reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dziewczynki
ja wiem że to duży rachunek-ale pocieszam sie ze to za 3-tel.a nie za jeden.
a no to całkiem inna sprawa, heehee

Czy ja nie powiinam zabrać sie za ogarnięcię tej czeczenii???

EDIT:

Eeee, nie chce mi sie, poprosze o rozgrzeszenie

Ostatnia edycja:
reklama
jak dla mnie to te seriale sa zdecydowanie za krutkie.
a co do rachunku to i tak wysoki,bo zawsze mi przychodzilo do zapłaty za 3 tel 120-140zł.musze przestac tyle rozmawiac.

As, potrafi bałaganic, nie maco :-D
Luna, pieknie się kobitka stroi w buciki
Madea, chyba sobie coś dopowiedziałaś :-D

Wiki, fotki koniecznie ;-)

U mnie zaraz kąpanie będzie :tak:

Tak tylko dopowiem,że ten bałagan powstał w kilka minut.
Kuba wpadł i zrobił pilota :szok::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ,po czym szcześliwy wyszedł z pokoju.:angry::angry::angry::angry::angry:.
Na szczescie to już dawno było i teraz nie ma już takich pomysłów.:tak:
Medeuska liczy się,kiedy ząbek się przebił,a nie kiedy wyrośnie cały.
W takim razie gratuluję zebolka.:tak::-):-)

Lunka fotka cudniasta.:tak::-):-)

Ja nie oglądam seriali ,więc nie mam problemu czy są długie czy krótkie.:-D:-D:-D

Kuba zjadł obiad przed wyjściem do fundacji,a teraz obsunął parówkę i 1,5 miski płatków śniadaniowych na sucho.:szok::szok::szok::szok:
To do niego nie podobne.:no::-D:-D:-D:-D
Ale się cieszę.Chociaż raz mi się dziecko naje do syta.:tak::-D:-D:-D

Ugotowałam nam grochówkę,Tacie kończy się gotować pieczarkowa wg PP.
Jeszcze jakąs pastę na kanapki mu zrobię i tatę mam z głowy znów na 2 dni.;-):-):-)

Grochówka już nieco stężała ,to idę sobie obiadek zjeść.;-):-):-)

LUNKA PW

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry