dorota nie tak szybko,spokojnie.nie mozna odzwyczajac dziecko na raz kilku rzeczy boto za duzy stres.na razie skup się na tym aby odzwyczaić ją niejedzenia w nocy i niczym nie zaprzątaj sobie więcej głowy.Jejku teraz oduczac smoka?I niejedzenia w nocy i smoka?Chyba bym nie dala rady Ze smokiem bedzie gorzej niz z tym nocnym mlekiem Bo w nocy choc na kilka minut ten smok ja uspokoi Ona UWIELBIA SMOKA i wiem bede miala przekichane
Umylam okno I chcialam Oliwke wyciagnac z wozka i dac do lozeczka ale mi sie przebudzila I wlozylam ja spowrotem do wozka Pojezdzilam chwilke i spi A w lozeczku juz mi wstawalaTylko ona jest na przedpokoju teraz i musze byc cicho Niech jeszcze kilka minut pospi Natsawilam pranie Jak wstanie to wybywamy na miasto i do kolezanki na chwile
na smoka przyjdzie jeszcze czas,ja swoją Oliwkę odzwyczajałam jak miała 1,5 roku i potrzebowała go tylko do usypiania a twoja jest jeszcze mała może sobie troche jeszcze smoka pociagnąć spokojnie
sunday czekamy na wiesci
Ja tez nie wyobrazam sobie zycia bez telefonu Ja to taki ala nalogowiec jestem hihihi
oliwka sie kreci Za chwile wstanie U kolezanki wysle wam kilka zdjec jak macie ochote
Kurcze Oliwka mi kaszle przez sen nie wiem co to znaczy bo nawet jak chora byla to w nocy nie kaszle ? :-( Doradzcie czy isc do lekarza czy nie?W dzien nie kaszle wcale czasem wlasnie jak spi zakaszle i tak juz kilka dni
to że kilka razy zakaszlała to nie znaczy ze masz biec do lekarza.poczekaj do jutra.
a jak zacznie więcej kasłać to daj jej wit C,wapno i lipomal na przeziebienie i przejdzie.na razie nic się nie dzieje
moja gwiazda właśnie wylała mi na dywan całą butelkę wody mineralnej truskawkowej i jeszcze zdxiwiona sie na mnie patrzy jakby nie wiedziałą kto to zrobił krzyjknełam na nią gdzie jest nakrętka bo schowała ,ona mówi u lali ,mówię przynieś szybko i pobiegła schowała centalnie pod lalką do wózka od razu przybiegła z tą zakrętką
teraz mi dywan smiedzi słodkimi truskawkami
malinka co się dzieje?
Ostatnio edytowane przez moderatora: