Joanna73
uzależniona od BB
oj tak wczoraj bylo miło prawie ja kdawniej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To super!oj tak wczoraj bylo miło prawie ja kdawniej
szerokie? ja mam 91Dołączam się do życzeń
Ja jak na swoja wage i wzrost to mam dość szerokie biodra moim zdaniem jak się ostatnio mierzyłam to w pasie mam ok chyba 65 a w biodrach 80
Witam. Przeleciałam tylko tak pobierznie bo mi Kuba nie daje nic zrobić wchodzi na mnie i mi myszkę zabiera Pranie się robi zaraz następne i jeszcze podłogi muszę umyć zeby jutro mieć mniej do roboty wczoraj miałam wejść wieczorem ale M mnie tak wkurzył że obejrzałam tylko końcówkę housa i poszłam spać wczoraj mówie do niego że ktoś mi w szafce grzebie gdzie mam gacie itp to ten od razu że to nie on, a miałam tam paczkę fajek schowanych. Kuba zasnął zaglądam do szafy zobaczyć ile fajek mi zostało a tam pół paczki nie ma a brakowało tylko chyba 3-4 jak się nie wkur**** i mówie do niego spokojnie że wiem że to on i czekam aż się przyzna gdzie tam, tylko rzucił "oboje wiemy o co chodzi więc daj spokój" o rzesz ty **** jak mu dałam zmiankę, że nie umie przyznać się do winy, że kłamie itd i skończyłam, dobrze że Kuba spał bo bym go chyba przez okno wy*** powiedziałam co miałam powiedzieć i skończyłam. Powiedziałam mu jeszcze że w jego przepraszam przestałam wierzyć bo mówi to tak samo jakby powiedział dupa bo on nie umie przepraszać i się wytłumaczył tym że jak jego młodszy brat się urodził ma zespół downa to rodzice się nim tylko zajęli a nie radkiem i bratem dla mnie to nie jest wytłumaczenie bo jak filip się urodził to on miał 10-11 lat jakoś tak to wychowanie już było za nim. Powinien wiedzieć co i jak powiedziałam że będzie się wychowywał na nowo z Kubą. Będą razem jeść srać spać aż się nauczy! Dla nie to jest nie normalne nie nauczyć własnego dziecka przepraszać i przyznawać się do winy
No to się wyżaliłam teraz idę sprzątać itd zajrzę jak Kubek zaśnie
ja chyba z 70 albo wiecej- jak nakarmie maksa to sie zmierzeByonce wcale nie jest taka fajnaa ile ty mnasz w tali kobieto
Ty go w domu w nosidelku trzymasz
kochana masz dwa rozwiązania albo zamówić wizytę domową albo wezwać pogotowie..nie czekaj jak mała zwraca i gorączkuje albo zamawiaj taxi i jedź do lekarza..Wiecie co?Ja chyba oszaleje...
Nie mogłam sobie większego palanta za męża wziąć...
Nie mogę iść z Anią do przychodni bo jaśnie pan nie załatwił przeniesienia do przychodni pod domem...A tylko on może to zrobić bo on ją ubezpiecza....
Opieki na dziecko wziąć nie może bo jakieś zaświadczenie ode mnie z pracy musi być,a ja tam już nie pracuje,tylko nadal mam umowe więc nie załatwię.
Powiedziałam mu żeby wziął na żądanie,bo ma do tego prawo.A ten idiota wziął i poszedł do pracy...Tak najłatwiej...Mnie zostawić samą w domu z chorym dzieckiem i bez możliwości pójścia do lekarza....
No,przepraszam,zawsze mogę z wymiotującym i gorączkującym dzieckiem tłuc się na drugi koniec miasta...
Kuźwa....
Ja już mam dość :-(
Dużo zdrówka dla Laliwitam sie i ja
Najpier nadrobilam a teraz napisze co u nas
Tak wiec pobudka o 9:30.Jestem wyspana
Laura obudzila sie z gestym katarem i kaszelkiem.Podalam jej calcium, witaminki i syropek.Nie ma goraczki wiec zabieram ja na miasto -musze do drogerii obiecalam szwagierce kosmetyki.
Na dworze karnawal wiec Lali pomaluje na kotka i uciekam.
Ja jeszcze w szlafroczku wiec troche to potrwa
Na obiad serwuje piers z kurczaka w sosie pieczarkowym.Bo to mam w domu
W niedziele nie gotuje bo strajkuje.Na obiad pojdziemy do restauracji a skoro sa walentynki to trzeba skorzystac
Myszunia dmuchasz noc przytykając jedną dziurkę ,nigdy 2 na raz,bo właśnie zatykają się uszy i głowę rozsadza.To super!
As, a jak trzeba prawidłowo wydmuchiwać nos???
A ja dziś zadowolona jestem, bo przywieźli nam telewizor, który zamówiliśmy na początku tygodnia. Tylko nie wiem, czy trochę za duży nie jest do tej naszej klitki Chociaż jak go na ścianę zawiesimy to może i ujdzie
Wczoraj był tłusty czwartek, a ja mam dziś tłusty piątek Zjadłam już pączka i prawie pół czekolady z orzechami A później będę tłumaczyć, że ta waga to mi rośnie bo mi się woda w organizmie gromadzi
Z chorym dzieckiem wszędzie Cię przyjmą .Musisz tylko deklaracje wypełnić.:-)Wiecie co?Ja chyba oszaleje...
Nie mogłam sobie większego palanta za męża wziąć...
Nie mogę iść z Anią do przychodni bo jaśnie pan nie załatwił przeniesienia do przychodni pod domem...A tylko on może to zrobić bo on ją ubezpiecza....
Opieki na dziecko wziąć nie może bo jakieś zaświadczenie ode mnie z pracy musi być,a ja tam już nie pracuje,tylko nadal mam umowe więc nie załatwię.
Powiedziałam mu żeby wziął na żądanie,bo ma do tego prawo.A ten idiota wziął i poszedł do pracy...Tak najłatwiej...Mnie zostawić samą w domu z chorym dzieckiem i bez możliwości pójścia do lekarza....
No,przepraszam,zawsze mogę z wymiotującym i gorączkującym dzieckiem tłuc się na drugi koniec miasta...
Kuźwa....
Ja już mam dość :-(