reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam:-):-):-)
Ja u teściowej baluję więc na kompa brak czasu, dodam tylko że pół dnia z Mają na saneczkach byłyśmy i zima na wsi to nie to samo co zima w mieście:no::no::no: - jest po prostu cudnie:tak::tak::tak:
Kerna trzymam kciuki żeby z fasolką było wszystko ok i uważaj na siebie tak jak dziewczyny radzą:tak::tak::tak:
As ja po swojego za cholerę bym nie wyszła w nocy:no::no::no::no:
Luna ale bym pietra miała jakbym na twoim miejscu była:szok::szok::szok:

reklama
As,ale z Ciebie cytra ;-) i dobrze tak D.- ja taka sama:-p;-):tak::-D:-D.
Anaconda,u moich teściów to jeszcze w kwietniu śnieg na podwórku;-):tak:.
Madziula,ogromny szacun za tyle pierogów:tak::szok::szok:.
Moje nieszczęście wróciło :nerd: i nawet obiadu nie tknął:no::wściekła/y::wściekła/y:,bo u brata zjadł:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i poszedł do samochodu coś dłubać z nudów a ja sama musiałam w akwa wodę zmieniać i kamyki myć:growl::growl:.

Hejka hejak hejak
Mała zasnęła, kurcze, szkoda, wieczorem będzie meksyk.

Piotr śpi jak zabity, ja śpiąca, ale szkoda mi czasu, wolę wskoczyć, zobaczyć co słychac.

Mamita mam nadzieję, że uda Wam się te marzenie spełnić jak najszybciej i jak najpiękniej.
No i liczę na zdjęcia po farbowaniu:tak:

Ja na pewno Cię z BB nie wyrzucę :no:;-) a co do nocki to współczuję, czegoś na Policję nie dzwoniła:sorry2::dry::confused:?
Wiem kochana, ale jak słyszę takie coś od takiego kogoś to takie słownictwo mi się włancza, że wolę przystopować za wczasu.
Czemu nie dzwoniłam? Bo mała spała. Gdyby mi ją obudził - na co tylko czekałam- i zaczęłaby mi płakać to pewnie zacząłby walić w te drzwi-oj dzwoniłabym wtedy.

Dowikla zazdroszczę capuccinka jak nie iwem. Już dawni nie piłam i tak amnie dziś ochota naszła, że na wypadzie zakupowym wszystkie sklepy obeszłam i nigdzie nic! Dacie wiarę????

To kombinowanie to chyab nowy avatarek tak:confused:
Sliczny:tak::tak::tak:
tak tak tak
[IMG=http://img697.imageshack.us/img697/9325/buziak.jpg][/IMG]

Anka dobrej zabawy-zwłaszcza da dzieciaków

AS Gratuluje piąteczki
Ale kochana, gdyby mój się tak do mnie odezwał to by sie kopytami nakrył. Oj-nigdy mu to nawet przez gardło nie przeszło. Zamknij się? No zabiłabym gada. Jeszcze po tym jak poszłaś żeby go docholować:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Madziula, no to tylko należycie wykorzystajcie wolną chatkę!!!

I dziękuję za pochwałki-mnie też bardzo się podoba.

cześć, nasmarowałam do Was takiego posta ze hej i wszystko mi wcieło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i jak ja mogę spokojnie zasiąść przed kompem na bb:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:tylko się wkurzam

tak w skrócie: nadal jestem bez pracy, w domu nadrabiam zaległości i robię w kuchni rewolucję a dokładnie w szafkach, m mnie wkurza (czyli standard), dziecko mnie codziennie zaskakuje a ja się ciagle dziwię że ona jest już taka duża i dojrzała:tak:, wziełam się za siebie a konkretnie za swoje zdrowie i leczę się u gina, jutro jadę do Nałęczowa do mamy, a reszta bez zmian

idę jeszcze tam gdzie też długo nie zaglądałam

dobrej nocy

KERNA ja jeszcze mysle abys ty prywatnie w poniedzialek poszla do akiego gina Bo jak krwawisz to tak jak dziewczyny pisza powinnas brac tabletki na podtrzymanie ja je bralam bardzo dlugo Do tego zastrzyki bralam ale ich nie polecam bo byc moze przez nie Oliwka teraz ma takie problemy zdrowotne:-(
Chco pewnie jakbym teraz miala ratowac fasolke to bym sie nie zastanawiala nad tymi zastrzykami i je braka Byleby dzidzia sie utrzymala
Dorota a jakie to zastrzyki???? czemu myślisz, że po nich Oli ma problemy????Mi dała cos na K....ale tak napisała, że za cholere nie odczytam.
Dowikluś ja biore dupfaston też:tak: 3 tabsy dziennie razem z no spą.
Mi plamienia powoli przechodzą, bratowa pomaga z bratem. Noszą małego, jak trzeba. Okazuje sie że bez podnoszenia za dużo nie zrobie. fotelik do karmienia, do auta, do wóżka, do łóżeczka, do wanny...no wszędzie trzeba go podnieść:sorry2:Ale dzieki Bogu mam pomoc i może będzie lepiej. Dzięki za kciukasy i rady:tak:
Lunka ja po takiej nocy to bym pewnie z domu bała się wyjsć..a czemu na policję od razu nie dzwoniłaś???? Masakra.....boisz się dzisiejszej nocki???
As oj to Twój M był tej nocy w szczęśliwym upojeniu:-D:-D:-D
A że potrafisz się z tego śmiać to podziwiam! Serio!!:tak: Gratki za zaliczenia:tak::tak::tak:
Agunia bez pracy......w końcu los się odwróci na pewno!:tak:
Tak z głowy pisze co pamiętam. Idę się zaraz położyć więc nie popiszę za bardzo:baffled:

No to witam wieczorkiem i z rozkrzyczanymi dzieciakami:no::no::no:Jeszcze byla u mnie babcia M na chwilke i mnie z lekka wkurzyla bo juz zaczela mi robic jakies wyklady na temta dzieci,M i wogole-az mi sie ryczec chcialo:no::no::no:A jeszcze jutro bedzie na obiedzie u tesciow:no:Niech mi tylko ktos powie cos co mi sie nie spodoba to:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Zaraz myje mlodych i sprobuje Ich polozyc bo mam Ich dosyc:no::no::no:
A do tego w poniedzialek dostane @

KERNA
Super ze plamienie przechodzi:tak::tak::tak:Oby ustapilo calkowicie i wszystko bylo dobrze:tak::tak::tak:
Tylko sie kochana oszczedzaj

reklama
Marcia skąd Ty jesteś?
A masz jakąś sprawę do mnie:dry:;-)?
Zrobiłam galaretkę z bitą śmietaną,M wyskoczył po winko czerwone:szok::tak: - nie to że sam z siebie:no::sorry2:bo to na nim wymusiłam:-D:-D,umyłam klatkę schodową bo koniec mojego dyżuru i zasiadłam do mojego nałogu;-):tak:.
As,jeśli chcesz mam vademecum z chemii:tak:.
MH jeśli mogłabyś to dodaj na mapę Zuzkus - ona jest z Piwnicznej Zdrój.

Ostatnia edycja:
Do góry