Anabuba
czarownica mroźnego lądu
A u mnie słoneczko
Spadam szykować się na spacerek i zakupki
no i u mnie lsoneczko,.trcohe chmur tez ale narazie niedeszczowe.dobra spadam,cos trzeba sie zrobic.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A u mnie słoneczko
Spadam szykować się na spacerek i zakupki
zebvy nie bylo wiecej dzieci? a moze przerywany bo ktores sie obudzilo
Dziewczyny xle malinkę zrozumiałyście nie ze przerywany w tym sensie tylko że przerwany sex bo Antek sie obudził i musieli przerwac jak wy wszystkie czytacie te posty oj babole
no dokłdnie tak było dziec i nam przerywały;-)
a reszta cytatów cudem wyparowała
as podziwiam za opanowanie z ratowaniem teściaa o szczepieniach czytałam straszne za własne ciężkie pieniądze narażamy dziecija , moich szczepie tylko tym co muszę i nic dodatkowego ja zapobiegliwie na grypy podaję tran sok malinowy i z czarnej porzeczki ,owoce czosnek no tak bardziej naturalnie się staram aaa i od 3 dnii pijemy reguralnie sok marchewkowo jabłkowy z wazyw i owoców wiejskich
anabubka to miałaś spacer z laskami
mamita kurcze ale pech z tym wypadkiem:-(dobrze że mąż cały
a u nas za oknem piękne słoneczko i 16 stopniantoni śpi dzieciaki w szkole a ja od dobrego kwadransu mówię że ide grochówkę gotować
ale zdążę
no, straszliwie...pki jesz to jeszcze rodzic nie bedziesz)))))))
a pamietam jak dopiero bylas na poczatku ciazy.ale ten czas leci
a to nie iwem- najpierw rozwód- a kasy brakMedea a jak z waszym slubem?
uuuuuu ja wolę takich rzeczy nie czytać chyba za miękka jestem:---(Hello witam sie szybko i spadam na sniadanie )
Wiktoria ja wczoraj czytalam na BB pozegnania ... Plakalam niesamowicie ;(