reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

My juz po dlugim spacerku bo prawie 1,5 godzinki nas nie bylo:tak::tak::tak::tak:
Dziewczynki sie wukulaly w sniegu tak ze mialy mokre nawet body hehe;-):-)Po przyjsciu do domu wypily cieple herbatki i teraz juz spia:tak:Ja przy capucinko,a Dominik przy mnie ;-):-D:-D:-D

No to pytam po raz drugi dzisiaj
CZY WSZYSTKIE SIE PODPISALYSCIE PO ODDANIU GLOSU NA MODA?BO GLOSOW JEST WIECEJ NIZ PODPISOW

reklama
witam sie i ja

Najpier nadrobilam a teraz napisze co u nas
Tak wiec pobudka o 9:30.Jestem wyspana
Laura obudzila sie z gestym katarem i kaszelkiem.Podalam jej calcium, witaminki i syropek.Nie ma goraczki wiec zabieram ja na miasto -musze do drogerii obiecalam szwagierce kosmetyki.
Na dworze karnawal wiec Lali pomaluje na kotka i uciekam.
Ja jeszcze w szlafroczku wiec troche to potrwa:rofl2:

Na obiad serwuje piers z kurczaka w sosie pieczarkowym.Bo to mam w domu:-D:-D
W niedziele nie gotuje bo strajkuje.Na obiad pojdziemy do restauracji a skoro sa walentynki to trzeba skorzystac:-D:-D:-D
No to sie wyspalyscie:tak::tak::tak::tak:
Fajny jest ten karnawal u Was:-):tak:Moze zrobisz jakies foteczki jak to wyglada no i oczywiscie Lali pomalowanej na kota:tak::tak::tak:
oj tak :-D:-D wczoraj bylo miło prawie ja kdawniej :-p
Ale fajnie:tak::tak::tak:Oby tak dalej:-)
Wiecie co?Ja chyba oszaleje...
Nie mogłam sobie większego palanta za męża wziąć...
Nie mogę iść z Anią do przychodni bo jaśnie pan nie załatwił przeniesienia do przychodni pod domem...A tylko on może to zrobić bo on ją ubezpiecza....
Opieki na dziecko wziąć nie może bo jakieś zaświadczenie ode mnie z pracy musi być,a ja tam już nie pracuje,tylko nadal mam umowe więc nie załatwię.
Powiedziałam mu żeby wziął na żądanie,bo ma do tego prawo.A ten idiota wziął i poszedł do pracy...Tak najłatwiej...Mnie zostawić samą w domu z chorym dzieckiem i bez możliwości pójścia do lekarza....
No,przepraszam,zawsze mogę z wymiotującym i gorączkującym dzieckiem tłuc się na drugi koniec miasta...
Kuźwa....
Ja już mam dość :-(
J ato bym tyle nie wytrzymala i pewnie wzielam bym taxi i bym jechala do tego lekarza,albo tak jak pisze MALINKA dzwon po wizyte domowa:tak::tak::tak:
Kurde jakieś małe wyszło :sorry:
Ale z Ciebie lasencja fiu-fiu:tak::tak::tak:
Beata jaką ty masz super figurę:szok::szok::szok::-D:-D:-D
wow:szok::szok::szok::szok:
ja choćbym rok nie jadła to nigdy tak zgrbna nie będe:no::no::no:
MALINUS
Ty juz tak Kochana nie przesadzaj:no::no::no:

Beata suepr masz figurke:tak::tak::tak:

CZY WSZYSTKIE SIE PODPISALYSCIE PO ODDANIU GLOSU NA MODA?BO GLOSOW JEST WIECEJ NIZ PODPISOW

Najlepiej na kolorowo:-D niektóre dziewczyny pisały tu na ogólnym ze zagłosowały:sorry2:;-)

PROSIMY O PODPISANIE SIĘ NA WĄTKU MODERATORSKIM OSOBY KTÓRE ZAGŁOSOWAŁY A SIĘ TAM NIE PODPISAŁY:-):-)

Własnie sobie policzylam pita:eek:
gdybym nie odliczała sobie maksa to jeszce bym musiała dopłacic:eek:

Ja tylko na chwile.Niedawno wrocilysmy od pediatry i urzedu.Plecy mnie strasznie bola od pchania tego wozka w tych zaspach :-(.
Mowie wamzwijam sie z bulu plecow :-(.
Wlasnie karmie Oliwke .Ide posrzatac i nam cos zrobic do zjedzenia.
G dzis do klubu nie idzie wiec w domu bedzie po pracy wiec bede miala czas aby do was wejsc :-).

Dowikla, Piotrku Malinki

Z okazji urodzin, które są raz w roku
Niechaj będą szczęśliwe i pełne uroku
Składam Wam szczere życzenia
Aby się spełniły najskrytsze marzenia
[/CENTER]
wszystkiego najlepszego ,dołączam sie:tak:
Maja większy cellulit ode mnie ,ba ja przy nich mam gładkie nogi:-Dpomogło na kompleksy,tylko beyonce jak zawsze świetna laska:tak:

Ej, co wy z tymi 30tkami? :sorry: No przecie my wszystkie młodziuchne osiemnastki! :-p:-D:-D:-D:-D

A swoją drogą to ja już rycząca od jakiegoś czasu :-D:-D:-D:-D:szok::szok::szok::szok:
Ja w tym roku 32 kończę:szok:,a ryczace to sa dopiero 40:rofl2::rofl2:

Dowikla gdzie mam sie podpisać ,bo ja napisałam tutaj w poście jakimś wczoraj???czy gdzieś indziej???

Ale napisałyście od wczoraj ,już dawno tak tłocznie w nocy nie było.
Aguni odpisałyście tłumnie i dobrze,a co do chorego dziecka ,to nie czaje ,bierzesz legitymacje ubezp.męza i idziesz ,przecież on ci nie potrzebny,a poza ty zawsze mozna donieść.
Agunia ,pora sie zebrać w sobie ,pamietaj ,ze od narzekania sie nic nie zmieni:tak:
Ja mam róznicę m-y biodrami i talią 20 cm,a jak ważyłam 67 kilo to było 30cm róznicy -do tego dąze:tak:
Beata super wygladasz:tak:
U nas calą noc i teraz sypie śnieg ,no ileż mozna pytam sie:rofl2:
Dowikla jak dzis swietujesz urodziny???

Wiecie co?Ja chyba oszaleje...
Nie mogłam sobie większego palanta za męża wziąć...
Nie mogę iść z Anią do przychodni bo jaśnie pan nie załatwił przeniesienia do przychodni pod domem...A tylko on może to zrobić bo on ją ubezpiecza....
Opieki na dziecko wziąć nie może bo jakieś zaświadczenie ode mnie z pracy musi być,a ja tam już nie pracuje,tylko nadal mam umowe więc nie załatwię.
Powiedziałam mu żeby wziął na żądanie,bo ma do tego prawo.A ten idiota wziął i poszedł do pracy...Tak najłatwiej...Mnie zostawić samą w domu z chorym dzieckiem i bez możliwości pójścia do lekarza....
No,przepraszam,zawsze mogę z wymiotującym i gorączkującym dzieckiem tłuc się na drugi koniec miasta...
Kuźwa....
Ja już mam dość :-(
Już chyba As napisała, że w każdej przychodni powinni cię przyjąć - jeśli tylko macie opłacone składki zdrowotne. :tak:
...
Myszunia dmuchasz noc przytykając jedną dziurkę ,nigdy 2 na raz,bo właśnie zatykają się uszy i głowę rozsadza.
Robisz tak jak z przejściem przez ulicę.
Najpierw lewą potem prawą potem znów lewą i tak do skutku.:tak:;-):-):-)
...
No tak właśnie robię, ale jak mi coś tam z zatok schodzi to i tak czasem mam wrażenie, że mózg wypływa. :happy:
My juz po dlugim spacerku bo prawie 1,5 godzinki nas nie bylo:tak::tak::tak::tak:
Dziewczynki sie wukulaly w sniegu tak ze mialy mokre nawet body hehe;-):-)Po przyjsciu do domu wypily cieple herbatki i teraz juz spia:tak:Ja przy capucinko,a Dominik przy mnie ;-):-D:-D:-D

To ci się dzieciaki wyszalały. Piotruś wczoraj po sankach z tatusiem był mega szczęśliwy! :-D
Ja tylko na chwile.Niedawno wrocilysmy od pediatry i urzedu.Plecy mnie strasznie bola od pchania tego wozka w tych zaspach :-(.
Mowie wamzwijam sie z bulu plecow :-(.
Wlasnie karmie Oliwke .Ide posrzatac i nam cos zrobic do zjedzenia.
G dzis do klubu nie idzie wiec w domu bedzie po pracy wiec bede miala czas aby do was wejsc :-).
Biedna! Połóż się i odpocznij trochę. :tak:

Madziula, toż my ten sam piękny rocznik jesteśmy! :tak:

Jakaś taka śnięta jestem dziś :eek:

Maluch się kręci, może wreszcie się ułoży jak trzeba do tego porodu. :sorry:

MADZIULKA
U nas tez cala noc sypal snieg a teraz tylko delikatnie pruszy ale i tak jest bardzo duzo tego sniegu.
Ja jechalam wozkiem po mlodego bo szla ze mna kolezanka na spacer wiec tak przeklinalam ze szok:no::no::no:
No za h*** nie moglam ujechac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja urodziny bede swietowala za tydzien bo teraz @ sie czai zeby do mnie przyjsc i pewnie dzisiaj albo jutro dostane a przy @ zle sie pije;-):no::no::no::no:

MADZIULKA
Podpisujesz sie tam gdzie glosowalas,tzn wystarczy napisac tam cokolwiek np zaglosowalam

Wcale nie prawda, ty sama możesz zapisać córkę wystarczy wziąć książeczkę ubezpieczeniową podbitą, sama tak zrobiłam a Maję też mąż ubezpiecza

Madziula, toż my ten sam piękny rocznik jesteśmy! :tak:

Ja też, ja też:tak::tak::-D:-D toż jakie my młodziutkie jesteśmy;-);-);-)

reklama
Na dzieńdobry najleszego dla Dowikli!!!!!!!!!!! Niech Ci się spełni absolutnie wszsytko, bez wyjątkó co tylko chcesz!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak:
No i oczywiście podpisuję sie pod życzeniami dla Pietruszki:tak::tak::tak::tak:

Mam pytanko
Czy wszystkie dziewczyny ktore glosowaly na moda potwierdzily swoje glosowanie wpisujac to???
Bo z oddanych glosow wynika ze jest ich 24 a z wpisow ze tylko 19:confused2:Wiec chyba cos jest nie tak:confused2:
ja się podpisałam:tak:

ehhh te chlopy
niektorzy sa niereformowalni i tyle:eek:

Ty masz szerokie biodra?????????:-D:-D:-D:-Dwez bo padne
ja mam kochana 99cm w biodrach:-p:-p:-p:-p:-p
no to witam przeciez w klubie..99.5cm:angry:

Ja też w niedzielę strajkuję i będzie pizza:-p:-p:-p
oh szkoda że ja nie mogę sobie na to pozwolić:confused2::confused2:

pisze jedna reka bo druga daje maksowi zupke pomidorowa;-)
poświęcenie i pełna organizacja:-D:-D:-D

Malinka Ty tak samo jak mój tata widzę nagrywasz :-D ja znalazłam tylko jedno zdjęci jakieś w miarę gdzie widać całą moją figurę. Zdjęcie ze studniówki :tak: Tylko się nie śmiać z włosów bo mi nie wyszły a już nie miałam czasu zmieniać :sorry: ach i wtedy byłam w 2 msc ciąży ale nie wiedziałam o tym :-)
no laska jak siępatrzy!!!!!!!!:szok::szok::szok:
dzis mój M wraca!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D

Do góry