reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Fotki z balu już w ROWIE wkleiłam więc jak ktoś chętny obejrzeć to zapraszam:-):-):-)
Anka i jak oponki? Pochwal się:tak::tak:
Justa19 oj faktycznie teściowa młoda:tak::tak::tak:

reklama
Kernuś gdzie tyle byłaś? jak tam Michaś??ja zaraz spadam szykowac powoli kolacyjke bo jeszcze troszke i męzus do domku wraca ehh jak fajnie;) widziałaś Julcie? mialam wstawic na zamknietym ale chyba sie nie da:dry:

humorek no nie najgorszy:baffled:coś we mnie siedzi w środku i sama nie wiem co ale siem domyślam co to:baffled::baffled::baffled:mój chłopina od tygodnia akumulatorów mi nie ładował bo chory ale juz dziś zdrów byc musi bo jak nie to siłą wezmę;-);-):-):-):-):-)
nio i do boju babo:-D:-D:-D bierz co ci się należy i bez gadania:-D:-D:-D bo sfiksujesz:-p

Cholera,Klaudia znowu zaczyna swoje histerie:no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:No co za gadzina wstretna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A mnie tak łeb napiernicza ze szok:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kupilam sobie dzisiaj maslanke o smaku pieczonego jabłuszka i jest zajebista:tak::tak::tak:Czesc juz wypilam a czesc zostawie sobie na jutro do obiadu-jak tyle wytrzyma;-):-)
Klaudii nie przeszło jeszcze???buntowniczka:dry::dry::dry: A z tą maślanką to mnie zaskoczyłaś:szok: musi być pyyycha:tak:
Justa zdjęcie córki super:tak:
No to nadrobiłam i melduję sie po spacerku:-) byłam w poszukiwaniu torebki....no i upatrzyłam sobie ale kurcze droga:sorry2::sorry2::sorry2:i chyba poszukam czegoś innego. Pomęczyłam się po chlapach i zafajdanych chodnikach aż po kostki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dobrze, że ratowałam się jeszcze autem:sorry2::cool2::cool2:
M już w drodze i wieczorkiem tak koło 22 myślę, że zawita:tak:

Hej

Matko jaka jestem zmęczona wpadła koleżanka z dwójka swoich chłopaków i mam taki bałagn w domu ze szok :szok::szok::szok: kto to teraz posprząta bo mi to sie nie chce na sam widok a jeszcze pranie do powieszenia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Głodna jestem i zastanawiam sie co by tu zjeść , wsumie w lodówce mam sałatke owocowa wiec może sie skuszę:confused::confused::confused:

Anka gdzie ja tu bedę firankami sie chwalic :-):-):-)

To dla forumowych ciotek..troszke nie aktualne hehe tylko powiekszcie

sliczna jest pasowalaby do mojego syna on też ma ciemna karnacje po tatusiu:-):-):-)

No właśnie problem w tym ze on stwierdzil ze sie zmęczył zabawa i musi jeszcze sobie paznokcie obciąć co właśnie w tej chwili robi i mówi ze jutro przeciez tatus przyjezdza to posprzata po nim :-D:-D:-D obawiam sie ze jakby to zobaczył to by padł , a na tatusia jutro czeka niezła fucha bo musi droge odwalic zeby moznabyło zjechac pod dom a jest tego troche bo 300metrów :-D:-D:-D

reklama
No to mus mamuśka tobie ten bałagan sprzątać:-p:-p:-p
Ja to swoją straszę że wyrzucę jej zabawki do kosza na śmieci i wtedy migiem wszystko zbiera:tak::tak::tak:

Do góry