reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Agnes widze ze napisalysmy podobnie:tak:
Dorota-posluchalas sie co do nocnego jedzenia i jakos Ci wyszlo.sama wiesz ze to jsie wiaze jednak z kilkoma zarwanymi nocami ale jest do przejscia.

moja tez nieraz sie potrafi obudzic w nocy,nieraz wystrczy dac jej smoka i spi dlaj,nieraz pic a nieraz malpa krzyczy o mleko i koniec,wiec dostaje lure:-)(tak wie zeby ale na szczescie to nie co noc).:-)

zeby,bole wzrostowe,koszmary nocne,przezywanie dziennych wrazen,zbyt duzo bodzcow w ciagu dnia lub tylko przed snem(np.wieczorne glsone zabawy,zamiast wyciszajacych) ,duzo tego moze byc niesttey.a moze pizamka ja gryzie?
ja np jak bylam mlaa moglam nosic szalik ale zadnych golfow czy koszlu zapietch pod sama szyje.a moze posciel jej nie odpowiada?moze ma z kory?a kora mnie np gryzie.

AGNES I ANABUBAK nie gniewam sie wcale Nawet nic takiego mi do glowy nie przyszlo :-)

ANABUBKA Oliwka ma lozeczko turystyczne Wiec nie wepcham reki przez szczebelki niestety nawet jak jest lozko kolo mnie to musze wstaac i to kilka minut :-(
Owszem ida jej zabki ale ona tak robi od urodzenia wiec chyba od urodzenia o zeby nie chodzi
Melise taka zwykla jak dorosli pija Tez jej niedawno dawalam ic nie pomoglo
Oliwka nie lubi sie przytulac Zasypia nie przytulajac sie (taki typ hhihihih )
AGNES masz racje z tym usypianiem w lozku naszym i odkladaniem to robie jej metlik w glowei I serio od nowego roku na powznie sie za to bioe Juz kiedys jak oduczalam ja jedzenia w nocy to byly supkes pozniej en szpital i poszlo w leb moje starania :-(
Oliwka raczej nie spi na zyle bo Ona juz miala lozczko przenoszone i w kazdym miejscu jej nie pasi Dokladnie w kazdym

Dla przyklau Spi ona od pol godziny i przez caly czas sie wieci Ona nie umie chwili spac spokojnie I wydaje mi sie ze wlasnie jakas jest przyczyn w tym jej wierceniu i ciaglych pobutkach :-(

Agnes a ty nie pisz ze wiecej juz pisac na ten temat nie bedziesz bo mama wrazenie ze ty sie obrazasz wtedy :-(

reklama
Hej nocka nawet nawet Niestety skapitulowalam i dostala mleko lure:cool2:

Jak zasypialam to myslalam o tym i wiecie dlaczego ja jej na tyle pozwalam w nocy ???Bo jestem zmeczona Bo jestem niewyspana Bo marzy mi sie przespana noc I chyba dlatego podswiadomie robie wszystko aby tylko jakos przezyc ta noc Nie usparwiedliwiam siebie tylko szukam przyczyny dlaczego na tyle jej pozwalam

No nic od nowego roku sie za nia biore Teraz nie bo od dzis u tescia bedziemy spali i mimo chodem bedzie spala z nai na lozku bo innej mozliwosci nie bedzie

ANABUBKA sliczne masz dziwczyny :tak:
MARTA supernaszyjnik ;-)

Musze sie popakowc i popoludniu ruszam w droge Wezme swoj bezprzewodowy internet ze soba Tesc ma kompa w domu wiec sprobuje sie pozniej podlaczyc i cos napisac :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry