reklama
Mama Helenki
i Aniki :D
tak czytam o tym oduczaniu , ja myśle ,że nie ma co na siłę czegoś robić każde dziecko w swoim czasie się oduczy ...
Popieram to rozumowanie To są dzieci a nie jakieś robocopy... To rola matki jest dostosować się do potrzeb dziecka Nam oczywiście nie można pozwolić sobie wejść na głowę
A co do mowy to chyba masz zbyt duże wymagania
Mama Helenki
i Aniki :D
papa, ja tez spadam
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
No to wklejam kilka zdjec
Zobacz załącznik 175848
Zobacz załącznik 175849
Zobacz załącznik 175851
Zobacz załącznik 175852
Zobacz załącznik 175848
Zobacz załącznik 175849
Zobacz załącznik 175851
Zobacz załącznik 175852
Popieram to rozumowanie To są dzieci a nie jakieś robocopy... To rola matki jest dostosować się do potrzeb dziecka Nam oczywiście nie można pozwolić sobie wejść na głowę
A co do mowy to chyba masz zbyt duże wymagania
pewnie mam za duże masz rację w sumie nie powinnam porównywac moich dziewczyn Laura się b szyko rozwijała rok miała jak załatwiała potrzeby do nocnika nawet w nocy nie zrobiła siusiu w majtki tylkoja przez sen nasadzałam a potem szybko w ogóle w nocy nie siusiała szybko mówiła czytała itp. roziwjała się expresowo
Lenka jest inna rozwija się inaczej ale wcale nie źle jest bystra szybko wszystko łapie ale i uparciuch z niej straszny więc pewnie sama zdecyduje że chce juz powiedzieć np tata póki co jak mówię "Lenka powiedz tata" to się śmieje i mówi "baba"
Lecę do mojego potworka bo zrobiła mi rewolucję w pokoju
aa odebrałyśmy ten kombinezon i powiem Wam ,że jest ładny kolor ma taki miedzy cegiełką a brzoskwinią alem ładniutki nawet do tego kupiłam jej spodenki dresowe to łądniejesze jeszcze niż na zdjęciu na allegro więc jestem zadowolona
M poszedl po Dominika,mlode juz leza a ja sobie popijam capucinko
Pomidorowe mam juz ugotowana i nawet troszke posprzatalam:-)
MLENKA
Fajnie ze jestes zadowolona z zakupow na allegroJa tez zawsze bylam zadowolona:-)
Pomidorowe mam juz ugotowana i nawet troszke posprzatalam:-)
Ale mala jest slodziutkaA jak ladnie stawia pierwsze kroczki.Brawo
Moje nie smarowaly nic obsrana pielucha...ale potrafily obfajdac mi cala podloge kupa z nocnikaczy którejś z Was dziecko wpadło na genialny pomysł żeby się rozebrać zdjąć obsraną pieluuszkę i wysmarować jej zawartością wszystko co się da..?
moja Lenka wpadła na ten "genialny" pomysł super gówniana zabawa
MLENKA
Fajnie ze jestes zadowolona z zakupow na allegroJa tez zawsze bylam zadowolona:-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ja czekam aż Laura wróci ze szkoły bo nie zrobiłam wszystkich zakupów i tak mi cięzko wchodzić na 4 p z Leną na rękach i jedną cięzką torbą z zakupami
mam zupę od wczoraj pycha porowa z boczkiem i ziemniaczkami specjał który robi mój L brzmi nienajlepiej ale smakuje przednio
a do tego pójde na łatwiznę i zrobię chińszczyznę tylko do biedrony muszę skoczyć po warzywa do tego i zrobione będzie w 10 minut i mniam
mam zupę od wczoraj pycha porowa z boczkiem i ziemniaczkami specjał który robi mój L brzmi nienajlepiej ale smakuje przednio
a do tego pójde na łatwiznę i zrobię chińszczyznę tylko do biedrony muszę skoczyć po warzywa do tego i zrobione będzie w 10 minut i mniam
Podziel się: