reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mężol znów na zmiany przeszedł.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nie ma to jak czworo dzieci w domu.:confused2::confused2::confused2: Poza tym dziś Środa Popielcowa i pościk.:tak:;-):-)
:confused2:

UPS,a ja kanapek z kubaską myśliwska na śniadanko zjadłam ,a na obiad fasolówka ,tez z kubaską:tak::zawstydzona/y:jestem taka obyta w tematach kościelnych ,że nie wiedziałam:zawstydzona/y::-p

Wrzeczy samej ,moja Klaudia ma kilkuprocentowy ubytek słychu na obu uszach,wszystko przez zapalenia uszu do których miała skłonność wielką:tak:na szczęście ubytki sa tak nie wielkie ,ze wychodzą tylko w badaniach specjalistycznych:tak:
Także Anaconda w takim wypadku ,nie ma co ,jak mus ,to mus:tak:
Witam dziewczyny.
Moge sie do Was dołączyć.
Tak dużo naskrobałyście, że chyba nie ma sensu żebym chociaż ostatnie pare stron czytała - jak pozwolicie będę z Wami na bieżąco.

Witaj ,zapraszamy,
Poza tym witam sie serdecznie z rana,Luna to cie córcia broniła :tak:wczoraj sie uśmiałam apropo:w TV: policjant wjechał na podjazd pod dom za matką piratką ,wyciagnał kajecik do wypisania mandatu,a wtedy z garazu wypadła kilkulatka przebrana za kowboja z lassem w ręku ,krzyknęła :"uratuję cię mamusiu" i zaczęła obwiazywać nogi dookoła policjantowi,spętała go ,policjant zbaraniał,potem zacząl sie śmiać i skończyło sie na pouczeniu-wyłam ze śmiechu:-D:-D:-D:-D

Medea wspólczuje porannych pobudek no jak słowo daje :szok:
Lunka dobrze ,ze saridon ból tłumi,ale jak długo będziesz czekać na tomograf ,wiesz???
Ja wczoraj miałam spiecie z m:-Dzabronił mi iść na spacer dla zdrowotnosci wieczorem ,bo sie przemoczę i dostane kataru:-Dtak sie troszczy:-D:rofl2:a tak na prawde to nie chciał sam dzieci szykowac do spania,no duzo roboty nie ma ,ale pogonić ,dać kolację itd....:-DNie chciał ze mna iść to poszłam sama,a po powrocie zaczął sie do mnie sadzić ,ze jakby on zniknał na tyle czasu na kompie to bym krzyczała,a sama wyszłam z domu jak gdyby nigdy nic:rofl2:Chyba jest róznica mieędzy spacerem (proponowałam towarzystwo) a siedzeniem na kompie?????:rofl2:
Wkażdym badz razie teraz namiętnie spaceruję ,jak co rano:rofl2:

reklama
Anaconda tak adidaski w realu dużo u nas ich jest po 20 zł i są fajne takie śliwkowe wiosenne buciki na rzep zapinane skórkowe za kostkę superowe niestety u nas największy numer był 26 więc na Julinę za małe:sorry:bo stopa jej urosła jesienne miała 27 zimowe 28 a teraz ma 29 a niektóre 30:szok:

Kerna fotki śliczne a ty piękna kobieta jesteś masz takie sliczne reguralne rysy twarzy:tak::tak::tak:a Michaś ma boskie włosy i świetny uśmiech no i takie diabliki w oczch:-D:-D:-D
kurcze ale ci sie udało z zakupami:tak: extra:-)
A co do tych rysów:szok::szok::szok::szok: zwariowałaś chyba:szok::szok::szok: mój były facet z miłości co by być absolutnie szczerym....stwierdził...że mam sukowate spojrzenie:confused2::confused2::confused2::confused2: a ten komplement to mnie ściął z nóg jak pół litra:cool:
bejbes jęczy i marudzi bo nie chce sięsam bawić...coś tam teraz rozwala i szuka co by tu naprawić ze śrubokrętem w buzi....
ohh lato mi się marzy..lato!!!!!!!!!!!!!!!

MEDEA a moze chce ci sie do mnie wpasc na klachy??????????

Ubueraj sie i Maksia i wpadaj a pozniej mozemy isc razem na targ bo ja musze cos do zupy kupic :-)

Ostatnia edycja:
Kerna ,zapomniałam pochwalić,ślicznego masz synka i rzeczywiście to spojrzenie takie jakieś...............:-p:rofl2:
Medea dawaj fotę kiecki ,a najlepiej Medeuski w kiecce:tak:
Medeuska ja też bym poszła w miasto ,nawet nie wiesz jak bardzo ,ale w kasie pusto,a m mói,ze nie wie jak z pracą będzie ,bo na razie mają robote do końca przyszłego tygodnia:tak:,ale jestem dobrej myśli -na razie.
Idę dziś do mojej ewentualnej szefowej sie przypomnieć i zapytać sie czy wcześniej nie potrzebuje:tak:
Anabuba 300 zł. na miesiac :szok::szok::szok::szok:ja tyle średnio w biedronce wydaje tygodniowo,ale na miejscu tyko chleb kupuje i jak czasami coś sie zachce extra

Kerna szczerą prawdę ci napisałam:tak::tak::tak:
Madziula gdzie ty samotnie ponocach się włóczysz co:sorry::sorry::sorry::-D:-D:-D:-D
Medea a byłaś za spodniami w reporterze?????u nas są przeceny -70% i spodnie mają za 30-40 zł:tak::tak::tak::tak:
Dorota Oliwka tak pilnuje teletubisiów???dla Antka jak mu włącze to popatrzy ale on ogólnie anty tv chłopak jest on radio to i owszem:tak::tak::tak:
my też nie pościmy:no::zawstydzona/y:zupa na skrzydełkach się gotuje:eek:a rano pyszne kanapki z pasztetem babuni mieliśmy:zawstydzona/y:

Kerna ,zapomniałam pochwalić,ślicznego masz synka i rzeczywiście to spojrzenie takie jakieś...............:-p:rofl2:
Medea dawaj fotę kiecki ,a najlepiej Medeuski w kiecce:tak:
Medeuska ja też bym poszła w miasto ,nawet nie wiesz jak bardzo ,ale w kasie pusto,a m mói,ze nie wie jak z pracą będzie ,bo na razie mają robote do końca przyszłego tygodnia:tak:,ale jestem dobrej myśli -na razie.
Idę dziś do mojej ewentualnej szefowej sie przypomnieć i zapytać sie czy wcześniej nie potrzebuje:tak:
Anabuba 300 zł. na miesiac :szok::szok::szok::szok:ja tyle średnio w biedronce wydaje tygodniowo,ale na miejscu tyko chleb kupuje i jak czasami coś sie zachce extra
taaaa a u mnie myslisz ze ekstra?:-D
no ale lepiej niz bylo, przez to ze wykłocilismy sei wczoraj o kase z szefem M, bo chcial go zwolnic za poroumieniem stron, z inicjatywy M, a nie on, więc musiał wypłacic zasiłek za miechy:sorry: mno i jesczze powedzialam ze za urop musi wyplacic niewybrany kase.. i w sumie nazbierało sie 2500,ale juz 2000 poszło na zaległe opłaty:szok::szok:i m musi zarejestrować ego trucka jeszcze i oc dopłacic
po przepisaniu na siebie, bo gosc mia 60% zniżek a my tylko 20 czy 30%
i tak tylr dobrze ze poki co dopłacic a nie na nowo rejestrować:szok:

Malinka nie ma u mnie reportera:confused2: zamkneli:rofl2: byłam w housie i g. wielkie:confused2::confused2: we wszystkim mam wielką dupę i uda:confused2:

MEDEA no tez masz wymowke :-(.Skarpetyn na zmiane sobie wez .Buty na kaloryfer damy i poklachamy a pozniej razem pojdziemy na dwor .No nie daj sie prosic.Co same bdziemy siedzialy jak mozna w kupie :-) ZAPRASZAM

witam:)
jak ja wam zazdroszczę:) dziś bardzo ja bym wyjść z domku chciała ale mi już rozmiar brzucha i samopoczucie nie pozwala.... a do tego Kubusia mam chorego i coś mu antybiotyk szwankuje bo znowu w nocy miał gorączkę:( jutro dopiero do lekarza idziemy więc i tak nas jeszcze parę ładnych dni siedzenia w domu czeka.....
a jak na złość wszyscy znajomi w pracy nie ma się do kogo odezwać:(
pozdrawiam :)

reklama
Włóczę sie Malina,szlifuję bruk:tak:,nie było wczoraj aerobiku ,to trzeba było sie jakoś ruszać;-)

Medeuska ja ci mogę powiedzieć kto ma wielki kombajn i uda,ale nie mysle o tobie:-D:-D:-D:-Dfajnie jak trochę grosza wpadnie:tak:

Dorota moje okna ,aż sie proszą,ale niech proszą jeszcze czas:-D
TELLETUBISIE,jak ja sie cieszę ,ze juz nie muszę tego ogladać

Do góry