reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Juz nowy watek wstawiony:-) :tak: :happy:
A co do odstawiania to ja i tak to musze zrobic bo ze mnie juz nie dlugo zostanie skora i kosci a chcialabym miec drugie dziecko ale najpierw troszke jednak przytyc:tak: i Mam dosc karmienia! Moze jestem wyrodna mama in powinnam sie wpisac do watku Shady ale tak jest -mam dosc:zawstydzona/y:

reklama
Iwonka - ale Ty i tak już długo karmisz:tak:, więc wcale nie jesteś wyrodna. Ja wątpię, żebym tyle wytrzymała, tymbardziej, że ze mnie już jest skóra i kości.
Ale póki co muszę, bo mały nie garnie się do jedzenia nowości:no:.

Dzien dobry, ostatnio cos zaniedbuje bb, ale nie mam czasu niestety na czeste odwiedziny tutaj. Troche choruje, chodze po lekarzach i na akupunkture i zobaczymy kiedy mi przejdzie. Mam nadzieje, ze juz wkrotce, bo mnie to juz zaczyna wkurzac. Moj maly za to dzieki Bogu zdrowiutki:tak:. Pieknie spi, bo juz po 12 godzinek:-). Wysypiamy sie wiec obydwoje, jak trzeba. U nas caly czas piekna pogoda, zupelne lato, sloneczko, po prostu superowsko, chodzimy wiec na spacerki tak czesto jak sie da. Pozdrawiam wszystkie mamusie siedzace w domku, ja chyba juz w krotce wracam do pracy:tak:

zuzia1 DUZO ZDROWKA DLA KUBUSIA!!!:-) :-) :-)
geburtstag_09.gif

reklama
Do góry