reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a ja mam w palnach pranie skonczyc, rozwiesic-no wiadomo, P dzwonił, że postara sie skonczyc o 14 to zakupy zrobi, na obiad bigos odgrzeje i mam luz. Nic tylko sie kurowac

reklama
Lunka dziewczyny mi mówiły że jeżeli już coś kiero wystawi to pewnie po inwentaryzacji:dry:poluje bo sama też czekam:tak:ostatnio mieli tapetę na przecenie z 49 zł na 6 zł za rolkę a ja potrzebuję 2 rolki kuchennej no tylko jak się dowiedziałam to już ani jednej rolki nie było i teraz znów czatuję na przecenę bo mam jedną ścianę w kuchni nie pomalowaną brudna bo czekam na tapetę:confused:

aj kurcze, a czego nie gadalas, ja maialam 2 i pół rolki po mamy remoncie pięknej dobrej gatunkowo tapety!!!!!!!!!!!!

u nas tez pogoda paskudna, baaardzo. I mam wielką nadzieję, że P skończy o 14, bo jak nie, to kiepsko się widze po takim spacerku.

Awidzisz Lunka nie wiedziałam że ty masz tapetę na zbyciu:blink:
u nas też dziś pogoda taka sobie ale muszę iść do sklepu bo sera żółtego nie mamy a u mnie jak nie ma sera to nie ma co jeść:-)no i chodzi za mną twarożek tai ze szczypiorkiem rzodkiewką śmietanką no jami:tak:
a na sylwestra sobie wymyśliłam że nam zrobię sałatkę grecką z fetą do tego grzaneczki czosnkowe jakieś wędlinki julinie obiecałam poipcorn i sobie przy winku posiedzimy może nawet potańczymy:cool2:

Awidzisz Lunka nie wiedziałam że ty masz tapetę na zbyciu:blink:
u nas też dziś pogoda taka sobie ale muszę iść do sklepu bo sera żółtego nie mamy a u mnie jak nie ma sera to nie ma co jeść:-)no i chodzi za mną twarożek tai ze szczypiorkiem rzodkiewką śmietanką no jami:tak:
a na sylwestra sobie wymyśliłam że nam zrobię sałatkę grecką z fetą do tego grzaneczki czosnkowe jakieś wędlinki julinie obiecałam poipcorn i sobie przy winku posiedzimy może nawet potańczymy:cool2:
Ser żólty-ja i mała to kilogramami potrafimy-a jak to tuczy-sam tłuszcz, hihi
My sylwka koniec końców spędzimy samotnie w domu:-(A mialo byc tak pięęęęęęknie

Cześć kobity :tak:

Ale naprodukowałyście od wczoraj :szok:

M ciągle kompa okupuje, teraz wyszedł, ale ja też będę lecieć jak tylko Niki wstanie :happy2:

Ja koś tak mi nieswojo jak nie wiem co u was słychać :szok::dry:

Byłam wczoraj z Niki u lekarza, bo mała marnie śpi ( chociaż ostatnie dwie noce były ok ) No i chciał jej na noc mleko modyfikowane dać, ale ona wymiotuje :baffled: Ale lekarka stwierdziła, że skoro wymiotuje to lepiej poczekać do 10 miesiąca i dopiero się tym zajmiemy :baffled: Sama nie wiem co o tym myśleć :confused:

No i przy okazji zważyłam glizdę mała :tak: waży już 7 600 :tak:

Wczoraj była śnieżyca, a dzisaj słońce wyszło i niema sladu po sniegu :szok: Przynajmniej nie trzbabyło z szuflą ganiać :-D

reklama
Ser żólty-ja i mała to kilogramami potrafimy-a jak to tuczy-sam tłuszcz, hihi
My sylwka koniec końców spędzimy samotnie w domu:-(A mialo byc tak pięęęęęęknie

Moja Helan ser żółty najlepiej cała kostkę do ręki i gryzie sobie :szok::-D Ja zawsze lubiłam , ale ostatnio mi nie pasuje :confused:

Tylko co schowałam odkurzacz Julu nakruszył płatkami:wściekła/y::wściekła/y: - mam już dosyć:-(,kara na telewizor i komp dla obydwu:growl:.

U mnie to samo, co tylko posprzątam to zaraz sie coś wysypie :no:

Do góry