reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

słuchajcie julka mnie ubawiła do łez zadała mi zagadkę mamusiu co to jest?"długie czerwone i często staje?" ja tramwaj:tak: julka nieeee ......ja a wiem autobus....julka nieeeeeeeeeeeee .......ja no to się podaje a julka..... członek:szok::szok::szok:ja julka a skąd ty to wiesz?????:szok::szok::szok:a julka "a ze słyszenia...":szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D

Ale miałaś zagadkę?!Tylko skad ona to wzieła,od kogo usłyszała?;-)

reklama
...

chej dziopki juz sie pytalam ale zadna nie odpowiedziala mi czy jesli mam torbielke na lewym jajniku moze mnie bolec prawy ???

Ja się nie znam na tych sprawach :no: wiec się nie wypowiadam :sorry2:

A jeśli chodzi o flaszki to do tych szerokich się łatwiej sypie mleko :-p A aventu nie używam, tak na wszelki wypadek...

Ale moja Anika dzisiaj spi :szok: Śpi juz od 15 :szok:

natalineczko ja nie pomogę bo się na tym nie znam ale anabubka albo as napewno ci pomogą:tak:

słuchajcie julka mnie ubawiła do łez zadała mi zagadkę mamusiu co to jest?"długie czerwone i często staje?" ja tramwaj:tak: julka nieeee ......ja a wiem autobus....julka nieeeeeeeeeeeee .......ja no to się podaje a julka..... członek:szok::szok::szok:ja julka a skąd ty to wiesz?????:szok::szok::szok:a julka "a ze słyszenia...":szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D
rozmawiałyśmy sobie z as przez telefon a antek mi na łapkach zasnął:szok::-D:-D:-D:-Dale to była krótka drzemka już hula po mieszkaniu niczym tornado:-D:-D:-D
zaraz do pracy:dry:dobrze że w niedzielę 1 listopad to chociaż trochę czasu rodzinnie spędzimy:tak:
No to mi poprawilas humor:-D:-D:-D:-D

Ale mam nerwa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no moje dzieciaki to mnei doprowadza kiedys do szalu:wściekła/y::wściekła/y:To co odpierniczaja dzisiaj to jest jakis koszmar:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja sobie troszke poprasowalam-tak z polowe z tego co mialam ,zjedlismy obiadek i pozmywalam:tak:Pozniej na chwilke wleciala siorka na kawke i tak siedze

Ja się nie znam na tych sprawach :no: wiec się nie wypowiadam :sorry2:

A jeśli chodzi o flaszki to do tych szerokich się łatwiej sypie mleko :-p A aventu nie używam, tak na wszelki wypadek...

Ale moja Anika dzisiaj spi :szok: Śpi juz od 15 :szok:

no to sie bujnęła z tym spaniem:tak::tak::tak::tak:

to Ty się ciesz a nie narzekasz :tak::tak::tak::tak::tak:

malinka no to Julka mnie rozbawiła:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D tylko coś jej się chyba pomieszało bo od kiedy członek jest czerwony :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dowikla a co szczypiorki wyprawiają?????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dowikluś Julka jeszcze nic nie wie wie tylko że mikołaj to od cioci anetki z forum będzie bo ta ciocia to ma konszachty z mikołajem:-):-):-):-):-)
:-):-):-):-)
Paczka już się robi i to nie tylko dla Julci :-D:-D:-D:-D:-D
Trzeba dzielić po równo a ich jest trzy osoby przecież :-D:-D:-D:-D
Jak mam być mikołajem to siem postarać muszem :-D:-D:-D:-D:-D
ale skąd ja brodę wezmę i renifera co by do Szczecina na czas dolecieć :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D

właśnie o tym samym sobie pomyslałam :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

nie tylko moj tez jak mu zrobie 300 ml czasem starczy a czasem wola ze jeszcze :szok::szok::szok::szok:

a to ta z tym szerokim smoczkie, moj nie chcial takiej tylko te zwykle profilowane smoczki, najlepsze z canpol babies

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D nieżle to musialo wyglądać

chej dziopki juz sie pytalam ale zadna nie odpowiedziala mi czy jesli mam torbielke na lewym jajniku moze mnie bolec prawy ???
Ten jajnik pobolewa ,który w danym momencie jajeczkuje i to jest normalne niezależnie od torbieli.
A to torbiel jaka jest ?
Od nie pękniętego pęcherzyka ?
Czy taka normalna?

natalineczko ja nie pomogę bo się na tym nie znam ale anabubka albo as napewno ci pomogą:tak:

rozmawiałyśmy sobie z as przez telefon a antek mi na łapkach zasnął:szok::-D:-D:-D:-Dale to była krótka drzemka już hula po mieszkaniu niczym tornado:-D:-D:-D
zaraz do pracy:dry:dobrze że w niedzielę 1 listopad to chociaż trochę czasu rodzinnie spędzimy:tak:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Kochane rozmawiałam z Kubusia panią ze szkoły 35 minut :szok::szok::szok::szok:.
Opracowalismy plan strategiczny i zobaczymy co z tego wyjdzie.:-D:-D:-D:-D:-D

Oj, czytam Was od dobrej godziny i doczytać nie mogę no co chwila coś, a to mała, a to obiad, telefon, listonosz, zakupy........

Moja Helenka nie che iść do parku :szok::szok::szok: Normalnie nie wytrzymam...
Hihi, gdyby moja tak powiedziała, to podejrzewałabym najgorszą na świecie chorobę, która łamie nogi!

laski powiedzcie czy po porodzie @ raz może być a raz nie. ja dostałam pierwszą we wrześniu 21, wg. kalendarzyka powinnam mieć około 20 października. w między czasie byłam u gina i z tego co od mnie badał to powinnam dostać 27 paźdz. brzuch mnie boli czasami mniej czasem bardziej a @ nie widać. słyszałam że może tak być jeszcze to wszystko rozregulowane. w zasadzie to nie wiem co mam robić czy iść jeszcze raz do gina czy czekać. trochę mnie to martwi.przed porodem miałam wszystko idelanie w terminie. cykl 29 dni.
A co do okresowania to może tak być, może być raz na 3 mieś np przez rok, wszytsko zalezy ile karmiłas piersią. no i nie tylko. Ja jak dostałam po 13 mieś od porodu a później 3 miechy cisza to przerazona, ze ciążą!

i ma jeszcze pytanko odnosnie jajnikow, jesli torbiel mam na lewym jajniku to czy prawy moze mnie tez bolec, bo zastanawiam sie czy to wogole jest jajnik :eek::eek::eek::eek:
Pewnie ze może , masa przyczyn może być, najplepiej powiedz lekarzowi przy najblżeszej wizycie, bo jak wiidzisz nie ma co bagatelizowac.

wejdź sobie na nasz wątek kulinarny tam napewno coś znajdziesz:tak:
ja np dodoaję kaszy mannej wtedy są mięciutkie spulchnione:tak:
No patrz, nie iwedziałam, taka zwykła kasza manna??????????

wszystkiego najlepszego w dniu imienin dla naszej Joasi...zdrówka miłości radości dnia codziennego.życzy malinka ze swoją rodzinką
kwiaty.jpg
Dołączam się do życzeń, kończ te kursy i wracaj szybciutko

Ale muszę się Wam pochwalić, Kubek w końcu zaczął chodzić i to już śmiga że hoho :-D:-D:-D ale śmiesznie wygląda bo jak chodzi to prawą rękę ma zawsze w górze :-D:-D:-D i znalazłam patent na jego spanie, zeby dłużej spał :tak::tak::tak:
Brawo dla Kubulca!!!! Mówiłam, że zaraz zacznie wariować???? A co to za patent???

Mamita, Maltanka wielkie dzięki za linka!!!

A Tobie paskudnico jedna jęzor wytykam:-D:-D:-D:-D:-D

Ale dziś przyjechała do niej paczka,kupiłam jej na allegro teletubisia Po-czerwonego usypiacza :tak::tak::tak::tak: wygrywa delikatne melodie kołysanki i teletubiś mówi co jakiś czas AHHh aaaa zachęca do spania.

I normalnie Oliwka wtulona w tego teletubisia i słuchająca tej kołysanki usnęła mi w niecałe 15min bez żadnych fochów,zabaw czy śpiewów.:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
No n, i mnie by się czasem taki usypiacz przydał, wyglądaja razem przeuroczo.

Pati, aj jak wszystkie cieszę się, że możecie już zacząc z remotem, ale na miłośc Boską oszczędzaj się kobito, ciążo to nie choroba, to fakt, ale niekażda może pójść w pole orać.
ja też miałam te bóle, paskudztwo, trzymało mnie ponad tydzień. Pamiętam jak obsługiwałam klienta i w pół mnie zgięło, biedak przestraszył się, że rodzę, a ja słowa z siebie wydusić nie mogłam, mało po pogotowie nie zadzwonił, były jaja:tak:

Witaj Marcia, no wieki Cie nie było, ale zaglądaj kiedy tylko i ile się da!

Malinka, moja o 19 dostaje pierwszą 240ml kaszki, i po ok półh kolejną. O 21 idze spać. No nie wiem, czy Twój to taki obrzartuch:-D:-D:-D

Dorotko, gdyby mnie skleroza po raz kolejny dopadła, to na zapas mnóstwo zadrówka i miłości i radości i samych sukcesów w młodziutkich latkach i później oczywiście rónież dla jutrzejszej Jubilatki!!!

dokladnie!!!
ja o drewnianych klockach dla mlodego myslalam uz od dawna - jednak takie najzwyklejsze klocki sa najlepsze :tak:
Zdecydowanie, najlepsze!

w piatek mojego m okradli i zabrali m.in. 5 tyś, firmową kasę, musieliśmy oddać:wściekła/y::wściekła/y:
Mój Boże, Agunia, nie doczytałam, przeoczyłam. Strasznie mi przykro!!!

agnes mój brat ciągnął flachę kaszy z butli do 9 lat:-D:-D:-Di to z takiej flaszki po wódce z naciąganym smokiem bo to kryzus był na butelki:-D:-D
Jaka szkoda, że nikt mu fotki nie strzelił.

No i koniec końców tego posta pisałam spokojnie 4h.

reklama
Tak Tobei wszystko pieknie opisalam i mnie ku*wa rozlaczylo z internetem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Teraz Dominik otwiera szafe i wklada do Niej Klaudia ,przytrzaskuje Jej rece,no normalnei zaraz nie wytrzymam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Idzie ktos na browarka:confused:

no to już mogę sobie wyobrazić co się u Ciebie dzieje :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

dowiklus Ty masz chyba nerwy ze stali :-D:-D:-D:-D:-D:-D albo to już przyzwyczajenie :-p:-p:-p:-p:-p

Oliwka też szału dostała biega w kółko w koło pokoju i krzyczy: "Nie uspokoję się"
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry