reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
elloo

Nie wiem czy Wam tez tak muli komp na BB ale u mnie to masakra:wściekła/y::wściekła/y:Wchodze ktorys raz z kolei i wcale nie jest lepiej:crazy:

Laura spi choc bylo to straszne zasypianie.Na swietach spaliemy razem we 3 w lozku i ta sobie ubzdurala ze bedzie spala z mama i nie chciala sama zasnac.Polozylam ja i poszlam sie kapac. Co chiwle slyszalam jak B wolala do spania:eek:Wkoncu wyszlam opowiedzialam jej bajke wytlumaczylam ze mama jeszcze nie idzie spac i ze ma sie sama polozyc z kotkiem.Troche pomarudziala.Poglaskala ja i poprosilam zeby kotkowi opowiedziala bajeczke.I tak zasnela po 21:cool:

Wczesniej torche przeczytalam ale nie wszystko wiec prosze o rozgrzeszenie:zawstydzona/y:

Dzis bylam umowiona z Agnieszka na 11 a wstalam o 10:30:szok::szok::szok:Szybko dzownilam zeby sie nie spieszyla.I tak w expresie umylam wloski i pognalam na miasto po prezent.Na 16:30 zajechalam do kolezanki na te 3 urodzinki Malej Wrocilam o 20 i dzien zlecial:-D:-D
Dobrze ze chociaz zupe ugotowalam na obiadek:-D:-D

Wpadłam się tylko pożegnać i spokojnej nocki życzyć no i jeszcze Dorotce odpiszę - tak myslimy o rodzeństwie dla Mai, w końcu nie chcę żeby sama była, ale jeszcze nie teraz tak za 2 lata może :tak::tak::tak: No i szkoda że z G nie możecie dojść do porozumienia :-:)-(

no i przeczytalam do konca :)

Brwi- wlasnie sie prosza o depilacje
Nalesniki uwielbiam ale nie robie ich zbyt czesto.Na zawolanie Laury
Ginekolodzy i wkladki hmmm moj polecal ale wiadomo kazda dobier antykoncepcje pod siebie.Kazda lubi co innego
Nieudane zwiazki sa, byly i beda - niestety

No co Ty, ale jaja. jak się dowiesz to koniecznie musisz nam powiedziec! Koniecznie! Nie zapomnij!:-D
No nie bede seksi, bo w tym topicu klubowym źle sie czuję. Oczywiscie nie musze zakladać, ale bedzie skotkanie tez dla wszytskich klubowiczów, a wypada mi poznac wszytskich, i nie być incognito :-D
Jak coś się dowiem,to na pewno napiszę.:-D:-D:-D
Pewnie,że powinnaś wszystkich poznać.:tak::-D:-D:-D
Trzeba sietrochę przespać ,bo rano do szkoły.
Miłej nocki życze.
DOBRANOC.:-D:-D:-D

Dzien dobry .Widze ze jestem pierwsza w sobote :-).Za oknem szaro buro i ponuro :-(.Nie planuje dzis nigdzie wychodzic.
Oliwka juz po sniadaniu.Zjadla parowke .Pozniej pewnie bedzie jadla 2 sniadanie :-).
Nocka masakryczna.Pol nocy Oliwka sie non stop sie budzila i non stop plakala.Ja nie wiem ale ona zawsze tak reguje po wizytach G :-(

mały spi, nie umiał coś zasnac dziś, pewnie dlugo nie pośpi...

pranie jedno mi sie robi....
w sumie juz konczy...

zaraz drugie i jeszcze kilka mnie czeka:eek: ciekawe gdzie ja to rozwiesze:rofl:

ide rozwiesic bo sie chyba juz skonczylo, wstawic nastepne, lozko poscielic i wogóle ogarnąc bo miałam chyba tornado w domu:zawstydzona/y::zawstydzona/y:;-)

Natalineczko nie martw sie forum nam nie umrze juz my sie o to postaramy:rofl:

Ostatnia edycja:
madziula aja specjalnie dla Ciebie napisałam na kulinarnym ten przepis. Zaporzyczony z innej stronki:tak:

Dziekuję Tobie bardzo ,w poniedziałek robię na obiadek:tak:

Medeuska za co Patryk dostał odszkodowanie,bo nie w temacie jestem:zawstydzona/y:

Witam sie ogólnie wszem i wobec:-D

Między moimi są 4 lata róznicy,z jednej strony to dobre ,bo koszty takie grubsze szkolne sie rozkładają w czasie,ale jakby m-y nimi były tylko 2 lata róznicy,to chyba patrzac w przyszłośc jeszcze lepiej,mieliby kontakt,wspólne sprawy......no i byliby już oboje duzi:tak:

Ale sprawa indywidualna ,ja 3 nie planuje ,chyba ,ze wpadne ,nie wypada moze na prorodzinnym forum pisać ,:-pale bym sie poryczała i załamała chyba:zawstydzona/y:

Poza tym git wsio ,dzieciaki leża i kaszla ,nie gorączkuja ,mają raczej lekko obnizona temperaturę,m w pracy......ja sie do kawusi szykuje

reklama
hej laski

nie było mnie wczoraj bo mialoam urwanie głowy od rana i mam do nadrobienia trzy stronki ale to wieczorkiem pewnie bo teraz musze sie wziasc za porzadki :-)bo wczoraj po szkole miała dwoch chłopaków od sasiadki do 20 wiec puki byli na podwórku to było oki a jak juz przyszli do domu to wszystko bylo wyciagniete dobrze ze pózniej to troche posprzatali a ja dzisiaj dokoncze reszte bo pod łóżkiem mam wszystko :-D:-D:-D:-Da jeszcze sasiadka z córkami przyszła wiec było ich piecioro:-D:-D:-D

Odebralam wczoraj wyniki no i sa takie ze Hb mam 12 a cukier 61 :-Dponizej normy co to moze oznaczac , badania robiłam po swietach wiec byłam po ogromnej dawce słodyczy i cukru spodziewałam sie raczej ze 110:-D:-D:-D:-D

Zobaczymy co mi gin powie nawizycie w poniedziałek , juz nie moge sie doczekac bo napewno bede miec w tym tygodniu USG :-):-):-):-) tylko nie wiem czy zrobi mi na wizycie czy bedzie kazał przyjechac do szpitala tam gdzie on pracuje ale napewno ajpuzniej jak w srode bede wiedziec czy chłopaka czy dziewczynke mam w brzuszku:-):-):-):-) i idze ze mna maż i synus bo on chyba bardziej ode mnie nie moze sie doczekac:tak::tak::tak:

Dobrz ja narazie spadam pózniej ja bede miec czas to wejde i spróbuje nadrobic was kochane:-):-):-):-)

Miłego popołudnia:-)

Do góry