reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no juz jestemn zdjecie nie wyszlo ale zrobie potem ja mam sprinta ale mi sie podoba. teraz lece do kuchni obiadek robic bede zagladac zebyscie znowu za duzo pod moja nieobecnosc nie napisaly

reklama
a ja nie mam zdjec na płytce ze slubu i juz prawdopodobnie miec nie bede :mad:
A wózek mam emu dwufunkcyjny, troche ciezki ale na moje warunki sprawuje sie dobrze jazda po wertepach wychodzi mi znakomicie :D

no pieczarki sie dusza nalesniki pieke w miedzy czasie pozmywalam a teraz do was pisze! a u was juz obiadek gotowy? kunda masz racje moj tez jest ciezki ale przynajmniej wytrzymaly! i tez 2funkcyjny bo mialam gleboki z nosidlem i teraz spacerowke!

ja tez nie mam zdjec na plycie ale mam wesele na video cd bo moj kamerzysta obiecal dvd ale nie zrobil chyba nie umial! juz trzy 2.5 lat czekam na to DVD! i mam w kompie naped ale nie mozemy obejrzec cos nam nie wchodzi na kompa.

jestem
Własnie mi przyszły dwie paczki jedna z poradnikiem z Nutricia a druga z hippa z soczkiem i obiadkiem, jak dla mnie to moga czesciej przesyłać takie paczuszki :D

JA TEZ DOSTAWALAM ALE JUZ SIE SKONCZYLO! FAJNIE ZE JESTES. KUNDA A TY JUZ MASZ OBIADEK GOTOWY? CZY TEZ Z DOSKOKU TAK JAK JA?

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry