reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
kerna sama bym sie takim zestawem juz z Maksem pobawiła:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

nic.... odpadam chocia łóżko pościelić:eek:

musiałabym umyć okna... ale... do tego jeszcze musz edojrzeć:-D..... moze w tym tygodniu albo przyszłym:sorry:

dzisiaj powycieram kurze, pomyje podłogi i to by było na tyle:sorry::rofl2::rofl2::rofl2:

moje okna tez musza do tego dojrzec:tak::tak::tak::tak:
jak sie pogoda mocno nie popsuje to planuje zaraz po niedzieli wieksze sprzatanie.
no i mala juz sie naspala:eek:

ja dzis smaze rybke na obiad.

Dorota popielec to dzien jak kazdy wiec wydaje mi sie ze poradnia powinna normlanie funkcjonowac:tak:

dobra ide juz ide... bo siedze i myśle jak by tu jeszcze posprzatac na forum zamiast w domu:sorry::-D:-D:-D

hehehehhe
no poczatku zawsze jest taki zapal do nowej pracy:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-p
ja wczoraj posprzatalam
dzis tylko pozmywam,obiore zeimniaki na obiad zeby bylo gotowe do gotowania jak przyjde z dzieciarnia.
mala sie narazie grzecznie bawi wiec jeszcze troche posiedze,o ile bedzie z kim gadac:sorry:

ktora to sie smiala z mojego spocenia ze weselej?????????
udowodnione naukowo ze przy wiekszym wysilku fizycznym organizm wytwarza endorfiny-czyli hormony szczescia:tak:
co za tym idzie-jak sie spocisz przy robocie(no raczej przy cwiczeniach)-to od razu sie humor poprawia
ja obojetnie czy na rower czy z wozkiem,mimo ze nieraz na prawde sie umecze to od razu mi jest lepiej:tak::tak::tak:
dobre na zimowego dola,ktory chyba nie da mi narazie spokoju:-(

Witam :-):-):-)
Niestety Maja chora:szok::szok: Obudziła się w nocy z płaczem że ją uszko boli, myśleliśmy z mężem że sobie podwinęła i dlatego ale wcale nie chciała się uspokoić no i podałam jej nurofen, dopiero po nim po jakimś czasie zasnęła, no a teraz patrzyłam jej głowę (bo jeszcze śpi) no i ma gorączkę i kurcze martwię się że znowu zapalenie ucha złapała :-:)-:)-( Mus do lekarza biec ale dopiero po południu bo teraz jest ta beznadziejna pediatra, do której nie chcę iść :no::no::no:
Malinka a ta wyprzedaż na te adidaski to w realu była? Sama bym takie Majce kupiła:tak::tak::tak:
Anka jakbym Mai nic nie mówiła to pół dnia by przed bajkami spokojnie spędziła
Dowikla całe szczęście że piec ci wreszcie naprawili:tak::tak::tak:
As tulam strasznie mocno
Anabuba to ty chociaż ostatki miałaś - ja nic:no::no::no:
Luna super że saridon trochę pomógł, skoro piszecie ze to takie mocne to i ja w razie czego kupię bo mąż dość często na zęby narzeka ale do dentysty nie pójdzie:angry::angry:
A ta "koza" też fajna, atrakcja dla dzieciaków:tak::tak::tak:
Kerna fajne zdjęcia:tak::tak::tak:
Medea pochwal się kiecką:tak::tak::tak:

Ja narazie dziewczyny odpadam .
Ide posprzatac i za siebie sie wziasc.
Po drezmce Oliwki i po obiedzie pojde z nia do pediatry bo narazie jakos zimno na dworze.Popoludniu powinno byc cIEPLEJ.

ANABUBKA ja wiem ze klub bedzie normalnie dzialal ale te kobiety sa strasznie wierzace a nasze spotkanie jest na 18 a msze sa w takich godzinach wiec obiawiam sie ze moze nikigo nie byc.No ale zobaczymy.

MEDEUSKA dalas mi pomysl aby okno umyc :-).
Jak mi sie uda to umyje choc jedno :-).
Obiad mam ten sam co wczoraj :-).

Kerna a ja juz myslalam ze to ty :-).Wrzuc jakies swoje aktualne abysmy widzialy jak tam w brzuszku fasolka sie ma :-)

Anaconda oj wspolczuje
co jak co ale musisz isc z nia dzis do lekarza.koniecznie
poki co dawaj jej nurofen.zapytaj lekarki czy dzis mozesz np.podac jej taka uderzeniowa dwake antybiotyku-ze od razu jedna i za pare godzin druga,a pozniej juz normlanie.bo pewnie antybiotyk dostanie
mojej kolezaki syn tez czesto miala zapalenia uszu to pozniej jakos z nim chyba na lampy jedzila na uszy,czy jakos tak.ale wiem ze pomoglo;)

ANACONDA i ja wspolczuje choroby Maji.
Oliwka tz non stop chora na uszy .No ja sie spodziewam ze u nas niestety tak bedzie bo uszy to tez powiazane sa z choraba Oliwki z ZT :-(.
Ktore niestety u nas moga prowadzic do gluchoty.
Wlasnie pojde sie dzis zarejestrowac do laryngologa bo musimy byc pod stala opieka .

reklama
dzien dobry...
pobudka dzis 5.30;-)

sniadanko zjedzone, adla m zrobione, on dopiero sie z lozka zbiera powoli:-D:-D:-Du mnie sa też pojedynczo po 7 zł i lepszej jakośći niz te w dwupakach:tak::tak::tak:

a ja kupiłam w biednorce śpiworek do spania za 10 zł:szok::tak::tak::tak: super bo akurat z tego co dostałam maks mi ju wyrastal- tak na styk był- a jednak tak wierga nogami ze sie rozkopuje w nocy;-)
witaj Medea
super cena jak na śpiworek.;-)
witam,

obie siedza mi na kolanach :eek::rofl2:
Witaj.
To masz wygodnie :rofl2::rofl2:

Hejka, witam, nadrobiłam tylko 3 oststnie duże strony, a zajęło mi ponad godzinę... Szalone kobiety!

Anka widać ze zabawa super. U nas wczoraj KOZA chodziła czyli też przebierańce cos jak u Ciebie, ale oni jeszcze mięłi baty ( boli ) i sadze do smarowania buzi tym co nie chcą z nimi zatańczyc, albo sie od tanca wykupic. No i były ogromne misie, hihi, mała zachwycona, a ja pomeietam jak siedzialam z bratem na kolanach takiego misia, hihi.

No i koniec cytatów.
Wczoraj posżłam do apteki po ten saridon-dzięi dziewczyny-pomógł-cakiem nie przeszło, ale duużo lepiej. No i właśnie tak niechcący ( ba ja całkiem zapomniałąm) tą KOZĘ spotkałyśy, mała najpierw przestraszona, bo o ni dużó hałasu robią, ale jak zobaczyła bandę dzieciaków naokoło nich wysmarowanych i roześmianych, to luz, a na końcu szły big misie i już było oki. Dostałam z bata po nodze i mam siniaka, bo nie chciałam tańczyć z "panem młodym" a Wiki skrzyczała i udzieliła reprymendy-Bicie jest feeeee, pan jest brzydki z taką poważna miną, że mało nie wybuchłam śmiechem, no ale skoro dziecko poważne, to nie mogłam się z niej śmiać.:rofl2:
No i mała po kolana w śniegu chodziła, po największych na jakie mogła wejśc zaspach, hihi, radocha, że hoho, i jestem w szoku, że po przyjsciu do domu w butach sucho, bylam pewna, że pływa.

Dziś miałam jechac do mamy, głowa troche boli i tak dziwnie, jakby miała zaraz rozboleć na dobre i wiem, że np jak się schyle, to zdechnę, hihi. Ale jest ok. Zjem cos i wezme te saridon jeszcze, moze całkiem przejdzie.
cześć
Fajna ta koza u Was :tak::-):-)
Dobrze,że Saridon pomógł.:tak:
no w końcu po długich walkach z kompem udało mi się i wrzucam fotki..
1 na poprawe humorku.. jak się powinno jeść ryż preparowany
2,3 zestaw majsterkowicza i uśmiech od ucha do ucha
słodziak i ta miska z ryżem to wymiata :-D:-D:-D

dobra ide juz ide... bo siedze i myśle jak by tu jeszcze posprzatac na forum zamiast w domu:sorry::-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D

Witam :-):-):-)
Niestety Maja chora:szok::szok: Obudziła się w nocy z płaczem że ją uszko boli, myśleliśmy z mężem że sobie podwinęła i dlatego ale wcale nie chciała się uspokoić no i podałam jej nurofen, dopiero po nim po jakimś czasie zasnęła, no a teraz patrzyłam jej głowę (bo jeszcze śpi) no i ma gorączkę i kurcze martwię się że znowu zapalenie ucha złapała :-:)-:)-( Mus do lekarza biec ale dopiero po południu bo teraz jest ta beznadziejna pediatra, do której nie chcę iść :no::no::no:
Malinka a ta wyprzedaż na te adidaski to w realu była? Sama bym takie Majce kupiła:tak::tak::tak:
Anka jakbym Mai nic nie mówiła to pół dnia by przed bajkami spokojnie spędziła
Dowikla całe szczęście że piec ci wreszcie naprawili:tak::tak::tak:
As tulam strasznie mocno
Anabuba to ty chociaż ostatki miałaś - ja nic:no::no::no:
Luna super że saridon trochę pomógł, skoro piszecie ze to takie mocne to i ja w razie czego kupię bo mąż dość często na zęby narzeka ale do dentysty nie pójdzie:angry::angry:
A ta "koza" też fajna, atrakcja dla dzieciaków:tak::tak::tak:
Kerna fajne zdjęcia:tak::tak::tak:
Medea pochwal się kiecką:tak::tak::tak:
zdrówka dla małej.
Uszy to od zawiania,albo od wewnętrznego kataru najczęsciej bolą.
Lekarz musi być.
Witam środowo.
Obudziłam się dziś po 6 z bólem głowy i kolką nerwową.
Cała klatka mnie boli.
Jakby mało wszystkiego było.
Ech....
Dzieciaki w szkole ,Darek jeszcze śpi a za godzinkę do kościoła idziemy :-p
Ja do Was zajrzałam.

Nie miałam siły wczoraj już pisać o kłopotach.
Jakby wszystkiego było mało,to jeszcze Kubie od wczoraj katechetkę zmienili.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry