reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Medea ale dzień Ci się zaczął, cholerka, no nie zazdroszczę, wręcz współczuję. Co to kolano tak nawala? MOże śrubunek już do luftu...

Malina wyprawy całą dzieciarenką również współczuję, nie iwme jak Wy kobiety to ogarniacie. Pokłony do samej gleby kochane. A paczka nie zając, nie ucieknie, hehe

Iwcik -Lena piękne imię, jestem w nim zakochana, szkoda, ze po czasie ju poznałam, hehe. A wyglądasz pięknie i kwitnąco, na prawde. Krąglutki i zgrabniusi brzusio

Patrycja słodki Two maluch, pączuś taki, hehe

Anaconda, wiem co to znaczy wrócić z ku.wicą od fryzjera, współczuję. Jak nie masz ochoty to nie pokazuj. A może jeszce da sie to odratować, cos pod Ciebie bardziej stworzyć?

witam i na wstępie to że za WAMI nienadążam:-:)-D
:-D:-D:-D:-D:-D
No w cale się ni dziwię, kobitki, aleście dostały spida, no nie wierzę, dawno tak gwarno nie było-super. Znów zaczniemy narzekać, że kupa do nadrobienia, ale tak naprawdę jak to cieszy!!!:-):-):-)

Mój już oddelegowany do pracy, ja w strasznej śpiączce, pogoda z rana zniknęła bardzo szybko, teraz ciremno i tylk patrzeć jak lunie, a na balkonie mam pranie. Specjalni erano robiłam, że by mi przy tej zapowiedzianej pięknej pogodzie wszystko poschnęło, i co? i jajco:-D
Obiecałam małej spacer , to na szybko po zakupach na plac zabaw, ale takie wiatrzycho, ze nawet długo nie musiaałm namawiac, żeby już wracać:szok:.
Po obiadku senność nas wzięła, wiec mówię do małej, żeby przyniosła bajeczke, to jej poczytam. No i przeczytałam królewnę śnieżkę, śiącą królewne i czerwonego kapturka. Wierzcie mi, ostatni estrony z kapturka to brwiami powieki podnosiłam i jednym ciągiem ospałym czytałam, bo normalnie już spałam. Odłożyłam książkę, mała mówi, zeidzie do siebie to w sekundę zasnęłam, hehe. N a5 minut, bo zara zprzyleciała , że chce siusiu-i pospane:-D:-D:-D

No i dziś pierwszy raz na spacer bez pampersa, długi ni ebył, al esama chcala przed wyjsciem na kibelek i zaraz po przyjsciu wołała. Dumna jestem-zobaczymy jak długo:-D:-D:-D.

Obiecąłm małej , że podmienimy rybkom wodę, wiec spadam na chwilunię, bo juz woła. Będę jeszcze, za niedługo, hehe

No i dziś pierwszy raz na spacer bez pampersa, długi ni ebył, al esama chcala przed wyjsciem na kibelek i zaraz po przyjsciu wołała. Dumna jestem-zobaczymy jak długo:-D:-D:-D.

Obiecąłm małej , że podmienimy rybkom wodę, wiec spadam na chwilunię, bo juz woła. Będę jeszcze, za niedługo, hehe

no bo rybka lubi plywac:tak::tak::tak:
a z tym pampkiem to super normalnie gratki;-):tak::tak::tak:

Lunka gratuluje spaceru bez pieluchy :tak:

Malinka, jak ucho Julki, nic nie piszesz :confused2: Albo ja przegapiłam...

A moje spia, tylko szkoda, ze Niki u mnie na ramieniu, kark mi juz zesztywniał :baffled:

Ostatnia edycja:
Ja chyba sobie w łepetyne strzelę jak moje dzieciaki się nie uspokoją :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:przechodzą same siebie wyja kłócą się szarpią wyzywają :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:porozsadzałam jedno w pokoju robi porządek w biurkach drugie myje prysznic w łazience trzecie molestuje ojca w kuchni a ja się zaszyłam przed kompem :-p
Anaconda dawaj fote fryzurki podpowiemy co zrobić żeby było ok albo naprostujemy twoja opinię :tak::-D:-D
wy tu o paluszkach rybnych ja odkąd mi znajomy powiedział jak i z czego je robią :sorry:nie kupuje :no:a że moje dzieci kochają paluszki rybne to robię im sama z filecików i właśnie z racji że w niedzielę pracuję do 13 tylko to robimy na obiadek paluszki rybne + frytki +kwaszona kapustka jami :tak::tak::tak:
a wy tu ciągle o jedzeniu o ciastach i jak tu schuść jak mawia moja Julka :-D:-D:-D
a muszę sie pochwalic moja Julka dostała dziś pierwszą w swoim życiu 6 :tak::tak::tak:pani zadała im zadanie dodatlowe i na cała klasę były tylko 3 szóstki w tym jedna Julki :tak::tak:a pani m ówi że ze skupienia i nadmiaru ambicji co by to zrobic idealnie cała się spociła:-D:-D:-D:-Dale i tak jestem z niej dumna :tak::tak::tak::tak:
u nas wieje tak okropnie i jest tak zimno jak by była jesień a nie wiosna:crazy:
a co do biedronki to widziałyście w biedronce adidaski numery od 22 do 27 ale fajniusie i cena milusia bo 19.90:tak:a i pampersy hugisa są na promocji :tak::tak:te z kubusiem puchatkiem :tak:
Natalineczka a ty znów lakier kupiłaś do paznokci a co ten wczorajszy juz wywąchałaś :-D

MH pisałam o Julki uszku :tak:mamy termin do laryngologa na 5 maja :eek: a wczoraj wypadł jej z ucha korek z woszczyny taki wielkości połowy kciuka :crazy: nadal nie dosłyszy a lekarz nam dopiero powie co i jak :sorry:

W Stonce sa jakieś fajne adidaski????Do jakiego numeru????

Dzięi dziewczyny za gratki, przekazałm głównej zainteresowanej i aż brode do góry zadarła, oczy pryzmknęła i mówi-dziekuja:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Malinuś gratki dla Julci, no pięnie, tylko 3 na całą klasę, gratulacjones biges!!!
no i doczytałam o adidaskach, dziś jużnie pójde, bo zanosi się na pompę, ale jutro na pewno. Muz ejej coś kupić na zmianę, bo ma jedne z zeszłego roku jeszcze, a z a20zł warto na zmianę wziąć, co nie? Jutro na bank będe. Malina, co my byśmy bez Twojego sprawozdania zrobiły, hehehehe. Przepłacały!!!

No, woda wylana, teraz musi odstać, żeby preparat związał metale ciężkie, hihihihi-ineteresujące prawda, hehehehehehe, troszkę rybkom pozmieniałam i jest gites. ta mi się marzy pojechać do jakiegoś składy ogrodniczego i kupic kamloty jakie mi sie marza, ale te co mis ie marzą sa po 15-30 zł za kg, a potrzebowałabym tak na oko ze 40kg-trochę drogo jak za kamloty:zawstydzona/y:. Znów przynudzam. Ale ciągle coś troszkę zmieniam w tym zbiorniku i nadal mi sie nie podoba. I jak to mój Piciu mówi z gówna bata nie ukręcisz, no i jeszcze mi sie nie udało:-D:-D:-D

Ide wlewać wodę.

reklama
anaconda-oj... chyba nie jest aż taka zła ta fryzurka!?

lunka-wielkie gratulacje dla niuni za spacerek bez pampersa.

milenka-brawo dla julci za 6.
ambitna i zdolna dziewczynka!!!!!!!!

a mój krysian już u mojej mamy.
tak dziwnie i cicho bez niego jest w domku.
a u nas pada strasznie,ciemno za oknem i sie błyska.

Do góry