reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Zuzia moja sie nazywała jakos na I... ( nie pamietam ) w przychodni nie mieli. Gdybym miała czas to wykłuciłabym sie z NFZ aby mi dali bezpłatnie ale nie mam nerwow.

A ja własnie prubuje przetrzymac małego zeby sam usnał w łózeczku a nie na rekach ciekawe czy sie uda???

reklama
witam wszystkie mamy.
mam pytanie jak wam idzie z usypianiem. u mnie koszmar:(maja ma prawie rok a ja nadal musze ja usypiac w wózku :(jakie macie rady dla wykończonej nowicjuszki?pozdrawiam

Madzia Witam, jest jeden sposób na nauczenie samodzielnego zasypiania.Tylko trzeba cierpliwości i konsekwencji. Poczytaj sobie poprzednie wpisy to bedziesz wiedzieć na czym to polega.

P.S malutka zasnęła pięknie po 10 min.

witam w ten ulewny dzionek :D
nocka byla koszmarna co 2 godziny pobudka, juz nie wiem co robic ::) teraz maly marudny bo senny, a musimy isc zamowic meble ::) :p super normalnie!!!

Witajcie,mamy nowy  zachmurzony dzien....i dobrze niech troszke popada bo okropnie jest teraz spacerowac po parku...trawa wypalona sloncem .

Dzis znow kiepska noc Wstawalam 5 razy i wczesnie wstalysmy...Spac mi sie chce okropnie.Czy wasze raczkujace dzieciaczki tez sie tak strasznie poca mimo ze jest chlodno?Z wysilku,wstawania,siadania i poruszania sie?Bo jak spi to oczywiscie ze nie!

Pozdrawiamy z rana wszystkie mamusie i ich dzieciaczki....!!!!

Wiatm z rana! A u nas sloneczko swieci :laugh: ale nie wiem jak dlugo bo widac troche chmurek.A noc byla jak zawsze kilka pobudek na cycocha :mad: Wczoraj wieczorem jak cycolila to mowilam jej ze cycy jest be! chyba caly blok slyszal moje dziecko jak z tego powodu sie rozplakalo ;D A w lozeczku sama tez mi nie zasnela

reklama
A u nas po wczorajszej morfologii okazało się,że Majka ma anemię (tylko po czym skoro codziennie dostaje i zupkę i deserek i soczek), ale cóż pani doktor przepisała lekarstwa i terzeba brać a za 6tyg do kontroli. Teraz mój wiercioch siedzi w leżaczku i się wykłóca ze mną,żeby ją wziąć na ręce, ale chyba zaraz położę ją do łóżeczka i pójdzie spać ;D ;D ;D

Do góry