reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej,jestem tu nowa,mam 15 mies coreczke ,ktora jest moim najwiekszym skarbem,ale i zarazem malym diabelkiem i uparciuszkiem.Znany jest mi temat"obijania sie" i tzw."nic nierobienia" Haha ,oni wszyscy sie chyba zmowili przeciwko nam:tak:-swoim kobietom:)))))) i specjalnie tak nam gadaja zeby sami poczuli sie lepiej!! Oni tacy biedni zapracowani,zaharowani ...a my nic sobie nie robimy tylko leniuszkujemy caly dzien!!!!:-) Dobra rada: Olac te gadki ,robic swoje!! Wiem ze nie jest latwo bo czasem czlowieka cos trafia z a taki bezduszny brak zrozumienia........ale w koncu sa wazniejsze problemy,pogadaja i tyel !!!!pozdrawiam serdecznie :blink:

reklama
hej,
ja nie whumorze dalej więc nie za bardzo bede sie udzielac zeby Wam tez nie zepsuc:-p
co sie stało?

Kochana co cię gryzie????
dawaj tu do nas zaradzimy:tak::tak:
:tak::tak::tak:

Mój Adam zgrzyta zębami ale nie ma pasożyta bo miał robione badania ot po prostu raz na jakiś czas zacznie zgzytać:baffled::baffled::baffled:
......
Julka przyszła do mnie przyniosła mi Antka i rzuciła tekst"weź swoje dziecko i się nim zajmij bo mi burdello robi w pokoju a nie mam nastroju na sprzątanie" normalnie mnie zatkało:szok::szok::szok:
Julka ( ta moja ;-)) też zgrzyta:tak:, robiłam badania nic nie ma.:dry:
Julka ( ta twoja) jest świetna.:tak::-D:-D:-D

hej,jestem tu nowa,mam 15 mies coreczke ,ktora jest moim najwiekszym skarbem,ale i zarazem malym diabelkiem i uparciuszkiem.Znany jest mi temat"obijania sie" i tzw."nic nierobienia" Haha ,oni wszyscy sie chyba zmowili przeciwko nam:tak:-swoim kobietom:)))))) i specjalnie tak nam gadaja zeby sami poczuli sie lepiej!! Oni tacy biedni zapracowani,zaharowani ...a my nic sobie nie robimy tylko leniuszkujemy caly dzien!!!!:-) Dobra rada: Olac te gadki ,robic swoje!! Wiem ze nie jest latwo bo czasem czlowieka cos trafia z a taki bezduszny brak zrozumienia........ale w koncu sa wazniejsze problemy,pogadaja i tyel !!!!pozdrawiam serdecznie :blink:
Witaj.:tak:

Justa.weszłam na ten link co masz w opisie powiedz mi tam nie masz zadnych książeczek i filmów

HELOŁ dziewczyny

Mamita z syropkiem to juz jasne ,bo dziewczyny wytłumaczyły
Anabuba nie wiedziałam ,ze glisty takie objawy moga spowodować
Anaconda pewnie zawsze lepiej pójść do lekarza,będziesz spokojniejsza:tak:
Malina ,twoja przygoda..no ja juz wczoraj wyłam ze śmiechu na widok samochodu szturchającego malinę i tych ziemniaków:-D:-D:-D
Agunia -pamiętamy
Myszunia szkoda pracy,ale co racja to rcja ,teraz jako ciezarna jesteś bezpieczna ,a póżniej to albo oni staną na nogi ,albo sobie coś fajnego czyt,dobrze płatnego znajdziesz:tak:

Mój m też potrafi zjeść konia z kopytami,ale to cecha chyba wszystkich mężczyzn:cool:

Z lekka mnie z rana zirytował,obudził sie z zimnem na wardze wielkości Kasprowego WIerchu,zaczęłam sie śmiać ,ze jak on wyglada,pytam go sie czemu sobie zoviraxu nie wział-nie wiedział gdzie jest:szok:Standart czyli jak nie podasz do ręki i nie pokarzesz co ma robić nie wie.warga spuchnie i odpadnie,trudno Magdy wina ,nie dała do reki ,nie troszczy sie....ach....do tego ma chrypkę lekka dzisiaj,ale tabetek też sobie nie poszukał...nie rozumiem mentalnosći facetów,po cholerę czekać jak sie rozłoza zamiast próbować ratować sie zawczasu,a ja specjalnie nic nie robiłam ,bo w końcu to nie dziecko żebym takie pierdoły za niego robiła...ale chyba trzeba:baffled:jeszcze mu masć do pracy dowozłam ,bo zapomniał,a jedyne co miał mi do powiedzenia,to pytanie jak częśto ma sie smarować??:baffled:i tak oto zostałam zirytowana rano i mam ochote sie pokłócić ,ale pomyślałam ,ze jak wam scenke opowiem to moze mi przejdzie ,bo z takich błahostek szkoda sie awanturować:wściekła/y:

Hej Wiktoria czekamy na foteczki

Anabuba ,ale fajne te buty ogłaszam konkurs:KTO KUPI MADZI BUTY????:-Ddo wygrania cenne -dziekuje:-D

MH wspólczuje nocki,a co sadzania gości na weselu ,faktycznie zagadaj ,bo jak masz potem zle sie bawić to szkoda zachodu z szykowaniem sie na impreze:tak:

oj nikt mnie nawet nie zauważył:zawstydzona/y: oj baby niedobre;-) ja pamiętam też ostro grzytałam....tak o dla przyjemności lubiałąm ten odgłos..łaziłam, zgrzytałam i doprowadzałam rodziców do białej gorączki:-D

Standart czyli jak nie podasz do ręki i nie pokarzesz co ma robić nie wie.warga spuchnie i odpadnie,trudno Magdy wina ,nie dała do reki ,nie troszczy sie....ach....do tego ma chrypkę lekka dzisiaj,ale tabetek też sobie nie poszukał...nie rozumiem mentalnosći facetów,po cholerę czekać jak sie rozłoza zamiast próbować ratować sie zawczasu,a ja specjalnie nic nie robiłam ,bo w końcu to nie dziecko żebym takie pierdoły za niego robiła...ale chyba trzeba:baffled:jeszcze mu masć do pracy dowozłam ,bo zapomniał,a jedyne co miał mi do powiedzenia,to pytanie jak częśto ma sie smarować??:baffled:i tak oto zostałam zirytowana rano i mam ochote sie pokłócić ,ale pomyślałam ,ze jak wam scenke opowiem to moze mi przejdzie ,bo z takich błahostek szkoda sie awanturować:wściekła/y:
a facety :sorry2:
mój też nigdy nic nie wie. Jak ma czegoś poszukać to na bank nie znajdzie. Stanie na srodku pokoju, popatrzy na sufit, po ścianach ewentualnie na stolik i stwierdza, że nie ma:baffled: no wyjść z siebie i stanąć obok:sorry2:

Zapomniałam opowiedzieć ,od 2 wieczorów dostajemy dziwne głuche telefony z rzędu pokilka,jak sie odzywam "halo" słyszę wtedy dziwne odgłosy ni to mlaskanie ,nie szumienie ,no nie wiem co to za dzwięk ,a kiedy odbieram i sie nie odzywam z drugiej streony tez cisza i sie ktoś rozłącza,trochę mnie to niepokoi ,a nie mam identyfikacji numeru,muszę zadzwonić do tp i zamówić usługę,miałyście kiedyś tego typu przygodę.Bo ktoś to robi celowo,nie wierzę ,ze połączyć sie nie moze ,bo jakby to ktoś znajomy to dał znak na komórke ,ze coś nie moze sie dodzwonić,normalnie nie wiem o co chodzi:szok:

reklama
Zapomniałam opowiedzieć ,od 2 wieczorów dostajemy dziwne głuche telefony z rzędu pokilka,jak sie odzywam "halo" słyszę wtedy dziwne odgłosy ni to mlaskanie ,nie szumienie ,no nie wiem co to za dzwięk ,a kiedy odbieram i sie nie odzywam z drugiej streony tez cisza i sie ktoś rozłącza,trochę mnie to niepokoi ,a nie mam identyfikacji numeru,muszę zadzwonić do tp i zamówić usługę,miałyście kiedyś tego typu przygodę.Bo ktoś to robi celowo,nie wierzę ,ze połączyć sie nie moze ,bo jakby to ktoś znajomy to dał znak na komórke ,ze coś nie moze sie dodzwonić,normalnie nie wiem o co chodzi:szok:
:szok::szok::szok::szok: to nie jest normalne:no::no::no: i znajomek na bank też nie jest. Bo jakby coś chciał to kontaktowałby sie inaczej. A mlaskanie ssapanie to może ktoś chce Cie przestraszyć:baffled: kurcze nie fajnie:no::no::no:

Do góry