madziulanatasza
Fanka BB :)
Mężol znów na zmiany przeszedł. Nie ma to jak czworo dzieci w domu. Poza tym dziś Środa Popielcowa i pościk.;-):-)
UPS,a ja kanapek z kubaską myśliwska na śniadanko zjadłam ,a na obiad fasolówka ,tez z kubaskąjestem taka obyta w tematach kościelnych ,że nie wiedziałam
Wrzeczy samej ,moja Klaudia ma kilkuprocentowy ubytek słychu na obu uszach,wszystko przez zapalenia uszu do których miała skłonność wielkąna szczęście ubytki sa tak nie wielkie ,ze wychodzą tylko w badaniach specjalistycznych
Także Anaconda w takim wypadku ,nie ma co ,jak mus ,to mus
Witam dziewczyny.
Moge sie do Was dołączyć.
Tak dużo naskrobałyście, że chyba nie ma sensu żebym chociaż ostatnie pare stron czytała - jak pozwolicie będę z Wami na bieżąco.
Witaj ,zapraszamy,
Poza tym witam sie serdecznie z rana,Luna to cie córcia broniła wczoraj sie uśmiałam apropo:w TV: policjant wjechał na podjazd pod dom za matką piratką ,wyciagnał kajecik do wypisania mandatu,a wtedy z garazu wypadła kilkulatka przebrana za kowboja z lassem w ręku ,krzyknęła :"uratuję cię mamusiu" i zaczęła obwiazywać nogi dookoła policjantowi,spętała go ,policjant zbaraniał,potem zacząl sie śmiać i skończyło sie na pouczeniu-wyłam ze śmiechu
Medea wspólczuje porannych pobudek no jak słowo daje
Lunka dobrze ,ze saridon ból tłumi,ale jak długo będziesz czekać na tomograf ,wiesz???
Ja wczoraj miałam spiecie z mzabronił mi iść na spacer dla zdrowotnosci wieczorem ,bo sie przemoczę i dostane katarutak sie troszczya tak na prawde to nie chciał sam dzieci szykowac do spania,no duzo roboty nie ma ,ale pogonić ,dać kolację itd....Nie chciał ze mna iść to poszłam sama,a po powrocie zaczął sie do mnie sadzić ,ze jakby on zniknał na tyle czasu na kompie to bym krzyczała,a sama wyszłam z domu jak gdyby nigdy nicChyba jest róznica mieędzy spacerem (proponowałam towarzystwo) a siedzeniem na kompie?????
Wkażdym badz razie teraz namiętnie spaceruję ,jak co rano