie.badz dzielna i sie nie załamuj bedzie wszystko dobrze zobaczysz.:tak:

as-klaudia,ambitna i zawzieta.
chciała bym zeby mój syn był kiedys taki.:tak:

reklama
Lidka też bym chciała żeby Maks taki byl:-D
mam nadzieje, że dostał to w genach po mnie:-D
bo ja byłam też podobnie ambitna jak Klaudia:-D

szkoda, że potem tak się ulożylo, że musiałam zrezygnować ze studiów(a raczej mnie wyrzuciili:baffled: przez prace...:/)

Ostatnia edycja:
Do góry